Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

μολις προχθες εγινα κατοχος του εν λογω κινητου απο σκρουτζομαγαζο της αθηνας και στην πρωτη φορτιση σταματησε να φορτιζει στο 80-90%.. δοκιμασα να συνδεσω αλλιως το καλωδιο ,επαναφορα κτλ αλλα τπτ... εψαξα λιγο και ειδα οτι πολλες παρτιδες φορτιστων καλωδιων usb c  βγηκαν ελαττωματικες... 

τι θα μου προτεινατε? να δοκιμασω σε καποιο συνεργειο αν φταει το καλωδιο ή να το στείλω όλο πακέτο πίσω? λειτουργικα φαινεται ενταξει.. κανεις με παρομοια εμπειρια?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Μπορει με την επομενη φορτιση να φτασει 100 και να ειναι απλα θεμα της πρωτης φορτισης.

απλα ειναι ηδη στο 30% και βαζω το φορτιση και δεν αποκρινεται... γ αυτο ρωτησα τι εννοεις...

Δημοσ.

αστο να σβησει απο μπαταρια πρωτα για να μην αναψει καν. Γιατι πολλα μαγαζια λενε οτι αν ανοιγει και εχει θεμα τοτε το πανε για service

Δημοσ.

Είχα αντίστοιχο πρόβλημα με λενοβο ταμπλετ δεν ολοκληρώνοντας η φόρτιση έφτανε μετά 30% και δεν ανέβαινε κτλ κτλ ενώ έδειχνε λειτουργικότητα. Τελικά ήταν θέμα φορτιστής αλλαξα φορτιστής και καλώδιο και όλα μία χαρά . Δοκίμασε έναν νέο φορτιστής πριν το πας για doa

Δημοσ.

Είχα αντίστοιχο πρόβλημα με λενοβο ταμπλετ δεν ολοκληρώνοντας η φόρτιση έφτανε μετά 30% και δεν ανέβαινε κτλ κτλ ενώ έδειχνε λειτουργικότητα. Τελικά ήταν θέμα φορτιστής αλλαξα φορτιστής και καλώδιο και όλα μία χαρά . Δοκίμασε έναν νέο φορτιστής πριν το πας για doa

Οι φορτιστες type c http://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=usb+charger+type+c

Δημοσ.

θεματάκια με φόρτιση έχω και εγώ. Κάποιες (λίγες) φορές κάνει 3-4 ώρες να φτάσει στο 100%. Κανονικά θέλει 1 ώρα περίπου. Υποπτεύομαι τον φορτιστή. Και στο nexus5 είχα πρόβλημα με τον φορτιστή και τον έβγαλα off. Υπάρχει η εφαρμογή Ampere που σου δείχνει τα mA. Εμένα τώρα κυμαίνεται μεταξύ 850-950mA.

Δημοσ.

απλα για μενα προκειται για καινουργια συσκευη , οποτε δε ξερω τι να κανω...να το στειλω πισω πακετο? (θα ειναι χρονοβόρο και το πιθανοτερο απλα να το σκαλισουν και στην τελικη να μου αλλαξουν φορτιστή απλως και εγω να μεινω χωρις συσκευη αρκετες μέρες ) ή να δοκιμάσω άλλο φορτιστη (που μάλλον αυτο φταιει) και αν γίνει κάτι άλλο εξτρα να το στείλω πίσω? 

θεματάκια με φόρτιση έχω και εγώ. Κάποιες (λίγες) φορές κάνει 3-4 ώρες να φτάσει στο 100%. Κανονικά θέλει 1 ώρα περίπου. Υποπτεύομαι τον φορτιστή. Και στο nexus5 είχα πρόβλημα με τον φορτιστή και τον έβγαλα off. Υπάρχει η εφαρμογή Ampere που σου δείχνει τα mA. Εμένα τώρα κυμαίνεται μεταξύ 850-950mA.

από την αρχή χρήσης του?

Δημοσ.

αυτή η εφαρμογή δεν κρατάει ιστορικό αλλά θυμάμαι οτι στην αρχή ήταν 1400-1500 mA... Και τώρα που το παρακολουθώ πέφτει στα 100 μετά ανεβαίνει στα 400 κοκ. Πιστεύω οτι τα φτύνει και αυτός ο φορτιστής σιγά σιγα.. 

Δημοσ.

Ποια παρτίδα έχεις; Βάλε φωτό τον φορτιστή σου. Υπάρχουν 509 510 και 511 αν θυμάμαι καλά. Οι 509 είχαν κάποιο θέμα με τους φορτιστες νομίζω.

Επίσης όταν παίζεις με το κινητό την ώρα που φορτίζει, αργεί περισσότερο να τελειώσει την φόρτιση του. Πολύ περισσότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...