firepc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Να χεις λεφτα και να μη μπορεις ν αποφασησεις. Αγριο πραμα 1
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Καλώς ή κακώς πάντα έτσι ήταν αν θυμάμαι καλά 0 pixel προσφέρει έως πάνελ ανάλυσης 2560*1440 Από εκεί και πανω ισχύει το 6+(και στα 4κ μόνιτορ δεν έχει 0 πιξελ) λόγο μικρής παραγωγής +νέα τεχνολογία Ε τοτε αν ισχυει αυτο για τις μεγαλυτερες ultrawide καλυτερα να περιμενω απο Dell μερια μπας και ριξουν τις τιμες γιατι δεν εχει νοημα πχ να πληρωσεις 100+ευρω για εγγυηση αν δεν σου καλυπτει πχ 2-3pixel σε βαθος χρονου(που ειναι και πιο πιθανο να εμφανιστουν)http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=19088 Να χεις λεφτα και να μη μπορεις ν αποφασησεις. Αγριο πραμα Κοιτα προσωπικα δεν μου περισσευουν τα παραπανω χρηματα αλλιως θα επαιρνα οποια μου αρεσε στο ματι περισσοτερο και τελος.Το λεω απο πλευρας επενδυσης περισσοτερο μπας και δικαιολογησει το παραπανω κοστος.
firepc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ε τοτε αν ισχυει αυτο για τις μεγαλυτερες ultrawide καλυτερα να περιμενω απο Dell μερια μπας και ριξουν τις τιμες γιατι δεν εχει νοημα πχ να πληρωσεις 100+ευρω για εγγυηση αν δεν σου καλυπτει πχ 2-3pixel σε βαθος χρονου(που ειναι και πιο πιθανο να εμφανιστουν)http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=19088 Κοιτα προσωπικα δεν μου περισσευουν τα παραπανω χρηματα αλλιως θα επαιρνα οποια μου αρεσε στο ματι περισσοτερο και τελος.Το λεω απο πλευρας επενδυσης περισσοτερο μπας και δικαιολογησει το παραπανω κοστος. Αρα μας αφηνεις και συ? Πας στο club των 34αριδων?
markoliaz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 θελω να κανω μια ερωτηση, επειδη θελω να παρω 4K οθονη η τηλεοραση,,βλεπω οτι πχ μια 4κ samsung οθονη 28 ιντσες κανει 400 ευρω και μια tv samsung 40 ιντσες κανει τα ιδια λεφτα, οποτε λογικα η οθονη θα ειναι καλυτερη σε ολους τους τομεις, αλλα με δελεαζει το θεμα οτι θα εχω 40 ιντσες στην tv και οχι 28 που ειναι της οθονης...τελικα η τηλεοραση αποδιδει καλα με τον υπολογιστη? η γενικα οι οθονες παντα θα ειναι καλυτερες απο τις τηλεορασεις? το μοντελο που θελω ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/9056146/Samsung-UE40KU6000.html
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Αρα μας αφηνεις και συ? Πας στο club των 34αριδων? οχι το ειχα γραψει οτι οι τιμες των 34αρων οθονων απο εμπιστα καταστηματα ειναι απαγορευτικες στις παρουσα φαση για μενα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ε τοτε αν ισχυει αυτο για τις μεγαλυτερες ultrawide καλυτερα να περιμενω απο Dell μερια μπας και ριξουν τις τιμες γιατι δεν εχει νοημα πχ να πληρωσεις 100+ευρω για εγγυηση αν δεν σου καλυπτει πχ 2-3pixel σε βαθος χρονου(που ειναι και πιο πιθανο να εμφανιστουν)http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=19088 Κοιτα προσωπικα δεν μου περισσευουν τα παραπανω χρηματα αλλιως θα επαιρνα οποια μου αρεσε στο ματι περισσοτερο και τελος.Το λεω απο πλευρας επενδυσης περισσοτερο μπας και δικαιολογησει το παραπανω κοστος. Και η Dell ίδια πολιτική έχει 1
firepc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 θελω να κανω μια ερωτηση, επειδη θελω να παρω 4K οθονη η τηλεοραση,,βλεπω οτι πχ μια 4κ samsung οθονη 28 ιντσες κανει 400 ευρω και μια tv samsung 40 ιντσες κανει τα ιδια λεφτα, οποτε λογικα η οθονη θα ειναι καλυτερη σε ολους τους τομεις, αλλα με δελεαζει το θεμα οτι θα εχω 40 ιντσες στην tv και οχι 28 που ειναι της οθονης...τελικα η τηλεοραση αποδιδει καλα με τον υπολογιστη? η γενικα οι οθονες παντα θα ειναι καλυτερες απο τις τηλεορασεις? το μοντελο που θελω ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/9056146/Samsung-UE40KU6000.html Εδωσες μονος σου την απαντηση. Τα μονιτορς ειναι καλυτερα απο τις τν
KINGLUCAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 θελω να κανω μια ερωτηση, επειδη θελω να παρω 4K οθονη η τηλεοραση,,βλεπω οτι πχ μια 4κ samsung οθονη 28 ιντσες κανει 400 ευρω και μια tv samsung 40 ιντσες κανει τα ιδια λεφτα, οποτε λογικα η οθονη θα ειναι καλυτερη σε ολους τους τομεις, αλλα με δελεαζει το θεμα οτι θα εχω 40 ιντσες στην tv και οχι 28 που ειναι της οθονης...τελικα η τηλεοραση αποδιδει καλα με τον υπολογιστη? η γενικα οι οθονες παντα θα ειναι καλυτερες απο τις τηλεορασεις? το μοντελο που θελω ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/9056146/Samsung-UE40KU6000.html επειδή έχω κάνει τα πάντα με οθόνες και TV πατα σε παρακαλώ το link μου κάτω και δες τι λέω για την νέα μου samsung ue 6400
KINGLUCAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 εάν θες πολύ καλο PPi θα πας σε 25-27 4k , αλλιώς 2k 1080 δεν αξίζουν πλέον Μεγαλο και κουραστηκο βιντεο στην πραξη τα πρωτα 7 λεπτα ειναι ενας μονολογος του παραλογου , στην περιγραφη εφτανε ενα λινκ απο samsung , στο βιντεο παντως δεν ειδα τιποτα χρησιμο οθτε για την καρτα ουτε για την τηλεοραση, επισης φασκεις και αντιφασκεις , στην αρχη λες αν ηξερα δεν θα πηγαινα σε 4κ και στο τελος πετας αν πας σε 4κ δεν γυρνας πισω , εφοσον ηθελες μονιτορ για υπολογιστη στα 600+ υπαρχουν και 34 uw 3440*1440 https://www.skroutz.gr/s/8733593/LG-34UM88C-P.html Οταν κανεις βιντεο χωρισε το πριν αρχισεις σε κομματια , στασ πρωτα 5 λεπτα πχ θα αναφερω χαρακτηριστικα , μετα θα κανω μερικες ληψεις + πρωτες εντυπωσεις , μετα θα κανω την μινι παρουσιαση το συγκεκριμενο βιντεο ειναι 15 λεπτα χαμμενα απο την ζωη μου αλλα και οποιο κατσει να το δει αυτές τις έχουν κάτι γύφτικα skroutzomagaza που εάν την πάρεις από εκεί και έχεις νεκρά pixel την "μαμισες" για τα καλά πλαίσιο τουλάχιστον σέβεται τον πελάτη αυτές τις έχουν κάτι γύφτικα skroutzomagaza που εάν την πάρεις από εκεί και έχεις νεκρά pixel την "μαμισες" για τα καλά πλαίσιο τουλάχιστον σέβεται τον ΠΕΛAΤΗ πάντα!!! πάντα!!!
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 εάν θες πολύ καλο PPi θα πας σε 25-27 4k , αλλιώς 2k 1080 δεν αξίζουν πλέον αυτές τις έχουν κάτι γύφτικα skroutzomagaza που εάν την πάρεις από εκεί και έχεις νεκρά pixel την "μαμισες" για τα καλά πλαίσιο τουλάχιστον σέβεται τον αυτές τις έχουν κάτι γύφτικα skroutzomagaza που εάν την πάρεις από εκεί και έχεις νεκρά pixel την "μαμισες" για τα καλά πλαίσιο τουλάχιστον σέβεται τον ΠΕΛAΤΗ πάντα!!! πάντα!!! Σοβαρεψου γιατι γινεσαι ρεζιλι με αυτα που γραφεις. Δεν εχει η γνωστη αλυσιδα ομως Ultrawide monitor,αρα και να ηθελε δεν μπορει να αγορασει Σε αυτο βασικα εχω και εγω μεγαλο παραπονο.Δεν φερνει καμια μεγαλη αλυσιδα τις 34αρες Ultrawide οθονες
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Επισης στο σχολιο 46 που το διορθωσες(και το εκανα απο κατω απαντηση)εγραψες και κατι αλλο για τα περι Πλαισιου..... freedom of speech ευχαριστώ Ελευθερια λογου δεν ειναι να προμοταρουμε ενα καταστημα και να υποβαθμιζουμε τα αλλα επειδη μας πληρωνουν για να το κανουμε αυτο ακομα και για προιοντα που δεν φερνει καν. Ουτε το να τσουβαλιαζουμε ολα τα σκρουτζομαγαζα και να πεταμε και χαρακτηρισμους χωρις καν προσωπικη εμπειρια μας κανει να δειχνουμε πιο εξυπνοι. 1
KINGLUCAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Επισης στο σχολιο 46 που το διορθωσες(και το εκανα απο κατω απαντηση)εγραψες και κατι αλλο για τα περι Πλαισιου..... Ελευθερια λογου δεν ειναι να προμοταρουμε ενα καταστημα και να υποβαθμιζουμε τα αλλα επειδη μας πληρωνουν για να το κανουμε αυτο ακομα και για προιοντα που δεν φερνει καν. Ουτε το να τσουβαλιαζουμε ολα τα σκρουτζομαγαζα και να πεταμε και χαρακτηρισμους χωρις καν προσωπικη εμπειρια μας κανει να δειχνουμε πιο εξυπνοι. εγώ από skroutz μαγαζιά ΠΟΤΕ εσείς πάρτε εάν θέλετε και θα την πατήσετε επίσης το msystems είναι ΦΟΒΕΡΌ! δεν πάω μονο πλαίσιο απλά έτυχε τώρα παντού πάω όπου υπάρχει AFTER SUPPORT!!!!
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Επισης επειδη πεφτει και παραπληροφορηση για τα νεκρα pixel,για πες μας για την 29αρα που ειχες παρει απο το εν λογω καταστημα που γραφει οτι σε καλυπτει εγγυηση 0 καμμενων pixel? Και εγω εκει που ειναι να πω καλα πραγματα(λογω προσωπικων αγορων/εμπειριας)για την εν λογω αλυσιδα θα τα πω αλλα μην τα διαλυουμε και ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα