toyo73 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ξέρω αν με τόσα λάθη έχει σαν σκοπό την εμπορική επιτυχία ή απλά είναι κίνηση "εντυπωσιασμού" (prestige) για τις εταιρίες; Η πλάκα είναι, ότι με τόσα χρήματα αντί να πάρει κάποια κανονική αξιοπρεπή compact (όχι και πολύ μεγαλύτερη, βασικά μικρότερη σε ύψος, πλάτος πλην παχύτερης) παίρνεις αυτό το οποίο είναι "δεμένο" με τον εν λόγω κινητό. Το αναβαθμίζεις ή αλλάζεις και το module είναι άχρηστο!! Δεν μπορεί ούτε για δεύτερο να το έχεις εκτός αν κλήσεις (με ταινία να τα κάνεις ένα) και το παλιό κινητό. Έχουν βγει modules και από άλλες εταιρίες (sony) χωρίς οθόνη που προσαρμόζονταν σε όλα (πολλά) κινητά. Με πιο "καθαρή" λογική και νόημα (μεγάλο αισθητήρα, ή μικρό και μεγάλο ζουμ όπως αυτό. Τα qx10 qx100). Και αυτά απέτυχαν αν και πιο ευέλικτα γιατί απλά η ιδέα να κουβαλάς κάτι που κάνει το κινητό σου φωτογραφική έχει λειτουργήσει μία φορά στο θρυλικό se t68i το 2002 γιατί τότε τα κινητά.. δεν είχαν φωτογραφική.. Οπότε τούτο, όπως προείπαμε, θα πάει.. άπατο.. Απο αυτον τον συνδυασμο εβγαλα την πρωτη μου ψηφιακη φωτογραφια.Αθλια ποιοτητα δε, αλλα ηταν η αρχη. 1
dimi7RiS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 €299.... wtf??ειμαι κατοχος dslr και πηρα και μια α5000 με 300ευρω που ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.Δεν βλεπω κανεναν σοβαρο λογο να αγορασει καποιος αυτη την ακριβη ανοησια
hakunamatata Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 €299.... wtf?? ειμαι κατοχος dslr και πηρα και μια α5000 με 300ευρω που ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Δεν βλεπω κανεναν σοβαρο λογο να αγορασει καποιος αυτη την ακριβη ανοησια αμα ηταν πιο λεπτη, δηλαδη προσθετε το πολυ 2χιλ στη συσκευη, θα ειχε νοημα, αν μιλουσαμε για μια σημαντικη αναβαθμιση στην καμερα...το module αυτο τραβαει φωτο χειροτερες απο τα καλα τηλεφωνα που κυκλοφορουν σημερα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα