Mpekas2000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα Επειδή δεν έχω γνώση πάνω στο θέμα θα ήθελα την βοήθεια κάποιου με την απαραίτητη γνώση. Θέλω ένα NAS Device (http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/apothikeusi/nas-storage-server/D-Link-NAS-ShareCenter-2Bay-Diskless-DNS-320L-DNS-320L.htm http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/apothikeusi/nas-storage-server/Western-Digital-2TB-My-Cloud-3-5-WDBCTL0020HWT.htm) ή κάτι που να κάνει αυτό που θέλω. Αγόρασα μια smart tv και θέλω να συνδέσω το NAS μέσο usb στην tv και μέσο δικτιού στο pc έτσι που να χειρίζομαι τα αρχεία από το pc και μην χιάζετε να τον πηγαινοφέρνω όπως τον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Είναι κάτι τέτοιό εφικτό?? ΤΗΧ
thunderstorm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Σου έχω κάτι καλύτερο! Συνδέεις και τα 3, δλδ pc,nas & TV στο δίκτυο και θα “βλέπονται” μεταξύ τους. Γλυτώνεις δλδ τη σύνδεση usb και την ανάγκη να έχεις το nas/ δικτυακό δίσκο κοντά στην tv. Έλεγξε βεβαία καλού – κακού να το υποστηρίζει η tv σου αν και χλωμό να μην το υποστηρίζει. Πρόσεξε, το d-link που έβαλες ΔΕΝ έχει σκληρό μέσα, τον αγοράζεις ξεχωριστά. Μάζεψε τις ανάγκες σου και διάλεξε συσκευή, έχει πολλές για όλα τα γούστα...
Mpekas2000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) οκ ευχαριστώ, aλλά θέλω να μάθω για το τρόπο που ρώτησα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2016 από Mpekas2000
huey43 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 O NAS είναι δικτυακός δίσκος. Δεν μπορείς να τον συνδέσεις απευθείας στην Smart Tv ή στο pc μέσω usb. Συνδέεται πάνω στο router μέσω ethernet cable. Από κει μπορούν όλες οι συσκευές σου να ''βλέπουν'' τον NAS κι έτσι να έχεις πρόσβαση σ΄όλα τ΄αρχεία σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα