Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα εγκατέστησα ένα router του ΟΤΕ (Speedport Entry 2i) και θέλω να απενεργοποιήσω το TR-069 ή με κάποιο τρόπο να το μπλοκάρω. Έχει κανείς ασχοληθεί με αυτό το θέμα;

Παρακαλώ πολύ να μην ανοίξουμε κουβέντα για τον λόγο που θέλω να απενεργοποιήσω το TR-069 στο router μου, ευχαριστώ

Δημοσ.

Νομίζω δεν μπορείς, θέλεις το κωδικό του πορόχου, αλλά και να μπορούσες θα χάσεις την τηλεφωνία, οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει (η τηλεφωνία) πετά τον και βάλε ένα δικό σου

Δημοσ.

Τώρα με αναβάθμισαν σε "Ευρυζωνική τηλεφωνία", και δυστυχώς το τηλέφωνο πρέπει να είναι πάνω στο router. Δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο router που να μπορεί να μπει το τηλέφωνο πάνω..

Δημοσ.

Τώρα με αναβάθμισαν σε "Ευρυζωνική τηλεφωνία", και δυστυχώς το τηλέφωνο πρέπει να είναι πάνω στο router. Δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο router που να μπορεί να μπει το τηλέφωνο πάνω..

Υπάρχουν τέτοιες συσκευές αλλα

Α)ειναι αρκετά ακριβές (Fritz)

Β)Δεν σου δίνει κωδικους ο πάροχος για την τηλεφωνία ακόμα και να ζητήσεις.

Δημοσ.

Β)Δεν σου δίνει κωδικους ο πάροχος για την τηλεφωνία ακόμα και να ζητήσεις.

Αυτό το έχεις τσεκάρει εε; Ουσιαστικά αχρηστεύεις το τηλέφωνο χωρίς κωδικούς..

Νομίζω πως μπορώ να ζητήσω να μου απενεργοποιήσουν αυτο το έκτρωμα που ονομάζετε ευρυζωνική τηλεφωνία, αλλά σε 1 με 1,5 χρόνια θα είναι η μόνη λύση για να έχεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ

Δημοσ.

Νομίζω πως μπορώ να ζητήσω να μου απενεργοποιήσουν αυτο το έκτρωμα που ονομάζετε ευρυζωνική τηλεφωνία, αλλά σε 1 με 1,5 χρόνια θα είναι η μόνη λύση για να έχεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ

Μπορείς να το ζητήσεις ναι.

Μάλιστα υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδω μέσα την προηγουμενη εβδομάδα που του έκαναν νομίζω 4-5 μέρες για να γυρίσει η τηλεφωνία σε pots.

Αν θές δική σου συσκευή πάντως υπάρχουν οδηγίες(συνήθως γράφει ο jkoukos)για το πως μπορείς να βάλεις το δικό σου μόντεμ στην γραμμή και απο εκει να συνδεθεί το speeport και πάνω του το τηλέφωνο μόνο για αυτη τη δουλειά.

Δημοσ.

Νομίζω δεν μπορείς, θέλεις το κωδικό του πορόχου, αλλά και να μπορούσες θα χάσεις την τηλεφωνία, οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει (η τηλεφωνία) πετά τον και βάλε ένα δικό σου

το tr069 δεν θα τον κανει να χασει την τηλεφωνια εφοσον εχει σεταριστει.

Πρόσφατα εγκατέστησα ένα router του ΟΤΕ (Speedport Entry 2i) και θέλω να απενεργοποιήσω το TR-069 ή με κάποιο τρόπο να το μπλοκάρω. Έχει κανείς ασχοληθεί με αυτό το θέμα;

Παρακαλώ πολύ να μην ανοίξουμε κουβέντα για τον λόγο που θέλω να απενεργοποιήσω το TR-069 στο router μου, ευχαριστώ

λογικα θελει admin rights για να μπεις μεσα και να το πειραξεις.

και να βαλεις αλλο χωρις τους κωδικους δεν κανεις τιποτα

μπορεις αλλα αργα η γρηγορα εκει πανε ολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...