Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα επειδη για καποιες μερες δεν θα εχω ιντερνετ υπαρχει καποιο προγραμμα για pc που να σου παρεχει δωρεαν ιντερνετ γιατι παιζω ενα παιχνιδι ονλινε ? Γτ βλεπω που υπαρχει θεμα στα κινητα για δωρεαν ιντερνετ. Η ζηταω πολλα ευχαριστω

Δημοσ.

η μπορεις να βγεις εξω ψαχνωντας το πλησιεστερο hot spot μουαχαχααχ μουαχαχαχχαχα

Σαββατιατικο μερικοι δεν ηπιαν πρωινο καφε ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ

• Like 1
Δημοσ.

Δωρεάν δεν είναι ούε στα κινητά ούτε πουθενά για όλα πληρώνεις πάντα κάτι άλλοτε μεγάλο ποσό άλλοτε μεγάλο.Πχ στα κινητά σου λέει σου δίνω δωρεάν τόσο ιντερνετ με ανανέωση 10 €.Το καλύτερο είναι ζητας τον κωδικό από το γείτονα

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια μια βλακεια ειπα απλα διαβασα οτι αμα δεν εχεις mb μπορει να μπεις δωρεαν και ετσι δτο κινητο ιντερνετ σιγουρα με λιγοτερη ταχυτητα τεσπα ευχαριστω

Δημοσ.

αν εκει που μενεισ εχει κανα ξεκλειδωτο εισαι οκ.

Παλι μπορεις από κοντινη καφετερια η ότι λεει Free WiFi, αρκει το σπιτι να εχει επαφη σηματος. 

Polloi Δημοι δινουν δωρεαν σημα WIFE  σε κεντρικα σημεια...

Δημοσ.

Από την άλλη, όταν βρεις δωρεάν ίντερνετ θα μπορείς να κατεβάσεις ram τσάμπα.

Ουάουυυ. Τώρα μόλις κατέβασα 32gb ram. Είσαι πρώτος. Θα κατεβάσω και αύριο άλλα 32... τζαμπα είναι.

Καλησπερα επειδη για καποιες μερες δεν θα εχω ιντερνετ υπαρχει καποιο προγραμμα για pc που να σου παρεχει δωρεαν ιντερνετ γιατι παιζω ενα παιχνιδι ονλινε ? Γτ βλεπω που υπαρχει θεμα στα κινητα για δωρεαν ιντερνετ. Η ζηταω πολλα ευχαριστω

Φίλε, πήγαινε στη wind και ρώτα για τα προγράμματα της q για data. Βάλε σε ένα παλιό smartphone (αν έχεις) μια κάρτα q και βάλτο σε hotspot (όπως το λέει) για να το χρησιμοποιήσεις για να συνδεθεί ο laptop ασύρματα με αυτό. Αν έχεις desktop πάρε μια ασύρματη καρτούλα γιατί σαν usb modem δε ξέρω πως να το στήσεις.

Δημοσ.

micos000

Όλα αυτά που λες θέλουν χρήματα, κάτι που όπως καταλαβαίνω δεν θέλει να δώσει.

ΥΓ. RAM δεν θέλω. Μήπως υπάρχει κάνα πρόγραμμα Free να κατεβάσω κάνα δίσκο;;; SSD τον θέλω, 500GB καλά είναι....  :-D

Δημοσ.

micos000

Όλα αυτά που λες θέλουν χρήματα, κάτι που όπως καταλαβαίνω δεν θέλει να δώσει.

ΥΓ. RAM δεν θέλω. Μήπως υπάρχει κάνα πρόγραμμα Free να κατεβάσω κάνα δίσκο;;; SSD τον θέλω, 500GB καλά είναι....  :-D

Θα έχει και από αυτά, τζάμπα πράγμα πάρε κανα 2TB να έχεις, Χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...