vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Απο αυτα που έστειλα άξιζει δηλαδή μόνο η samsung?
impel123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικα στο net αν ψαξεις τις περισσοτερες αναφορες για judder τις εχει η samsung (χωρις αυτο να σημαινει οτι οι υπολοιποι ειναι τελειοι). Για την lg δεν μπορω να εκφερω αποψη δεν την εχω δει απο κοντα. http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300#comparison_195 Παντως το rtings για την σειρα ku6300 λεει οτι το judder ειναι πολυ εντονο.
vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικα στο net αν ψαξεις της περισσοτερες αναφορες για judder τις εχει η samsung (χωρις αυτο να σημαινει οτι οι υπολοιποι ειναι τελειοι), απλως φετος η σειρα ku φαινεται να το χει βελτιωσει σε σχεση με τις περσιινες ju που το προβλημα ηταν πιο εντονο οποτε go for it. Για την lg δεν μπορω να εκφερω αποψη δεν την εχω δει απο κοντα. http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300#comparison_195 Παντως το rtings για την σειρα ku6300 λεει οτι το judder ειναι πολυ εντονο. The motion blur is good, but not great. The response time is favorable, and the trail that is behind the logo has an average length that is faint. It does have PWM flickering, but it only occurs when the back light is below 10 out of 20. αυτο πιανει και την ue43ku6000?
impel123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Sorry εβαλα λαθος κειμενο. Το σωστο ηταν αυτο: This Samsung TV is not the best for handling motion. On one hand, it has some descent response time so fast pace action will look good on screen, without too much motion blur. But on the other, it is plague with judder issues for movies on all type of source and can only interpolate 30 fps since this is an 60Hz TV. Ku6000 ku6300 ιδιες αλλα απεθυνονται σε αλλες αγορες πχ ευρωπη αμερικη
vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 πιο πολυ για ταινιες τη θελω ακυρο η samsung που εδειξα γιατι θελω hdr
graphist83 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει tv χωρίς judder. Όλες όσες έχουν motion interpolllation και μάλιστα επιθετικό λόγω 50hz είναι λογικό. Πολύ λίγους όμως ενοχλεί. Μια μεγάλη πλειοψηφία δεν το καταλαβαίνει. Τέλος το θετικό στην 6000 είναι ότι το motion plus παραμετροποιειται. To ιδιο και σε Sony. Τέλος το rtings το έχω ξανά γράψει, δεν είναι και τόσο αξιόπιστο κατ εμέ. Έχω δει πολλές ανακρίβειες. Πάραυτα ισχύει ως ένα σημείο τα θεματακια με την κίνηση. Το είχα πει. Όλες οι φθηνές έχουν 50hz άρα στην κίνηση υστερούν. Ειδικά η ju 6000. Η ku έχει πολύ καλύτερη απόδοση λόγω καλύτερου software.
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τα hdmi switch έχουν input lag?
gk8719 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρτε Sony .. Αυτές ειναι τηλεοράσεις .. Μην γίνεστε γατάκια .. Sony no1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα