Προς το περιεχόμενο

ULEFON metal ή ZTE Nubia Z7 Max ή LENOVO K3 NOTE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

είμαι μεταξύ των παραπάνω smartphones. Όπως βλέπετε η τιμή είναι κοντά στα 100 ευρώ και θα ήθελα να μην ασχοληθώ με flash , root  κ.τ.λ. διότι δεν γνωρίζω πολλά.

Ποιά η γνώμη σας για τα παραπάνω κινητά ?

Κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα και με παρόμοια χαρακτηριστικά ευπρόσδεκτο.

Δημοσ.

Με 100 εύρω μόνο το ulephone μπορείς να πάρεις νομίζω είσαι σίγουρος για τα αλλα 2 μοντελα?

Ναι. Τα βρίσκω λίγο πάνω από 100 ευρώ.

Ποιό από τα τρία?

Δημοσ.

Από ποιότητα το nubia και το Lenovo είναι πολύ ανωτέρα απο το ulephone. Είναι βέβαια παλιά μοντέλα, αλλά το nubia πριν 2 χρόνια περίπου ήταν ναυαρχίδα. Το nubia αν σου έρθει με την original rom έχει μόνο αγγλικά ως γλώσσα. Αν σου έρθει με Multilanguage rom σημαίνει ότι είναι κάποια custom Rom από το κινεζομάγαζο, η οποία συνήθως έχει bugs. Οπότε αν δεν σε νοιάζει να έχεις αγγλικά, ζητά να σου έρθει με τη stock rom. Το Lenovo παλαιότερα ήθελε πολύ πείραγμα Για να βρεις μια σωστή ρόμ. Πλέον από όσο ξέρω ξέρω, τουλάχιστον στο vickmall, έρχεται με international rom, λαμβάνει ΟΤΑ updates και το δουλεύεις out of the box, μίλα με το μαγαζί. Το ulephone έρχεται με καθαρή ρόμ, δεν χρειάζεται πείραγμα, αλλά προσωπικά Για εμένα θα ήταν η τελευταία επιλογή σε σχέση με τα άλλα δύο. Πρώτη επιλογή για εμένα με βάση ποιότητα και χαρακτηριστικά το nunia αλλά με τη στοκ ρόμ, λογικά θα χρειαστεί όμως πείραγμα όπως να περάσεις playstore και Ίσως ρουτ και δεύτερη επιλογή το Lenovo με την international rom.

Δημοσ.

Από ποιότητα το nubia και το Lenovo είναι πολύ ανωτέρα απο το ulephone. Είναι βέβαια παλιά μοντέλα, αλλά το nubia πριν 2 χρόνια περίπου ήταν ναυαρχίδα. Το nubia αν σου έρθει με την original rom έχει μόνο αγγλικά ως γλώσσα. Αν σου έρθει με Multilanguage rom σημαίνει ότι είναι κάποια custom Rom από το κινεζομάγαζο, η οποία συνήθως έχει bugs. Οπότε αν δεν σε νοιάζει να έχεις αγγλικά, ζητά να σου έρθει με τη stock rom. Το Lenovo παλαιότερα ήθελε πολύ πείραγμα Για να βρεις μια σωστή ρόμ. Πλέον από όσο ξέρω ξέρω, τουλάχιστον στο vickmall, έρχεται με international rom, λαμβάνει ΟΤΑ updates και το δουλεύεις out of the box, μίλα με το μαγαζί. Το ulephone έρχεται με καθαρή ρόμ, δεν χρειάζεται πείραγμα, αλλά προσωπικά Για εμένα θα ήταν η τελευταία επιλογή σε σχέση με τα άλλα δύο. Πρώτη επιλογή για εμένα το nunia αλλά με τη στοκ ρόμ και δεύτερη επιλογή το Lenovo με την international rom.

Σε ευχαριστώ zananiro ,

μεταξύ του NUBIA Z7 και του xiaomi redmi 3s ποιό λές ?

Σκέφτομαι να βάλω και αυτό στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ zananiro ,

μεταξύ του NUBIA Z7 και του xiaomi redmi 3s ποιό λές ?

Σκέφτομαι να βάλω και αυτό στο παιχνίδι.

Αν εννοείς το xiaomi με 2GB ram, προσωπικά θα προτιμούσα το nubia από άποψη εμφάνισης και ποιοτητας, αλλά όπως σου είπα θα χρειαστεί να το πειράξεις. Βέβαια πλέον το nubia δεν έχει υποστήριξη. Αν δεις στο geekbuying, το xiaomi πλέον το φέρνει με international rom και υποστηρίζει και την 800αρα μπάντα, οπότε είναι πολύ καλή περίπτωση. Αν είσαι οκ με την τιμή, προτίμησε να πάρεις αυτό, πιο καινούργιο κινητό και θα έχει περισσότερη υποστήριξη από το nubia.
Δημοσ.

Αν εννοείς το xiaomi με 2GB ram, προσωπικά θα προτιμούσα το nubia από άποψη εμφάνισης και ποιοτητας, αλλά όπως σου είπα θα χρειαστεί να το πειράξεις. Βέβαια πλέον το nubia δεν έχει υποστήριξη. Αν δεις στο geekbuying, το xiaomi πλέον το φέρνει με international rom και υποστηρίζει και την 800αρα μπάντα, οπότε είναι πολύ καλή περίπτωση. Αν είσαι οκ με την τιμή, προτίμησε να πάρεις αυτό, πιο καινούργιο κινητό και θα έχει περισσότερη υποστήριξη από το nubia.

Και εγώ προς το xiaomi redmi 3s 2GB ram κλείνω. Τι vickmall το έχει και με  Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language).

Δημοσ.

Και εγώ προς το xiaomi redmi 3s 2GB ram κλείνω. Τι vickmall το έχει και με Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language).

Απλώς δεν ξέρω αν αυτό που πουλάει το vickmall έχει την 800αρα μπάντα στο 4g, νομίζω πως όχι. Αν έχεις wind είναι σχετικά απαραίτητη.
Δημοσ.

Απλώς δεν ξέρω αν αυτό που πουλάει το vickmall έχει την 800αρα μπάντα στο 4g, νομίζω πως όχι. Αν έχεις wind είναι σχετικά απαραίτητη.

Οπως τα λες είναι.Δεν την έχει την 800αρα.

Έχω και μια πρόταση απο φίλο για το THL T7,

Ποιά η γνώμη σου μεταξύ του xiaomi 3s και του THL T7?

Σε ζάλισα το ξέρω , άντε για να αποφασίσω.

Δημοσ.

Το geekbuying που το έχει με την 800άρα, βλέπω το έχει στα 119.85$ -5% με το κουπόνι xiaomifans2 πέφτει στα 100€ περίπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...