Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α και τελος respect στην αγορα.80ευρω ακριβοτερη απο Κωτσοβολο!

Η οθόνη αγοράστηκε σε κριφη τιμή κατω απο 650 διότι κάνω διαφήμιση

χαχαχαχα :lol:  :lol:  :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Το καλύτερο είναι ένα Link από τι site της εταιρείας, δε έχει νόημα η τζάμπα διαφήμιση +κλικ που περνει το κατάστημα (να ήταν κάποιο μικρό κατάστημα της προκοπής αντε πες να του κάνεις διαφήμιση

• Like 1
Δημοσ.

Οκ παίδες τα λέμε οτι θέλετε κομεντ στο YouTube

Α και τελος respect στην αγορα.80ευρω ακριβοτερη απο Κωτσοβολο!

χαχαχαχα :lol:  :lol:  :lol:

σε παρακαλώ ξέρω τις τιμές

το πήρα κάτω από 650 δεν λέω ποσο ακριβώς

post-120148-0-34557700-1479216911_thumb.png

Δημοσ.

Οκ παίδες τα λέμε οτι θέλετε κομεντ στο YouTube

σε παρακαλώ ξέρω τις τιμές

το πήρα κάτω από 650 δεν λέω ποσο ακριβώς

Εσυ μπορει να το πηρες οσο το πηρες,το θεμα ειναι τι τιμη αναφερεις στο link που δινεις απο το εν λογω καταστημα στον υποψηφιο ενδιαφερομενο/αγοραστη. Μην λεμε αυτονοητα πραγματα. 

Στο αλλο video της Lg ultrawide παραπληροφορουσες τον κοσμο στα σχολια οτι δεν την εχει κανενα καταστημα στο σκρουτζ και να προτιμουσανε την εν λογω γνωστη αλυσιδα.....

• Moderators
Δημοσ.

Μεγαλο και κουραστηκο βιντεο στην πραξη τα πρωτα 7 λεπτα ειναι ενας μονολογος του παραλογου , στην περιγραφη εφτανε ενα λινκ απο samsung , στο βιντεο παντως δεν ειδα τιποτα χρησιμο οθτε για την καρτα ουτε για την τηλεοραση, επισης φασκεις και αντιφασκεις , στην αρχη λες αν ηξερα δεν θα πηγαινα σε 4κ και στο τελος πετας αν πας σε 4κ δεν γυρνας πισω , εφοσον ηθελες μονιτορ για υπολογιστη στα 600+ υπαρχουν και 34 uw 3440*1440

https://www.skroutz.gr/s/8733593/LG-34UM88C-P.html

Οταν κανεις βιντεο χωρισε το πριν αρχισεις σε κομματια , στασ πρωτα 5 λεπτα πχ θα αναφερω χαρακτηριστικα , μετα θα κανω μερικες ληψεις + πρωτες εντυπωσεις  , μετα θα κανω την μινι παρουσιαση

το συγκεκριμενο βιντεο ειναι 15 λεπτα χαμμενα απο την ζωη μου αλλα και οποιο κατσει να το δει

• Like 3
Δημοσ.

Μεγαλο και κουραστηκο βιντεο στην πραξη τα πρωτα 7 λεπτα ειναι ενας μονολογος του παραλογου , στην περιγραφη εφτανε ενα λινκ απο samsung , στο βιντεο παντως δεν ειδα τιποτα χρησιμο οθτε για την καρτα ουτε για την τηλεοραση, επισης φασκεις και αντιφασκεις , στην αρχη λες αν ηξερα δεν θα πηγαινα σε 4κ και στο τελος πετας αν πας σε 4κ δεν γυρνας πισω , εφοσον ηθελες μονιτορ για υπολογιστη στα 600+ υπαρχουν και 34 uw 3440*1440

Οταν κανεις βιντεο χωρισε το πριν αρχισεις σε κομματια , στασ πρωτα 5 λεπτα πχ θα αναφερω χαρακτηριστικα , μετα θα κανω μερικες ληψεις + πρωτες εντυπωσεις  , μετα θα κανω την μινι παρουσιαση

το συγκεκριμενο βιντεο ειναι 15 λεπτα χαμμενα απο την ζωη μου αλλα και οποιο κατσει να το δει

το video γράφτηκε μετά από 7 ώρες παιδέματος με την 1060 

ταλαιπωρήθηκα

ευχαριστώ για τις συμβουλές φιλε και sorry που έχασες χρόνο

θα κάνω ένα σωστό video 

πάντως ναι αντιφάσκω διότι ΝΑΙ είναι μεγάλη για lightroom 

αλλα είναι ΓΑΜΑΤΗ για gaming από το κρεβάτι τρίμετρα

τέσσρα...μην κουραζόμαστε

πάλι θα την πουλάω σε λίγο καιρό ha χάχα

Εσυ μπορει να το πηρες οσο το πηρες,το θεμα ειναι τι τιμη αναφερεις στο link που δινεις απο το εν λογω καταστημα στον υποψηφιο ενδιαφερομενο/αγοραστη. Μην λεμε αυτονοητα πραγματα. 

Στο αλλο video της Lg ultrawide παραπληροφορουσες τον κοσμο στα σχολια οτι δεν την εχει κανενα καταστημα στο σκρουτζ και να προτιμουσανε την εν λογω γνωστη αλυσιδα.....

την χρονική στιγμή του video πίστεψε το ΠΗΡΑ ΟΛΑ τα κασταστήματα να την βρω στα 249

Δημοσ.

εφοσον ηθελες μονιτορ για υπολογιστη στα 600+ υπαρχουν και 34 uw 3440*1440

Δεν εχει η γνωστη αλυσιδα ομως Ultrawide monitor,αρα και να ηθελε δεν μπορει να αγορασει :P

Σε αυτο βασικα εχω και εγω μεγαλο παραπονο.Δεν φερνει καμια μεγαλη αλυσιδα τις 34αρες Ultrawide οθονες και το πιο γνωστο καταστημα που τις φερνει ειναι το Msystems απο πλευρας after sales support.Η φθηνοτερη ομως Lg 34αρα απο αυτο κοστιζει 800ευρω και σε Curved 900ευρω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει η γνωστη αλυσιδα ομως Ultrawide monitor,αρα και να ηθελε δεν μπορει να αγορασει :P

Σε αυτο βασικα εχω και εγω μεγαλο παραπονο.Δεν φερνει καμια μεγαλη αλυσιδα τις 34αρες Ultrawide οθονες και το πιο γνωστο καταστημα που τις φερνει ειναι το Msystems απο πλευρας after sales support.Η φθηνοτερη ομως Lg 34αρα απο αυτο κοστιζει 800ευρω και σε Curved 900ευρω.

Από την στιγμή που δεν παίζει 0 πιξελ για το doa πας μια και καλή στην lg για προβλήματα (στέλνουν κουριερ για παραλαβή και παράδοση με δικά τους έξοδα) οπότε δεν έχει τόσο σημασία το κατάστημα για εμένα
Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν παίζει 0 πιξελ για το doa πας μια και καλή στην lg για προβλήματα (στέλνουν κουριερ για παραλαβή και παράδοση με δικά τους έξοδα) οπότε δεν έχει τόσο σημασία το κατάστημα για εμένα

Γνωριζεις τι pixel καλυπτει η εγγυηση της LG για τις Ultrawide συγκεκριμενα?

• Moderators
Δημοσ.

Γνωριζεις τι pixel καλυπτει η εγγυηση της LG για τις Ultrawide συγκεκριμενα?

6 και πανω νομίζω μου είχαν πει στο chat που ρώτησα

Έχουν live chat κάνε μια ερώτηση εκεί για σίγουρα

• Like 2
Δημοσ.

6 και πανω νομίζω μου είχαν πει στο chat που ρώτησα

Έχουν live chat κάνε μια ερώτηση εκεί για σίγουρα

Αν καλυπτει απο 6pixel και πανω ή 5και πανω(παραδοξως δεν μπρω να βρω την εγγυηση στο Internet πραγμα απαραδεκτο)ειναι τραγικη πολιτικη εγγυησης,ειδικα αν δεν εχει και την εγγυηση 0 καμμενου pixel.

Δημοσ.

@kinglucas, σε 2 μερες σε βλεπω με 34αρα

Μεγαλη τελικα κουβεντα αυτη και καθαρα Ελληνικη οπως εχει εξελιχθει τα τελευταια χρονια. ''Λεφτα υπαρχουν'' :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν καλυπτει απο 6pixel και πανω ή 5και πανω(παραδοξως δεν μπρω να βρω την εγγυηση στο Internet πραγμα απαραδεκτο)ειναι τραγικη πολιτικη εγγυησης,ειδικα αν δεν εχει και την εγγυηση 0 καμμενου pixel.

Καλώς ή κακώς πάντα έτσι ήταν αν θυμάμαι καλά 0 pixel προσφέρει έως πάνελ ανάλυσης 2560*1440

Από εκεί και πανω ισχύει το 6+(και στα 4κ μόνιτορ δεν έχει 0 πιξελ) λόγο μικρής παραγωγής +νέα τεχνολογία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...