Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, όπως γράφω και στον τίτλο ψάχνω κάποιο app για android, όπου τα μήνυματα που φθάνουν θα διαγράφονται μετά από μερικά δευτερόλεπτα από όταν ο παραλήπτης έχει διαβάσει το μήνυμα. 

Δημοσ.

ναι στο viber γινεται αλλα θα πρεπει να το εγκαταστησει και ο αλλος, φανταζομαι για να θελει κατι τετοιο θα θελει να μην γνωριζει ο αλλος οτι το μηνυμα μπορει να σβηστει απο τον αποστολεα.

προγραμμα που να το περνας μονο σε εσενα και να στελνεις τετοιο sms απλά δεν υπαρχει.

μπορεις να στειλεις flash sms αν βρεις κανενα τετοιο προγραμμα το οποιο εκμεταλλευεται ενα bug στα sms και πεταγεται στην οθονη του παραλήπτη απευθειας χωρις να χρειαζεται να το ανοιξει πρωτα, και σβηνεται αυτοματα οταν πατησει πισω ο αλλος. αλλα αφενως απο το android 4 σταματησε να υποστηριζεται (θες ολοκληρες πατεντες για να καταφερεις να στειλεις κατι τετοιο), αφετερου εχει σημασια τι συσκευη εχει ο αλλος, σε μερικες το λαμβανει σαν σημειωση και μπορει να την αποθηκευσει. (το iOS ειναι ευπαθες σε αυτα παντως)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που θέλω είναι να διαγράφεται το μήνυμα από την οθόνη του παραλήπτη μερικά δευτερόλεπτα αφότου το έχει διαβάσει. 

Μου είπαν ότι κάτι παρόμοιο κάνει το snapchat αλλά ψάχνω για άλλη εφαρμογή.

Δημοσ.

οπως ειπα υπαρχουν πολλες εφαρμογες αλλα θα πρεπει να τις εχουν και οι 2 και δεν ειναι για sms αυτες οι εφαρμογες αλλα για chat. (το snapchat δεν κανει καν για επικοινωνια παντως)

edit: άκυρο, τωρα ειδα οτι δεν μιλας για sms συγκεκριμενα

Δημοσ.

οπως ειπα υπαρχουν πολλες εφαρμογες αλλα θα πρεπει να τις εχουν και οι 2 και δεν ειναι για sms αυτες οι εφαρμογες αλλα για chat. (το snapchat δεν κανει καν για επικοινωνια παντως)

edit: άκυρο, τωρα ειδα οτι δεν μιλας για sms συγκεκριμενα

πάντως και για sms δε με χαλάει ;)

Δημοσ.

για sms μονο το flash sms σε σωζει αλλα σε συγχρονο android δυσκολα θα το κανεις να δουλεψει.

για εφαρμογες δες αυτα:

1, 2, 3, 4, 5

νομιζω και το telegram εχει αυτοματη διαγραφη αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

για sms μονο το flash sms σε σωζει αλλα σε συγχρονο android δυσκολα θα το κανεις να δουλεψει.

για εφαρμογες δες αυτα:

1, 2, 3, 4, 5

νομιζω και το telegram εχει αυτοματη διαγραφη αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

ευχαριστώ μαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...