Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Τι ωραία που θα ήταν, έτσι γι αλλαγή, να σχολιάζε και μια φορά κάποιος που να έχει δοκιμάσει το ριμάδι το εξάρτημα να μας πει τη γνώμη του.
heavyrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Τα δικά μου των 40€ εχουν αρκετά καλό ήχο. Ποιος θα πάει να δψσει 2200€ για ακουστικά? Εγώ ούτε beats των 200€ δεν θα επερνα καλως η καλως δεν εχουν ολοι τις ιδιες αναγκες και οικονομικη δυνατοτητα με εσενα. Αμα το συνδεσεις σε ενα Mp3 player προφανως και δεν θα ακουσεις διαφορα. Μιλαμε για αλλα συστηματα, αλλα κοστη και αλλα επιπεδα ηχου που ενδεχομενως να μην μπορουν ολοι να καταλαβουν ειτε λογω απειριας ειτε λογω περιορισμενης ικανοτητας (δεν το λεω προσβλητικα, δεν εχουν ολοι ιδιο "αυτι" ) πρόσθεσε σε ολα αυτα και την ανικανότητα καποιου να κατανοησει οτι υπαρχουν τομεις εκτος των δικων του ενδιαφεροντων τους οποιος ουτε κατα διανοια περναει απ το μυαλο του οτι υπαρχουν. Νομιζα οτι τις τσοντες τις βλεπεις κυριως. Τωρα αν καποιος φτιαχνεται ακομη και με το " Ναι, ναι Ναι!!!" της διαφημισης της herbal essences , παω πασο. Ασε που αν "απομονωθείς" με τα ακουστικα δεν θα καταλαβεις την μαμα που πλησιαζει να ανοιξει την πορτα... Και αν το κανεις , καλυτερα των 8€ ακουστικα που "μπαζουν" και λιγακι εξωτερικο θορυβο.. ενα βιντεο ειναι οπτικοακουστικο υλικο οποτε χρειαζεται και εικονα και ηχο. Απλα κλειδωνεις την πορτα του δωματιου οταν πιανεις δουλεια; καλητερα να σκασει κανεις σε senheiser παρα σε μουφοσονυ .- Πληροφοριακα η sony ειναι απ τις κορυφαιες εταιριες κατασκευης ακουστικων... αλλα οταν προβαλονται toso τα razer και τα beats δε σε κατηγορω... βλακείες άρθρα και χαμένος χρόνος.. ακουστικά 2200e και μπούρδες κανένας δεν αγοράζει τέτοια! Να σε προσλαβουν εσενα εκει στη sony και την καθε sony να τους πεις εσυ τι θελει η αγορα και τι ειναι διατεθειμένη να αγορασει. 5
17 lines of code Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 καλά,γελάτε..καλώδιο εθερνετ με τον 10,000Ε δεν έχετε δοκιμάσει όμως.. http://www.geek.com/chips/this-ethernet-cable-costs-10000-1615326/
heavyrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ρίξε μια ματιά και στα jumbo! Θα ήθελα από περιέργεια να ακούσω κάτι τόσο ακριβό σαν αυτά που λέτε, αλλά νομίζω ότι μιλάμε για την απόλυτη υπερβολή...λεφτά για πέταμα δηλαδή από ένα σημείο και πάνω πιστεύω, όπως και σε πάρα πολλά άλλα πράγματα που ξεφεύγουν οι τιμές. Επειδη εσυ δεν το κατανοεις δεν παει να πει οτι ειναι υπερβολη, ισως ειναι υπερβολη για εσενα και εμενα και τους περισσοτερους. Ποιος κρινει τι ειναι "λεφτα για πεταμα" για καποιον αλλο; Ειναι ακριβως οπως καθε τι στη ζωη, ο αλλος πχ θα ξηλωσει τις ταπετσαριες ακομα και απο τις πορτες για να κερδισει σε βαρος στο αμαξι, κτλ κτλ κτλ και να ακουσεις κατι τετοιο θα πεις κατα πασα πιθανοτητα σιγα τ αυγα γιατι απλα δεν εχεις μετρο συγκρισης η το "αφτι" να το ακουσεις. Εν ολιγοις αυτα τα εξεζητημένα προιοντα απευθυνονται σε λιγους, και ειναι τουλαχιστον αφελες να τα κρινουμε ως "πεταμενα λεφτα" η οτιδηποτε αλλο, επειδη ειναι εκτος της δικης μας σφαιρας ενδιαφεροντων και κατανοησης . 1
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη εσυ δεν το κατανοεις δεν παει να πει οτι ειναι υπερβολη, ισως ειναι υπερβολη για εσενα και εμενα και τους περισσοτερους. Ποιος κρινει τι ειναι "λεφτα για πεταμα" για καποιον αλλο; Ειναι ακριβως οπως καθε τι στη ζωη, ο αλλος πχ θα ξηλωσει τις ταπετσαριες ακομα και απο τις πορτες για να κερδισει σε βαρος στο αμαξι, κτλ κτλ κτλ και να ακουσεις κατι τετοιο θα πεις κατα πασα πιθανοτητα σιγα τ αυγα γιατι απλα δεν εχεις μετρο συγκρισης η το "αφτι" να το ακουσεις. Εν ολιγοις αυτα τα εξεζητημένα προιοντα απευθυνονται σε λιγους, και ειναι τουλαχιστον αφελες να τα κρινουμε ως "πεταμενα λεφτα" η οτιδηποτε αλλο, επειδη ειναι εκτος της δικης μας σφαιρας ενδιαφεροντων και κατανοησης . Σίγουρα, απλά μερικοί πάλι δεν έχουν το «αυτί» για να τα ακούσουν αλλά θα τα πάρουν απλά γιατί είναι ακριβά...όπως και πολλά άλλα πράγματα που δεν μπορούν κατ'ανάγκη να εκτιμήσουν αυτοί που έχουν τα λεφτά να πάρουν. Από ένα πιάτο καλό φαΐ, μέχρι ένα ακριβό ρούχο, ρολόι ή αυτοκίνητο.
giorgos2187 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο που ολοι εχετε να πειτε την κοτσανα σας, οντας πληρως ασχετοι, εχει πλακα εδω μεσα...αυτο για την πρωτη παραθεση, το κειμενο απο κατω παει και για τους δυο λοιπον ο κοσμος του audiophile, ειναι ενα πολυ κλειστο κομματι, για ανθρωπους, που εχουν και λιγο καλο στον εγκεφαλο, και λεφτα που τους περισσευουν... ο audiophile αγοραζει, κατ αποκλειστικοτητα μαρκες, ως επι το πλειστον αγνωστες στο ευρη κοινο, μετραει ποσα watt καιει συνηθως μια συσκευη (οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα), ποσα κιλα εχει η συσκευη ανα watt (ναι, μετρανε και αυτο το πραγμα, το ποσο βαρυ ειναι ενα μηχανημα=καλυτερα υλικα) και διαφορα αλλα τετοια... απο ενα σημειο και μετα, ολες οι συσκευες ειναι παρα πολυ καλες, και δε χρειαζεται να πας στα 100/200 χιλιαρικα για να εχεις καλο μηχανημα...υπαρχουν μηχανηματα που κανουν μεχρι 5000 και σε ηχο ξεφτυλιζουν μηχανηματα 10πλασιας και παραπανω αξιας... τετοιο μηχανημα ομως θα αγοραζει ενας ορθολογικος ακροατης, ο audiophile, θα αγορασει με αλλα κριτηρια... καποτε επαιζαν σε επιδειξεις, μηχανηματα πισω απο κουρτηνες, και οι audiophile με τα ''εκπαιδευμενα'' αυτια, ελεγαν ποιο μηχανημα ηταν τι...επειδη λοιπον ειχε ρεζιλευτει πολυς κοσμος που νομιζε οτι το μηχανημα που ακουγε απο πισω ηταν κατι πανακριβο, ενω τυχαινε να ειναι ''ταπεινα φτηνιαρικα'' μηχανηματα ψηφιακα, αυτα σταματησαν για να μη στεναχωριουνται, και γινονται και ρεζιλι... στο παιδι που ειπε οτι ο μεσος audiophlie ακουει και μετα αγοραζει, απο πανω συμπεριλαμβανεται η απαντηση... αυτοι λοιπον οι ανθρωποι, λογω χομπυ συνηθιζουν να μαζευονται ο ενας στο σπιτι του αλλου, να κανουν τραμπες μηχανηματα κλπ...γιατι ειναι η λοξα τους... κανενας λοιπον απο αυτους, δε θα εβαζε ενα ζευγαρι ακουστικα sony (καλα δε θα εβαζε ακουστικα καν, ηχεια μονο), μιας εταιριας που φτιαχνει οτι συσκευη υπαρχει, σε εναν λαμπατο τελικο με μετασχηματιστες απο ασημι, θα βεβηλωνε το μηχανημα του, κατι σα μαγαρισμα οποτε αυτα τα ακουστικα δεν πανε για audiophile κοινο, ετσι κ αλλιως υπαρχουν μαρκες dedicated για ακουστικα γι αυτους τους ανθρωπους...οι κοινοι θνητοι εχουν απειρες επιλογες, σε νορμαλ χρηματα μεχρι 400-500ε για να παρουν κατι πραγματικα πολυ καλο... οποτε αυτο το πραγμα, ειναι κατι που απλα βγηκε, σα το walkman των 2000ε... Σε καποια εχεις δικιο, σε καποια αλλα εντελως αδικο. Π.χ. οταν ρωτησεις εναν audiophile ποσα watt ενισχυτη θα παρεις η πρωτη απαντηση του θα ειναι να ΜΗΝ κοιτας τα watt καθως ειναι πολυ κακο κριτηριο. Για να πειστεις κανε μια ερευνα και δες ποσοι λαμπατοι με κοστος 4ψηφιο νουμερο εχουν την ιλλιγγιωδη ισχυ των..... 5-10-15 watt rms. Τους θεωρεις μουφα; Αντιθετως αυτο που παιζει πραγματικο ρολο ειναι το ποσα Amperes ρευμα μπορει να δωσει συνεχομενα ο ενισχυτης. Εδω ερχεται να σου δωσει δικιο το εξης: Τα ρευματα απαιτουν καλο και δυνατο τροφοδοτικο το οποιο συνηθως