question mark Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Εχω ένα τηλέφωνο με 2 sim. Στην πρώτη sim έχω τον αριθμό που με καλούν. Στη δεύτερη έχω το mobile internet που μου δίνει δώρο ο πάροχος. Προχθές έλαβα μήνυμα ότι μου έδωσαν τα δωρεάν mb. Ανοίγω τα δεδομένα στο κινητό και τίποτα. Πάω στις ρυθμίσεις και μου βγάζει μήνυμα "Αποσυνδέθηκε επειδή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη".Φταίει το κινητό, η sim ή ο πάροχος;
ChimairaX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο τηλέφωνο είναι; Όποιο κι αν είναι πάντως καλό θα ήταν να βάλεις τα δεδομένα στην 1η SIM και τις κλήσεις στην 2η SIM.
madnifestah Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο τηλέφωνο είναι; Όποιο κι αν είναι πάντως καλό θα ήταν να βάλεις τα δεδομένα στην 1η SIM και τις κλήσεις στην 2η SIM. αυτό.. συνήθως τρώνε κάτι τέτοια σκαλώματα τα dual sim.. δοκίμασε να της αλλάξεις θέση. αν έχεις δεδομένα, καλού κακού ας σε πάρουν και ένα τηλέφωνο να δεις αν όλα είναι εντάξει..
question mark Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Άλλαξα τις SIM όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Στη SIM που έχω τον αριθμό κλήσης αγόρασα ένα πακέτο MB. Και στα 2 slots της SIM έπαιξε κανονικά το mobile internet. Επομένως ή η SIM χάλασε (είναι δυνατόν να χαλάσει μέσα στο κινητό ή δεν μου έβαλαν τα MB...
ChimairaX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Άλλαξα τις SIM όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Στη SIM που έχω τον αριθμό κλήσης αγόρασα ένα πακέτο MB. Και στα 2 slots της SIM έπαιξε κανονικά το mobile internet. Επομένως ή η SIM χάλασε (είναι δυνατόν να χαλάσει μέσα στο κινητό ή δεν μου έβαλαν τα MB... Σε αυτήν την περίπτωση μάλλον δεν έχεις τις ρυθμίσεις ίντερνετ του παρόχου. (APN) Εάν η SIM δεν δούλευε δεν θα ζήταγε ούτε ΡΙΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα