Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Τα focal utopia κοστίζουν 4500 ευρώ, και τα sennheiser Orpheus $50000. 2. Τα λεφτά που ζητάει η σονυ δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο για επαγγελματίες. Στο στούντιο εχω 3 σετ ακουστικών που κοστίζουν απο 800-1700 ευρώ και δεν ζω απ,αυτο. 3. Στη χώρα που ζω όλοι κυκλοφορούν στα ΜΜΜ με ακουστικα απο 300 ευρώ beats μέχρι 1000+ ευρώ Audeze, για τον απλό λόγο οτι το χιλιάρικο το βγάζεις για πλάκα με 2000 βασικό μισθό σε ανειδίκευτους. Δεν ψόφοπεινάνε εκτός Ελλάδας, και χιλιάρικο δίνουν για κινητό, και δεν τους ενδιαφέρει κιόλας δηλαδή. Μην νομίζετε επειδή ζείτε σε μια σκατενια οικονομία ειναι όλος ο κόσμος έτσι.

Αυτοί που είναι πραγματικά πλούσιοι και όχι πλούσιοι με τα λεφτά του μπαμπά, δεν ενδιαφέρονται αν μπορούν ή όχι να αγοράσουν κάτι, αλλά το μόνο τους κριτήριο είναι αν πρέπει να το αγοράσουν.

Επίσης έλεος με την κακομοιριά/ ξινίλα κάθε τρεις και λίγο. Μην σώσετε και γυρίσετε, σας έχουμε σιχαθεί πια.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτοί που είναι πραγματικά πλούσιοι και όχι πλούσιοι με τα λεφτά του μπαμπά, δεν ενδιαφέρονται αν μπορούν ή όχι να αγοράσουν κάτι, αλλά το μόνο τους κριτήριο είναι αν πρέπει να το αγοράσουν.

Επίσης έλεος με την κακομοιριά/ ξινίλα κάθε τρεις και λίγο. Μην σώσετε και γυρίσετε, σας έχουμε σιχαθεί πια.

Το θέμα είναι ότι η Sony κλέβει πάρα πολύ τωρα τελευταια και δεν αξίζουν τώρα να τους δώσεις 3300€ για ένα Walkman + 2200€ τα ακουστικά ενώ η αξία αυτών είναι λιγότερη, ύστερα αναρωτιέται ο κοσμος γιατί έχουμε οικονομική κρίση, σκεφτείτε λίγο το ότι έχουμε ανάγκη από φαγητό συνολικά για να ζησουμε και φεύγουν τόσα πολλά λεφτά σε μια εταιρία ενώ η ίδια η εταιρία δεν σέβεται τον καταναλωτή με όλα αυτά που εχει κάνει !!
Δημοσ.

κανενας audiophile, δε προκειται να δωσει λεφτα για να αγορασει ακουστικα σονυ...

αυτο για οσους δικαιολογουν την τιμη περι hi end κλπ...

Ωραια ολα αυτα αλλα αν μας ελεγες και γιατι ισως να σε περναμε και πιο σοβαρα...

Δημοσ.

κανενας audiophile, δε προκειται να δωσει λεφτα για να αγορασει ακουστικα σονυ...

O audiophile ακουει. Δεν κοιταει μαρκα. Απαξ και ακουσει αυτο που επιθυμει, αν εχει και το budget, αγοραζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια ολα αυτα αλλα αν μας ελεγες και γιατι ισως να σε περναμε και πιο σοβαρα...

O audiophile ακουει. Δεν κοιταει μαρκα. Απαξ και ακουσει αυτο που επιθυμει, αν εχει και το budget, αγοραζει.

αυτο που ολοι εχετε να πειτε την κοτσανα σας, οντας πληρως ασχετοι, εχει πλακα εδω μεσα...αυτο για την πρωτη παραθεση, το κειμενο απο κατω παει και για τους δυο

λοιπον ο κοσμος του audiophile, ειναι ενα πολυ κλειστο κομματι, για ανθρωπους, που εχουν και λιγο καλο στον εγκεφαλο, και λεφτα που τους περισσευουν...

ο audiophile αγοραζει, κατ αποκλειστικοτητα μαρκες, ως επι το πλειστον αγνωστες στο ευρη κοινο, μετραει ποσα watt καιει συνηθως μια συσκευη (οσα περισσοτερα τοσο καλυτερα), ποσα κιλα εχει η συσκευη ανα watt (ναι, μετρανε και αυτο το πραγμα, το ποσο βαρυ ειναι ενα μηχανημα=καλυτερα υλικα)  και διαφορα αλλα τετοια...

απο ενα σημειο και μετα, ολες οι συσκευες ειναι παρα πολυ καλες, και δε χρειαζεται να πας στα 100/200 χιλιαρικα για να εχεις καλο μηχανημα...υπαρχουν μηχανηματα που κανουν μεχρι 5000 και σε ηχο ξεφτυλιζουν μηχανηματα 10πλασιας και παραπανω αξιας...

τετοιο μηχανημα ομως θα αγοραζει ενας ορθολογικος ακροατης, ο audiophile, θα αγορασει με αλλα κριτηρια...

καποτε επαιζαν σε επιδειξεις, μηχανηματα πισω απο κουρτηνες, και οι audiophile με τα ''εκπαιδευμενα'' αυτια, ελεγαν ποιο μηχανημα ηταν τι...επειδη λοιπον ειχε ρεζιλευτει πολυς κοσμος που νομιζε οτι το μηχανημα που ακουγε απο πισω ηταν κατι πανακριβο, ενω τυχαινε να ειναι ''ταπεινα φτηνιαρικα'' μηχανηματα ψηφιακα, αυτα σταματησαν για να μη στεναχωριουνται, και γινονται και ρεζιλι...

στο παιδι που ειπε οτι ο μεσος audiophlie ακουει και μετα αγοραζει, απο πανω συμπεριλαμβανεται η απαντηση...

αυτοι λοιπον οι ανθρωποι, λογω χομπυ συνηθιζουν να μαζευονται ο ενας στο σπιτι του αλλου, να κανουν τραμπες μηχανηματα κλπ...γιατι ειναι η λοξα τους...

κανενας λοιπον απο αυτους, δε θα εβαζε ενα ζευγαρι ακουστικα sony (καλα δε θα εβαζε ακουστικα καν, ηχεια μονο), μιας εταιριας που φτιαχνει οτι συσκευη υπαρχει, σε εναν λαμπατο τελικο με μετασχηματιστες απο ασημι, θα βεβηλωνε το μηχανημα του, κατι σα μαγαρισμα :P

οποτε αυτα τα ακουστικα δεν πανε για audiophile κοινο, ετσι κ αλλιως υπαρχουν μαρκες dedicated για ακουστικα γι αυτους τους ανθρωπους...οι κοινοι θνητοι εχουν απειρες επιλογες, σε νορμαλ χρηματα μεχρι 400-500ε για να παρουν κατι πραγματικα πολυ καλο...

οποτε αυτο το πραγμα, ειναι κατι που απλα βγηκε, σα το walkman των 2000ε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακουστικά υπάρχουν από 5 μέχρι 50.000 $. Π.χ. τα Orpheus  της Sennheiser με τιμή μόλις ...50.000 $. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι πούλησε 60 κομμάτια. Υπόψην ότι όσο περίεργο και αν ακούγεται όλα τα προϊόντα δεν απευθύνονται στην αγορά της Ελλάδας, ούτε σε νέους/νέες με μισθούς 400 ευρώ. Και ναι, σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν και πλούσιοι που τους αρέσει να ξοδεύουν τα λεφτά τους, μεταξύ άλλων και σε προϊόντα ήχου. Δυστυχώς δεν ανήκω σε αυτούς αλλά δεν βρίζω ως βλάκα, χαζό κλπ. όποιον το κάνει,όπως βλέπω να γίνεται κατά κόρον εδώ μέσα. 

Επεξ/σία από calenter2003
  • Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η Sony κλέβει πάρα πολύ τωρα τελευταια και δεν αξίζουν τώρα να τους δώσεις 3300€ για ένα Walkman + 2200€ τα ακουστικά ενώ η αξία αυτών είναι λιγότερη, ύστερα αναρωτιέται ο κοσμος γιατί έχουμε οικονομική κρίση, σκεφτείτε λίγο το ότι έχουμε ανάγκη από φαγητό συνολικά για να ζησουμε και φεύγουν τόσα πολλά λεφτά σε μια εταιρία ενώ η ίδια η εταιρία δεν σέβεται τον καταναλωτή με όλα αυτά που εχει κάνει !!

Μάλιστα. Δηλαδή ένας που πεινάει δεν θα αγοράσει φαγητό αλλά τα ακουστικά της Sony. Πολύ ενδιαφέρουσα και προχωρημένη σκέψη. Αν ξέρεις κάποιον πες μας και μας να το μάθουμε,διότι εγώ είχα την εντύπωση ότι μόνο όσοι έχουν μία σχετική οικονομική άνεση θα αγόραζαν τόσο ακριβά προϊόντα(και εφόσον φυσικά τους ενδιαφέρει ο high resolution ήχος κλπ.)

Δημοσ.

Αυτός που έχει ηχοσύστημα 10000€ (χωρίς τα ηχεία) θα τα απολαύσει. Επίσης μπορεί να μην ακούσει συχνότητες άνω των 18-20kz αλλά αυτές που θα ακούει θα είναι απόλαυση!(εκεί είναι και το νόημα)

Εννοείται ότι μακάρι να πουλήσει όσο περισσότερα κομμάτια μπορεί. Σε τέτοια μοντέλα πληρώνεται η έρευνα και απολαμβάνουμε τα αποτελεςματά της μετά από πολλά χρόνια σε νορμαλ τιμές...

Δημοσ.

Πήρα τα HAMA HK-3032 με 7,23€ και είμαι μια χαρά! Δεν μου λείπει ΤΙΠΟΤΑ! Μονο οι audiophiles μπορούν να καταλάβουν διαφορές ανάμεσα στα δικά μου και τα Sony MDR-Z1R. Οπότε ποιος ο λόγος να δώσω 2192,77€ παραπάνω;

• Like 4
Δημοσ.

Ναι αυτοι οι χαλιεντάδες με καβαλημενο καλαμι μπορει να μην εδιναν ποτε χρήματα για ακουστικά sony. Αυτοί που πραγματικά είναι γνώστες ανετα θα τα αγόραζαν και θα έκαναν και πλάκα σε όσους πλήρωσαν τα τριπλά για φύκια υποτιθέμενων hiend εταιριών.

Δημοσ.

Πήρα τα HAMA HK-3032 με 7,23€ και είμαι μια χαρά! Δεν μου λείπει ΤΙΠΟΤΑ! Μονο οι audiophiles μπορούν να καταλάβουν διαφορές ανάμεσα στα δικά μου και τα Sony MDR-Z1R. Οπότε ποιος ο λόγος να δώσω 2192,77€ παραπάνω;

Είσαι ευτυχισμένος που έχεις τόσο χαμηλές απαιτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και στα jumbo! :D

Θα ήθελα από περιέργεια να ακούσω κάτι τόσο ακριβό σαν αυτά που λέτε, αλλά νομίζω ότι μιλάμε για την απόλυτη υπερβολή...λεφτά για πέταμα δηλαδή από ένα σημείο και πάνω πιστεύω, όπως και σε πάρα πολλά άλλα πράγματα που ξεφεύγουν οι τιμές.

Δημοσ.

Μάλιστα. Δηλαδή ένας που πεινάει δεν θα αγοράσει φαγητό αλλά τα ακουστικά της Sony. Πολύ ενδιαφέρουσα και προχωρημένη σκέψη. Αν ξέρεις κάποιον πες μας και μας να το μάθουμε,διότι εγώ είχα την εντύπωση ότι μόνο όσοι έχουν μία σχετική οικονομική άνεση θα αγόραζαν τόσο ακριβά προϊόντα(και εφόσον φυσικά τους ενδιαφέρει ο high resolution ήχος κλπ.)

Δεν είπα ότι αυτός που πεινάει δεν θα αγοράσει φαγητό αλλά τα ακουστικά. Το λέω αυτό γιατί οι πλούσιοι δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που πάνε να αγοράσουν δεν έχει τόσο μεγάλη αξία για τα λεφτά που δίνουν, όσο για το φαγητό που έλεγα το είπα επειδή ένας μέρος αυτού μας επηρεάζει όλους στο θέμα της κρίσης γιατί οι μεγάλες εταιρίες όπως η Sony ρουφάνε τα λεφτά του κόσμου και ένας θεός ξέρει τι τα κάνουν τόσα εκατομμύρια.

Πχ τα 2200€ φεύγουν στην Sony ενώ η αξία των ακουστικών να είναι κάπου ~1000€ και η Sony παίρνει τα υπόλοιπα 1200€ και τα παίρνουν έτσι - θέλω να πω ότι η Sony κλέβει πολύ στο κοστολόγιο δηλ αντί να πουλήσουν τα ακουστικά αυτά στην σωστή τιμή που θα πρεπε και πηγαίνουν τώρα και τα πουλάνε επίτηδες ακριβά για να νομίζουν οι πλούσιοι ότι είναι κάτι καινοτόμο και εντυπωσιακό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...