ELMastas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Κοροιδία ορισμένα απο τα specs που είναι καθαρά και μόνο για εντυπωσιασμό,τα είπαν αρκετοί φίλοι πιο πάνω υπάρχει ενω όριο το οποίο πιάνει το ανθρώπινο αυτί,το να ακούς,το έκαναν ένα πράμα σαν τα Frames που πήγαν απο 60 στα 100 μετά 200 ,400...900 και κάτι χιλιάδες σε κάποιες TV που πραγματικά δεν έχουν απο κάποια στιγμή και μετά καμμία αισθητή διαφορά...
palawiaris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα κάποτε μία μεγάλη επιθυμία,να ακούσω μουσική από πανάκριβο μηχάνημα.Τα κατάφερα και άκουσα από ηχεία 18000 το ένα ή το ζευγάρι δεν θυμάμαι,με πηγή 2500 και ενισχυτή στα 5000.Ήταν μια διαφορετική εμπειρία ακούσματος που δεν περιγράφεται. -Τέλος πάντων,όσοι έχουν αυτή την αγάπη και τα απαραίτητα λεφτά θα πάνε να τα αγοράσουν χωρίς να ρωτήσουν αν το αυτί πιάσει τα 120 ή τα 100 ή και εγώ δεν ξέρω πόσα khz ακούει το ανθρώπινο αυτί ή αν πρόκειται για Placebo.-Όσοι δεν έχουν τόσα λεφτά και δεν τους ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα για μουσική,θα λένε για Placebo,και ότι το ανθρώπινο αυτί δεν πιάνει τέτοιους ήχους....και οτιδήποτε άλλο που ακούνε και βλέπουν στο διαδίκτυο.... 7
DaemonLord92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Λίγοι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν τη διαφορά μεταξύ ενός καλού και ενός πολύ καλού headset. Τα χαρακτηριστικά τους πάντως είναι εξαιρετικά! Για να κάνει κάποιος μια σύγκριση: Τα Sony MDR-E9LP κοστίζουν 8 ευρώ και έχουν απόκριση 18 - 22.000 Hz Τα ATH-M50x κοστίζουν 160 ευρώ και έχουν απόκριση 15 - 28.000 Hz. Τα MDR-Z1 του άρθρου έχουν 4 - 120.000 Hz Απευθύνονται σε επαγγελματίες, μαέστρους, ηχολήπτες, κριτικούς κτλ. Αν τα θέλεις για να ακούς bootleg κασσέτα από live της Θώδη, με 2500 σου λέμε "με γειά"! Εγω παντως βολευομαι με τα ATH. Γενικα την audio technica την εχω σε εκτιμηση και προτιμαω τα προιοντα της 1
panathatube Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Στον τίτλο γράφει 2.200 δολάρια και ήμουν έτοιμος να τα πάρω, αλλά στο κείμενο είδα 2.300 και απογοητεύτικα... Κρίμα, η διαφορά τιμής είναι απαγορευτική. 3
Faeton Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 κακά αποκλείεται να ειναι...το θεμα ειναι οτι με 2450 ευρώ λιγοτερα παίζεις μια χαρα μπαλιτσα καλά όχι με την καμία... με 2000-2250 λιγότερα το συζητάμε... Αν εννοείς ότι με 50 ευρώ μπορείς να βρεις ακουστικά που θα περνάει ρεύμα απο το ηχείο τους και αυτα θα πάλλονται και εσυ με την σειρά σου θα ακούσεις το ηχητικό σήμα όποιο και αν ειναι αυτό τοτε εντάξει αλλά αν ειναι το μοναδικό σου κριτήριο αυτο σου φτάνουν και 5 ευρώ να κάνεις κάτι σαν αυτό 1
TEOKOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Γατάκι Sony https://www.engadget.com/2015/11/03/sennheiser-new-orpheus-headphones/
mg3575 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Με τη διαφορα οτι αξιζει πραγματικα. Και μια καλη αγορα εξακολουθει να ειναι καλη αγορα ακομα και 30χρονια αργοτερα. Ενω ενα 4way sli με titan x σπερνει σημερα αλλα σε 5 χρονια κοιτας την κορφη με τα κυαλια. Νομίζω υπερβάλλεις, 4 titan x sli δεν παλιωνουν σε 5 χρονια παλι τα παντα θα παιζουν, ειδικα σε full HD/QHD. Ισως να βγει παιχνιδι που σε full hd θα ειναι κάτω από 60 fps αλλά δεν πισεύω ότι οι επόμενες 2-3 γενιές titan σε αυτά τα 5 χρόνια θα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά που θα τις κοιτάνε οι δικές σου με τα κυάλια. 1
alex1001 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 βλακείες άρθρα και χαμένος χρόνος.. ακουστικά 2200e και μπούρδες κανένας δεν αγοράζει τέτοια!
michael92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι, αλλά υπάρχει και η άποψη της συνολικής αίσθησης, πχ του πως αντιλαμβάνονται το σώμα και τα κόκκαλα τις δονήσεις και αυξάνουν τη ρεαλιστικότητα της εμπειρίας. Οι δονήσεις είναι πιο ισχυρές στα μεγάλα κύματα (λιγότερα hz) όμως. Στον ήχο, τα 20Hz έχουν μήκος κύμματος 17m ενώ τα 20Khz 17mm.
johnnieinlab Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Οι δονήσεις είναι πιο ισχυρές στα μεγάλα κύματα (λιγότερα hz) όμως. Στον ήχο, τα 20Hz έχουν μήκος κύμματος 17m ενώ τα 20Khz 17mm. Κι εγώ νομίζω ότι η καλύτερη απόδοση/αίσθηση του μπάσου κάνει μεγαλύτερη διαφορά από οποιαδήποτε συχνότητα πάνω από τα 30Khz (και πολλά γράφω). Πιθανότατα από ένα επίπεδο και πάνω σημασία έχουν τα υλικά, οι απώλειες, οι δοκιμές και η τελική αίσθηση που δίνει ένα headset. Υπάρχουν ηχεία 20 - 20.000 Hz που έχουν απίστευτη ποιοτική διαφορά μεταξύ τους (και τιμής).
michael92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 "A subwoofer (or sub) is a woofer, or a complete loudspeaker, which is dedicated to the reproduction of low-pitched audio frequencies known as bass. The typical frequency range for a subwoofer is about 20–200 Hz for consumer products, below 100 Hz for professional live sound, and below 80 Hz in THX-approved systems." https://en.wikipedia.org/wiki/Subwoofer
Nimrod7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 1. Τα focal utopia κοστίζουν 4500 ευρώ, και τα sennheiser Orpheus $50000. 2. Τα λεφτά που ζητάει η σονυ δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο για επαγγελματίες. Στο στούντιο εχω 3 σετ ακουστικών που κοστίζουν απο 800-1700 ευρώ και δεν ζω απ,αυτο. 3. Στη χώρα που ζω όλοι κυκλοφορούν στα ΜΜΜ με ακουστικα απο 300 ευρώ beats μέχρι 1000+ ευρώ Audeze, για τον απλό λόγο οτι το χιλιάρικο το βγάζεις για πλάκα με 2000 βασικό μισθό σε ανειδίκευτους. Δεν ψόφοπεινάνε εκτός Ελλάδας, και χιλιάρικο δίνουν για κινητό, και δεν τους ενδιαφέρει κιόλας δηλαδή. Μην νομίζετε επειδή ζείτε σε μια σκατενια οικονομία ειναι όλος ο κόσμος έτσι. 6
ZauZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αντίσταση: 64Ω στα 1kHz 64 Ω - Αυτό εδώ σίγουρα είναι σωστό ; Τεράστιο νούμερο μου φαίνεται για ακουστικά...
giorgos2187 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω υπερβάλλεις, 4 titan x sli δεν παλιωνουν σε 5 χρονια παλι τα παντα θα παιζουν, ειδικα σε full HD/QHD. Ισως να βγει παιχνιδι που σε full hd θα ειναι κάτω από 60 fps αλλά δεν πισεύω ότι οι επόμενες 2-3 γενιές titan σε αυτά τα 5 χρόνια θα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά που θα τις κοιτάνε οι δικές σου με τα κυάλια.Ναι οτι υπερβαλλω, υπερβαλλω. Βεβαια ενα 4-way sli της τοτε κορυφαιας καρτας, ναι θα ριχνει στ αυτια ενα 4way sli titan x. Αν υπαρχει ακομα σαν ορος τοτε.. Οποτε και εντελως αδικο δεν εχω 1. Τα focal utopia κοστίζουν 4500 ευρώ, και τα sennheiser Orpheus $50000.Ασε το utopia και πιασε 2 grande utopia! 63 χιλιαρικακια το ΤΕΜΑΧΙΟ! Το αφεντικο τρελαθηκε και χαριζει!http://www.skroutz.gr/s/423952/Focal-Grande-Utopia-EM.html?keyphrase=focal+grande+utopia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα