Elysian Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα επειδη για καποιες μερες δεν θα εχω ιντερνετ υπαρχει καποιο προγραμμα για pc που να σου παρεχει δωρεαν ιντερνετ γιατι παιζω ενα παιχνιδι ονλινε ? Γτ βλεπω που υπαρχει θεμα στα κινητα για δωρεαν ιντερνετ. Η ζηταω πολλα ευχαριστω
pirate79 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεις να ζητησεις τον κωδικο απο τον γειτονα,καποιος θα εχει ιντερνετ.
Ghost_Rider Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 η μπορεις να βγεις εξω ψαχνωντας το πλησιεστερο hot spot μουαχαχααχ μουαχαχαχχαχα Σαββατιατικο μερικοι δεν ηπιαν πρωινο καφε ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ 1
soteras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δωρεάν δεν είναι ούε στα κινητά ούτε πουθενά για όλα πληρώνεις πάντα κάτι άλλοτε μεγάλο ποσό άλλοτε μεγάλο.Πχ στα κινητά σου λέει σου δίνω δωρεάν τόσο ιντερνετ με ανανέωση 10 €.Το καλύτερο είναι ζητας τον κωδικό από το γείτονα
SouLSLayeR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Από την άλλη, όταν βρεις δωρεάν ίντερνετ θα μπορείς να κατεβάσεις ram τσάμπα. 2
Elysian Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ενταξει ρε παιδια μια βλακεια ειπα απλα διαβασα οτι αμα δεν εχεις mb μπορει να μπεις δωρεαν και ετσι δτο κινητο ιντερνετ σιγουρα με λιγοτερη ταχυτητα τεσπα ευχαριστω
ELTASSOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 αν εκει που μενεισ εχει κανα ξεκλειδωτο εισαι οκ. Παλι μπορεις από κοντινη καφετερια η ότι λεει Free WiFi, αρκει το σπιτι να εχει επαφη σηματος. Polloi Δημοι δινουν δωρεαν σημα WIFE σε κεντρικα σημεια...
panos- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 σημα WIFE Αν καποιος ειναι γκει δινουν σημα HUSBAND? 2
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Από την άλλη, όταν βρεις δωρεάν ίντερνετ θα μπορείς να κατεβάσεις ram τσάμπα. Ουάουυυ. Τώρα μόλις κατέβασα 32gb ram. Είσαι πρώτος. Θα κατεβάσω και αύριο άλλα 32... τζαμπα είναι. Καλησπερα επειδη για καποιες μερες δεν θα εχω ιντερνετ υπαρχει καποιο προγραμμα για pc που να σου παρεχει δωρεαν ιντερνετ γιατι παιζω ενα παιχνιδι ονλινε ? Γτ βλεπω που υπαρχει θεμα στα κινητα για δωρεαν ιντερνετ. Η ζηταω πολλα ευχαριστω Φίλε, πήγαινε στη wind και ρώτα για τα προγράμματα της q για data. Βάλε σε ένα παλιό smartphone (αν έχεις) μια κάρτα q και βάλτο σε hotspot (όπως το λέει) για να το χρησιμοποιήσεις για να συνδεθεί ο laptop ασύρματα με αυτό. Αν έχεις desktop πάρε μια ασύρματη καρτούλα γιατί σαν usb modem δε ξέρω πως να το στήσεις.
stelios5 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 micos000 Όλα αυτά που λες θέλουν χρήματα, κάτι που όπως καταλαβαίνω δεν θέλει να δώσει. ΥΓ. RAM δεν θέλω. Μήπως υπάρχει κάνα πρόγραμμα Free να κατεβάσω κάνα δίσκο;;; SSD τον θέλω, 500GB καλά είναι....
Grim Ripper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Just saying για mobile internet μάλλον εννοεί κάτι σαν το droid vpn. http://www.insomnia.gr/topic/569560-γνώμες-για-εφαρμογή-droid-vpn/
panos- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 micos000 Όλα αυτά που λες θέλουν χρήματα, κάτι που όπως καταλαβαίνω δεν θέλει να δώσει. ΥΓ. RAM δεν θέλω. Μήπως υπάρχει κάνα πρόγραμμα Free να κατεβάσω κάνα δίσκο;;; SSD τον θέλω, 500GB καλά είναι.... Θα έχει και από αυτά, τζάμπα πράγμα πάρε κανα 2TB να έχεις, Χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα