panagiotis_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα,Είμαι κάτοχος ενός Iphone 5S. Προχτές έσβησε από μπαταρία στο 1% και από τότε το συνδέω στον φορτιστή και δεν κάνει τίποτα. Ο φορτιστής είναι αυθεντικός και σε πολύ καλή κατάσταση. Δοκίμασα ότι συμβουλές κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Επίσης δοκίμασα και με άλλα καλώδια, πριζάκια, στον υπολογιστή και τίποτα. Όταν το έβαζα στον φορτιστή εμφάνιζε την μπαταρία αλλά αναβόσβηνε το κόκκινο κ έμενε εκεί. Οπότε λογικά τον αναγνώριζε αλλά δεν φόρτιζε. Τώρα δεν εμφανίζει τίποτα. Προφανώς δεν έχει μείνει καθόλου ρεύμα στην μπαταρία. Η μπαταρία του γενικά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Και το κινητό αγοράστηκε refurbished πριν 6 μήνες κ δεν παρουσίασε κάποιο άλλο πρόβλημα. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια/συμβουλή.
panos- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις εγγυηση; Για χαλασμενη μπαταρια μου φαινεται.
technology_guy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Hard reset όσο είναι στη φόρτιση και βλεπουμε.
panagiotis_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγγύηση όχι.Ούτε hard reset κάνει.
CheOnWeb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το άφησες τουλάχιστον 20'-30' στη φόρτιση;
panagiotis_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το άφησα ένα βράδυ αλλά τίποτα.
dali13gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να το συνδέσεις στον υπολογιστή και να κρατήσεις πατημένα τα Home και On/off button μπας και ξεκολλήσει και μπει σε recovery mode. Hard reset πως δοκίμασες να κάνεις;
SaFiS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως χρησιμοποίησες και εσύ κανά ανεμιστηράκι που μπαίνει στην Lightning Port??
dendenden Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το άφησα ένα βράδυ αλλά τίποτα. Μπαταρια μάλλον!
technology_guy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δοκίμασες ότι σου είπαν τα παιδιά από πάνω και δεν έπιασε, πήγαινε infoquest να σου πούνε τι έχει κι αν έχεις εγγύηση (και το καλύπτει) τότε προχωράς ανάλογα.
Haldol Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αν έχεις εγγύηση, πάνε να στο αλλάξουν. Αν δεν έχεις, αγόρασε μία μπαταρία και βάλτου τη, ή πήγαινέ το σε κάποιον τεχνικό να το κάνει αυτός. Η μπαταρία τα 'φτυσε. Ακριβώς αυτό που περιγράφεις, το είχα πάθει 2 φορές (!) με το iPhone 4. Καλά, τη 2η φορά ίσως να 'φταιγα κι εγώ, που έβαλα κινέζικη μπατάρ.
katerinapink81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Κάηκε η μπαταρία σιγουρο... για αυτο δεν το αφηνουμε μεχρι το 1%
kostasbm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 και γω 5ς εχω και μια φορα το μηνα το αφηνω και σβηνει και απο το 2013 δουλευει απροσκοπτα οταν το συνδεεις στο pc σου με το home button πατημενο συνδεεται στο itunes η γενικα κανει κατι ????
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 και γω 5ς εχω και μια φορα το μηνα το αφηνω και σβηνει και απο το 2013 δουλευει απροσκοπτα οταν το συνδεεις στο pc σου με το home button πατημενο συνδεεται στο itunes η γενικα κανει κατι ???? Μην το κάνεις. Δεν σου προσφέρει τίποτα, μόνο κακό μπορεί να κάνει.
belkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος ενός Iphone 5S. Προχτές έσβησε από μπαταρία στο 1% και από τότε το συνδέω στον φορτιστή και δεν κάνει τίποτα. Ο φορτιστής είναι αυθεντικός και σε πολύ καλή κατάσταση. Δοκίμασα ότι συμβουλές κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Επίσης δοκίμασα και με άλλα καλώδια, πριζάκια, στον υπολογιστή και τίποτα. Όταν το έβαζα στον φορτιστή εμφάνιζε την μπαταρία αλλά αναβόσβηνε το κόκκινο κ έμενε εκεί. Οπότε λογικά τον αναγνώριζε αλλά δεν φόρτιζε. Τώρα δεν εμφανίζει τίποτα. Προφανώς δεν έχει μείνει καθόλου ρεύμα στην μπαταρία. Η μπαταρία του γενικά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Και το κινητό αγοράστηκε refurbished πριν 6 μήνες κ δεν παρουσίασε κάποιο άλλο πρόβλημα. Ευχαριστώ για όποια βοήθεια/συμβουλή. αγοράστηκε refurbished - Αυτο ηταν το λαθος σου, και νομιζω οτι δινουν 3 η 6 μηνες εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα