Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως, η lg δεν ειναι καν uhd γιατι εχει ψευτικο 4κ πανελ( εχει αναλυθει εκτενως τι ειναι αυτο σε αλλα θεματα) Το hdr  την κανει αυτο που λεμε future proof, οποτε καλο ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν 4K panel, απλως καποια απο τα χρωματιστα subpixels εχουν αντικατασταθει με λευκα. Παντως η διαφορες αυμφωνα με το rtings συνηθως ειναι τοσο μικρες που δεν τις αντιλαμβανομται ολοι ειδικα οταν μιλαμε για 43 ιντσες. Τουλαχιστον σε 50αρες στα 2 μετρα οσο και ανα προσπαθησα διαφορα δεν ειδα. Σε 60-65 ιντσες φανταζομαι κατι θα φαινεται αν εισαι κοντα..

Σχετικα με την samsung, χρηστες αναφερουν προβληματα judder οποτε προσωπικα δεν θα επελεγα σειρα ku6000.

Για την συγκεκριμενη lg δεν γνωριζω( 43uh664) και κυριως δεν την εχω πετυχει ποτε σε καταστημα για να εχω γνωμη.

Αυτο το καιρο ψαχνω 50αρα και εχω καταληξει στην 50uh635v την οποια θα σου προτεινα αν πηγαινες σε αυτες τις ιντσες.

Εχει εξαιρετικο μαυρο (δεν ειναι ips) και γενικα ειναι πολυ γρηγορη και φετινο μοντελο.

Στις 43ιντσες lg δεν θα προτεινα την 43uh610v γιατι το μαυρο της γριζαρει.

Δημοσ.

Πιστευω με την ku6000 θα εισαι Οκ τοτε. Το judder εχει βελτιωθει σε σχεση με τα περσινα μοντελα. Εκτος αν βλεπεις συχνα ταινιες οποτε ισως πρεπει να κοιταξεις για 120hz panel για πιο ξεκουραστη προβολη.

Δημοσ.

Μικρο παγωμα στις ταινιες επειδη αναγκαζονται να να παραξουν ενδιαμεσα frames λογω αναντιστοιχειας της συχνοτητας ανανεωσης της τηλεορασης με το framerate που γυριστηκε η ταινια. Οποτε αν ειναι εντονο σε πιανει πονοκεφαλος η κουραζονται τα ματια κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...