Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Κάτοχος, εδώ και 4 χρόνια, των logitech Z323 ηχείων αντιμετωπίζω το τελευταίο διάστημα ένα πρόβλημα με το subwoofer. Αν δυναμώσω λίγο το μπάσο τρίζει και δημιουργεί πάρα πολύ ενοχλητικό θόρυβο (σαν δόνηση κινητού σε ξύλινη επιφάνεια αλλά σε πάρα πολύ μεγαλύτερη κλίμακα). Θα ήθελα λοιπόν να αγοράσω καινούργια Sound Speakers (με subwoofer εννοείται) και δε ξέρω τι να διαλέξω. Είμαι ανάμεσα στα Z333 και στα Z313. Έχω λοιπόν κάποιες απορίες. Διαβάζω στα σχόλια ότι τα Z313 είναι απογοητευτικά και ένα μείον είναι ότι δεν έχει ρυθμιστή μπάσου. Για τα Z333 ότι έχουν κοντό καλώδιο και ότι δεν έχουν πολύ καθαρό ήχο. Τι από όλα ισχύει και εσείς τι θα μου προτείνετε να αγοράσω (δεκτές και άλλες προτάσεις σε budget<55€).

Υ.Γ.1 Μπορεί μήπως να διορθωθεί το subwoofer στα ηχεία που έχω; 

Υ.Γ.2 Δοκιμασμένα ηχεία και πολύ αγαπημένα μου είναι τα Logitech Z523, αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά :( γνωρίζει κανείς κάπου να τα πουλάνε μεταχειρισμένα (δεν τα βρήκα στο insomnia) και αν αξίζει να αγοράσω αυτά;

Υ.Γ.3 Τοποθέτησα το topic σε αυτήν την κατηγορία γιατί δεν ήξερα που άλλου. Αν είναι λάθος, παρακαλώ τον moderator να το μετακινήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...