ειναι το πιο βαρυ εξαρτημα ενος ενισχυτη. Εξου και το μεγαλο βαρος το οποιο αναφερεις για τα "καλα" μηχανηματα. Επισης ειναι αληθεια αυτο που λες οτι υπαρχουν μηχανηματα που παιζουν απιστευτα και βαζουν κατω αλλα μηχανηματα πολλαπλασιας αξιας. Βλεπε ενισχυτες των Αδελφων Τσακιριδη απο τη Θεσαλλονικη. Μηχανημα κοστους 800 περιπου ευρω εβγαζε ηχο (στην εκθεση) που ακομα και ενισχυτες των 5.000 ευρω θα ζηλευαν. Τελος, μην ξεχνας οτι ο χωρος ειναι το Α και το Ω για το ακουστικο αποτελεσμα. Παρε ηχοσυστημα οσων χιλιαδων ευρω θες και βαλτο σε ενα δωματιο κουδουνιστρα (χαλια μονωση, πολλες ανκλασεις). Χαλια θα παιξει, ειναι σιγουρο. 1
whoever81 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 καλά όχι με την καμία... με 2000-2250 λιγότερα το συζητάμε... Αν εννοείς ότι με 50 ευρώ μπορείς να βρεις ακουστικά που θα περνάει ρεύμα απο το ηχείο τους και αυτα θα πάλλονται και εσυ με την σειρά σου θα ακούσεις το ηχητικό σήμα όποιο και αν ειναι αυτό τοτε εντάξει αλλά αν ειναι το μοναδικό σου κριτήριο αυτο σου φτάνουν και 5 ευρώ να κάνεις κάτι σαν αυτό Καλό αλλά "λίγο" ισοπεδωτικό. Στην κατηγορία 50-100 ευρώ υπάρχουν πολλά και αξιόλογα μοντέλα που θα ικανοποιούσαν τη μεγάλη πλειοψηφία των μέσων "χρηστών". Audio technica m20x, m40x, διάφορα sennheiser, sony κτλ.
KnightRider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 "Philips SHP2700" στα 30€ με απόκριση 18Hz - 28000Hz και 1500mW = Το καλύτερο Value For Money και μπορείς να κάνεις πολύ καλή επεξεργασία ήχου για ηχογραφήσεις σε Studio κλπ. 4.8/5 αστέρια από 27 Users
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 4.8/5 αστέρια από 27 Users Αυτό είναι επίκληση στην αυθεντία? 1
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό είναι επίκληση στην αυθεντία? Μπορεί οι χρήστες να ήταν audiophiles! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι σίγουρα... 1
KnightRider Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί οι χρήστες να ήταν audiophiles! Κι εγώ εκεί ανήκω, κανονικά ηχολήπτης είμαι και γενικά έχω μανία με τον ήχο και έχω δοκιμάσει πολλών ειδών ακουστικά. Μισώ το mp3 πάντως ακόμα και στα 320kbps !!! 1
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ εκεί ανήκω, κανονικά ηχολήπτης είμαι και γενικά έχω μανία με τον ήχο και έχω δοκιμάσει πολλών ειδών ακουστικά. Μισώ το mp3 πάντως ακόμα και στα 320kbps !!! Εγώ από την άλλη και με 5-10€ ακουστικά μια χαρά ακούω...
KnightRider Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ από την άλλη και με 5-10€ ακουστικά μια χαρά ακούω... Aμα ξέρεις και equalizer ακόμη καλύτερα
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Aμα ξέρεις και equalizer ακόμη καλύτερα Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά αλλά όντως δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να μου αρέσει αυτό που ακούω, και από ραδιοφωνάκι των 3€ το απολαμβάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα