Ren_of_Heavens Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εγώ που είμαι αδαής από μπάλα και παίζω μόνο με κανά demo, κατέβασα και τα 2 ντέμο και είδα από το πρώτο μάτς τις διαφορές των 2 παιχνιδιών. Μου άρεσε περισσότερο το FIFA. Οι πασούλες και οι προωθημένες του FIFA είναι λιγότερες ευθύγραμμες και scripted από του PES που έβρισκαν στόχο απευθείας ενώ και η κίνηση των παικτών του PES είναι πολύ αργή λες και παίζουν μουδιασμένα. Για τους τερματοφύλακες βρε παιδιά έλεος 9 σουτ στο τέρμα έκανα και τα 7 τα έπιασε ο κώτσος στο FIFA. 5 σουτ έκανα στο PES και τα 3 πήγαν γκολ. Ο καθένας έχει τα γούστα του αλλά προσωπικά δεν περίμενα τέτοια διαφορά και έχω να παίξω ποδοσφαιράκι από το Pro του 2005 που το έπαιζα ενταντικά.
Alex21121988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Θέλω να γράψω και εγώ δυο τρια πραγματάκια(καλά, δεν θα είναι και δυο ) για το φετινό pes μιας που το έχω από day one και πιστεύω ότι έχω βγάλει ήδη αρκετές ώρες για κάποια συμπεράσματα. Να αρχίσω λέγοντας ότι το demo που είχαμε πριν βγει το game, ήταν λίγο διαφορετικό (προς το καλύτερο περιέργως) από αυτό που πήραμε στα χέρια μας. Θα μπω όμως στο ζουμί και ποιο είναι το πρόβλημα μου με το φετινό pes. Το passing system και ο υπερ ρεαλισμός που του έχουν προσθέσει συγκριτικά με το περσινό. Το game δεν έχει χαοτικές διαφορές από το περσινό, όπως και το περσινό, με το προπέρσινο. Δεν είναι δηλαδή κάτι άγνωστο για κάποιον που θα το πιάσει στα χέρια του και έχει παίξει το προηγούμενα.. Το να βάλεις ρεαλισμό δεν είναι κακό.. Το κακό ξεκινάει όταν το παρακάνεις με αυτό.. Για να εξηγηθώ.. Είναι το ίδιο να πασάρει ο Μανιάτης και το ίδιο ο Μόντριτς; Γιατί να βγαίνει λάθος πάσα σχεδόν 2/5 φορές ειδικά όταν πατάς την κανονική πάσα και όχι την κρυφή; Σε αυτό το pes είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιείς ακόμα και για τις απλές μεταβιβάσεις στο ένα μέτρο την κρυφή μπαλιά και όχι την απλή πάσα με το X(για ps) ή το A (για xbox) Είναι η πρώτη αλλαγή που εντόπισα αυτή. Σε αναγκάζει ουσιαστικά να πασάρεις πιο πολύ με το τρίγωνο (ή το Υ) για να έχεις μια πιθανότητα να μην πάει σε αντίπαλο παίχτη.. Eπίσης δεν γίνεται να χάνει κοντρόλ ο Ρονάλντο μια στις δυο φορές ή να γλιστράει συνεχώς ανεξάρτητα από το βελάκι του.. Συμβαίνει αρκετές φορές πιστέψτε με. Παίζεις Barca- Real και βλέπεις 300 λάθη στον χώρο του κέντρου.. Είναι φυσιολογικό δηλαδή αυτό; 90αρια έχουν στις πάσες όλοι οι παίχτες και των δυο ομάδων.. Δεν ήμαστε χτεσινοί στο pes, και δεν παίζουμε προφανώς μόνο με τις υπερομάδες, αλλά αυτό φέτος δεν υπάρχει.. Τερματοφύλακες.. Μεγάλη πληγή.. Ή που θα σου αποκρούσει το άπιαστο πλασέ στη γωνία(με RT/R2) ή που θα φάει την μεγαλύτερη *** ever.. Και λόγω του κακού passing system αυτό που κάνω και εγώ και η παρέα μου όταν παίζουμε, απλά βαράμε πάνω στον keeper το σουτ, αυτός αποκρούει σαν τον Κοστάντζο, και τσουπ πετάγεται ο άλλος και το πετάει. Μιλάμε για άπειρα γκολ έτσι. Και φυσικά από σέντρες.. Όταν βρεις τα σκούρα, αρχίζεις και φορτώνεις στην περιοχή..Αν πιάσεις το concept και την δύναμη που πρέπει να βάλεις στην σέντρα και έχεις φυσικά ένα καλό κεφαλοσφαιριστή, στις 3 καλές σέντρες έχεις γκολ.. Πιο σίγουρο πεθαίνεις.. Αυτό που δεν έχει αλλάξει imo στα τελευταία pes(των τελευταίων 5 χρόνων) είναι ο random παράγοντας και δεν αναφέρομαι στο βελάκι που είναι ουσιαστικά η φόρμα στην οποία βρίσκονται οι παίχτες.. Εγώ αναφέρομαι στο ματς που ο ένας από τους δυο έχει ξεδιάντροπα(κάνει μπαμ ρε παιδί μου) όλη την εύνοια του παιχνιδιού. Πιο γρήγορος, καλές πάσες(σε γενικές γραμμές) λιγότερα λάθη γενικά, κινησάρες από τους παίχτες του, παίρνουν όλες τις κεφαλιές σχεδόν πάντα, πηδάνε τάκλιν ανά πάσα στιγμή, και φυσικά όλες τις κόντρες εκεί που τις χρειάζονται.. Δηλαδή ο αντίπαλος παίχτης απλά προσπαθεί να μην ξεφτιλιστεί γιατί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όταν συμβαίνει αυτό. Στο περσινό pes μου συνέβαινε ανά 3 ή 5 ματς ένα τέτοιο πράγμα και απλά περίμενα το επόμενο ματς όπου μπορεί να συνέβαινε και στον άλλον κάτι ανάλογο. Δεν έχει καμία σημασία το σύστημα ή η τακτική που θα χρησιμοποιήσεις. Δεν γίνεται δηλαδή σε ένα τέτοιο ματς που την έχεις καταλάβει στα πρώτα λεπτά την δουλειά, να παίζεις με compactness στο τέρμα, all out defence, το defence line κάτω κάτω, και να τσιμπάς 5 και 6 γκολ και ας είναι η Barcelona απέναντι σου. Οπότε το σύστημα/τακτική πάει περίπατο και δεν έχει καμία απολύτως σημασία όταν πετυχαίνεις τέτοιο ματς. Για να το κλείσω το σεντόνι τώρα. Κάθε χρόνο και χειρότερα πάει imo το pes. Φτιάχνουν κάτι, χαλάνε άλλα δέκα.. Το patch ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. Ακόμα έχω τον Messi μη ξανθό.. Δεν θα αναφερθώ καν στις άδειες κτλ, απαράδεκτο(αν και ευτυχώς φτιάχνεται αυτό) και το γεγονός ότι έχουμε φτάσει έναν μήνα κοντά με το pes2017 και ένα διορθωτικό patch δεν μας έχουν δώσει.. Δηλαδή είναι όλα τόσο τέλεια και δεν θέλει τίποτα fix; Δεν νομίζω Τάκη...
Πανος999 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Λατρης του προ μεχρι το pes2013 που ηταν κ το καλυτερο απ ολα κατα τη γνωμη μου..Παιζω προ απο το πρωτο που βγηκε..επαιζα κ φιφα παραλληλα..το 99 κ το 2000 επαιζα κ με τν μπαμπα μου..Στο προ,για να επανελθω κανανε μια τεραστια αυτοκτονια που ξεκινησε απ το pes 2014..απο τοτε το φιφα ανεβαινε δυναμικα κ το προ επεφτε δυναμικα..πλεον εχουν αντιγραψει πολλα απ το φιφα αλλα το παιχνιδι δε σωζεται..Κριμα πραγματικα γτ το λατρευα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 χαχαχαχα...κυκλοφορησε το banana league και δεν κρατιεστε...χαχαχα...τι μπουντεσλικες....τι ροναλντοι...τι μεσιδες..ο Ελληνας θελει να παιζει με τον Ολυμπιακο του να κερδιζει τον Πλατανια!!! Λοιπον μην σβηνετε option files γιατι θα χασετε τα coins σας,τα στατιστικα σας κλπ.Απλα πατε στο setting,σβηνετε τα αρχεια απο το παλιο,εικονες,εμφανισεις κλπ.βαζετε το καινουργιο,κανετε save και ειστε ενταξει με την παιχνιδαρα. Απολαυση το φετινο προ!!!Ξαναβρηκαμε την χαρα να παιζουμε ηλεκτρονικη μπαλλα!!!
fakiris31 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Κατέβασα το demo μπορώ να πω μου φάνηκε ωραιο μετα απο πολλα Χρόνια και το σκέφτομαι να παρω αυτο αντι για το φιφα θα κατεβάσω και το φιφα βεβαια να συγκρίνω. Εβαλε κανεις το ελληνικό πατσ απο we Hellas; Αν ναι είναι καλό η εχει τπτ θεματα; Για παλιά σε ενα θυμάμαι όλα τα ματσ απο τις αλλες ομαδες έβγαιναν 1-2 η 2-1
kmanikas13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 είναι τρομερό το patch με τις Ελληνικές ομάδες, παίζω το pro από το iss 98 και το είχα παρατήσει μετά το pro 2008. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως το φετινό pes έχει κορυφαίο gameplay(προσωπική άποψη πάντα)
fakiris31 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και εμένα Έτσι μου φάνηκε. Είχα Χρόνια χρόνια να παίξω προ το είχα γυρίσει στο φιφα Αλλά το ντεμο του πει φέτος σε συνδυασμό με το πατσ με έχουνε βάλει σε ενδοιασμό
tzioros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα εχω το pes2017 για xbox360 καο ψαχνω patch αν ξερει κανεις ας στειλει.
jeep13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 1. πρεπει να εχεις rgh η jtag xbox (σε flasαρισμενο, δεν νομιζω να παιζει) 2. www.youtube.com/watch?v=HyaxJ_tgJ44 δες αυτο αλλα προσεχε με τα downloads links. Sτο περσινο ειχα βαλει ενα αλλα δεν θυμαμαι το ποιο ηταν.
tzioros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μαλιστα το save συνεχιζει να υπαρχει μετα απο το update θελω να πιστευω ε?
jeep13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 μαλλον (σχεδον σιγουρα) οχι, αφου το save θα εχει αλλαγμενες ομαδες( ονοματα , θεση στο μενου κλπ) απο το κανονικο.
tzioros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Οκ ετοιμο το Πατσακι απλα χαθηκε το ML τζαμπα καψιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα