etf13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το παιδι δεν εχει κανενα προβλημα.Το προβλημα ειναι στο ιδιο το παιχνιδι και στα προβληματα που εχει με τους σερβερ του.Διαβαστε τι γινεται σε σελιδες του εξωτερικου πανω σε αυτο το θεμα και θα δειτε οτι υπαρχει θεμα αυτην την στιγμη πανω σε αυτο το κομματι.Παρεπιπτοντως και εγω τα ιδια τραβηγα με αποτελεσμα το παιχνιδι να παει για πουλημα. Online play suffers from serious connectivity issues. Wait times for opponents are lengthy, and most games I played suffered from a latency that left a full half-second between me pressing a button and my player releasing a pass or a shot--essentially unplayable in a game built on anticipation and timing. I had a good connection roughly the same number of times I was disconnected entirely; heavy lag was the standard. Ηθελα να του το γραψω κομψα μη φανει οτι το παιχνιδι σχεδον δεν παιζεται online 1
Chrysostomos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 το έχω διαβάσει και εγώ. Αλλά με καλώδιο παίζω κανονικά. Με ασύρματο,όντως είχα πρόβλημα και εγώ..
gouvia Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Το παιδι δεν εχει κανενα προβλημα.Το προβλημα ειναι στο ιδιο το παιχνιδι και στα προβληματα που εχει με τους σερβερ του.Διαβαστε τι γινεται σε σελιδες του εξωτερικου πανω σε αυτο το θεμα και θα δειτε οτι υπαρχει θεμα αυτην την στιγμη πανω σε αυτο το κομματι.Παρεπιπτοντως και εγω τα ιδια τραβηγα με αποτελεσμα το παιχνιδι να παει για πουλημα. Online play suffers from serious connectivity issues. Wait times for opponents are lengthy, and most games I played suffered from a latency that left a full half-second between me pressing a button and my player releasing a pass or a shot--essentially unplayable in a game built on anticipation and timing. I had a good connection roughly the same number of times I was disconnected entirely; heavy lag was the standard. Το συγκεκριμενο αποσπασμα ειναι απο το review του gamespot!!! που υποδουλωνει τα προβληματα που υπαρχουν με το online κυριως κομματι του παιχνιδιου. Κλεω τα λεφτά μου..το φιφα είναι κλάσεις ανώτερο..
etf13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα το προ ειναι οτι πρεπει για να ερθουν φίλοι στο σπιτι να φατε καμια πιτσα και να ρίξετε καμιά γυροβολιά να μπουν 10 11 γκολ και να γουσταρετε.Μέχρις εκεί.Το φιφα με όλα του τα ελαττωματα ειναι περιπου 60-70 χρόνια μπροστά όπως ειναι τώρα τα πράγματα και αυτη ειναι η αληθεια και αυτό δείχνει η απήχηση που εχει το game και ο κακός χαμος που γινεται στους servers.Το τι γουστάρει να παιζει ο καθενας βεβαια ειναι προβλημα του. 2
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικα το προ ειναι οτι πρεπει για να ερθουν φίλοι στο σπιτι να φατε καμια πιτσα και να ρίξετε καμιά γυροβολιά να μπουν 10 11 γκολ και να γουσταρετε.Μέχρις εκεί.Το φιφα με όλα του τα ελαττωματα ειναι περιπου 60-70 χρόνια μπροστά όπως ειναι τώρα τα πράγματα και αυτη ειναι η αληθεια και αυτό δείχνει η απήχηση που εχει το game και ο κακός χαμος που γινεται στους servers.Το τι γουστάρει να παιζει ο καθενας βεβαια ειναι προβλημα του. Θα συμφωνησω 100% σε ολα. Ο καθενας βεβαια παιζει οτι του αρεσει ή με οτι ειναι κολλημενος...Το fifa17 παντως σε manual/slow ειναι αντικειμενικα πολυ μπροστα... 1
broxopios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το αντικειμενικά καλύτερο και πολύ μπροστά είναι πραγματικά για γέλια. Που ακριβώς είναι το φιφα πολύ μπροστά ρε παιδιά? Για αναλύστε το λίγο. Γιατί το να πετάμε μια κουβέντα και να λέμε ότι ισχύει, δεν ξέρω σε ποια κοινωνία στέκει. Να δεχτώ ότι το fifa έχει καλύτερο online. Να δεχτώ ότι έχει πιο λεπτομέρεια-animations η κίνηση του παίχτη που ελέγχει τη μπάλα και γενικότερα περισσότερα animations. Από κει και πέρα δεν ξέρω σε τι άλλο το φιφα υπερτερεί. - Στο ποδόσφαιρο και ένα ποδοσφαιράκι φυσικά, οι τακτικές είναι μείζων σημασίας. Εκεί το φιφα πάει άπατο. Δε λειτουργεί τίποτα. Ότι ρύθμιση και να κάνεις η ΑΙ θα κάνει τα δικά της. - Σε ένα ποδοσφαιράκι επίσης η ισορροπία στο gameplay και στο πως πετυχαίνεις γκολ επίσης σημαντικό. Και εκεί το φιφα τα βρίσκει σκούρα. Συγκεκριμένοι τρόποι να σκοράρεις. Συνήθως η επίθεση op σε σχέση με την άμυνα. - Μου έχουν βάλει ένα κάρο προσθήκες από το FIFA 12 και μετά χωρίς να ελέγξουν αν λειτουργούν πάλι με ισορροπία. 10 είδη πάσας (πάσα δυνατή, πάσα ψηλή, λιγότερο χαμηλή, προωθημένη κανονική, δυνατή) όταν στο ποδόσφαιρο (και σε κάθε άθλημα) τα στατιστικά πρέπει να καθορίζουν το έιδος της πάσας. Πόσο γρήγορα θα πάει, πόσο σωστά. - Σε ένα ποδοσφαιράκι επίσης είναι πολύ σημαντική η αίσθηση που σου αφήνει στο μοχλό. Το να νιώθεις τους παίχτες και τις διαφορές που έχουν. Στο φιφα πάλι, είναι ελέγχω τον walcott, είτε τον Messi, είτε τον Modric ίδιο και το αυτό. Ξεχωρίζεις μόνο τα καράβια (τύπου Μερτεζάκερ) με τους πιο ευέλικτους (Μεσι). - Επίσης η φυσική μπάλας, ενώ στο ΦΙΦΑ φαίνεται να έχει καλύτερη τεχνολογία, στο PES 2017 συμπεριφέρεται σαν μπάλα ποδοσφαίρου και όχι σαν μπαλόνι. Το βλέπεις πως ρολάρει, πως συγκρούεται σε σώματα παιχτών. Είναι μπάλα ποδοσφαίρου. - Και τέλος είναι πιο διασκεδαστικό που είναι και η ουσία σε ένα παιχνίδι. Φυσικά το πιο διασκεδαστικό δε σημαίνει ότι δεν είναι ρεαλιστικό όπως πολλοί νομίζουν. Έχει πολύ ρεαλισμό το προ. Απλά παντρεύει sim με arcade στοιχεία. Αυτή θεωρώ είναι η πιο πετυχημένη συνταγή. Σίγουρα το τι παίζει ο καθένας είναι δική του δουλειά, δε χρειάζεται αν το λέμε συνέχεια για να υποστηρίξουμε την άποψή μας, αλλά ένα καλό online και γεμάτο άδειες παιχνίδι, δεν το κάνει αυτομάτως καλύτερο. 1
etf13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το αντικειμενικά καλύτερο και πολύ μπροστά είναι πραγματικά για γέλια. Που ακριβώς είναι το φιφα πολύ μπροστά ρε παιδιά? Για αναλύστε το λίγο. Γιατί το να πετάμε μια κουβέντα και να λέμε ότι ισχύει, δεν ξέρω σε ποια κοινωνία στέκει. Να δεχτώ ότι το fifa έχει καλύτερο online. Να δεχτώ ότι έχει πιο λεπτομέρεια-animations η κίνηση του παίχτη που ελέγχει τη μπάλα και γενικότερα περισσότερα animations. Από κει και πέρα δεν ξέρω σε τι άλλο το φιφα υπερτερεί. - Στο ποδόσφαιρο και ένα ποδοσφαιράκι φυσικά, οι τακτικές είναι μείζων σημασίας. Εκεί το φιφα πάει άπατο. Δε λειτουργεί τίποτα. Ότι ρύθμιση και να κάνεις η ΑΙ θα κάνει τα δικά της.Πλακα κανεις?Το εχεις παιξει καθολου το φιφα και αν ναι ποτε ηταν τελευταια φορά?? - Σε ένα ποδοσφαιράκι επίσης η ισορροπία στο gameplay και στο πως πετυχαίνεις γκολ επίσης σημαντικό. Και εκεί το φιφα τα βρίσκει σκούρα. Συγκεκριμένοι τρόποι να σκοράρεις. Συνήθως η επίθεση op σε σχέση με την άμυνα. Πρεπει να μπαινουν γκολ με περιπου 7 εκταμυρια τροπους άρα δεν ισχυει αυτο που λες.op η επιθεση ???Απο τη στιγμη που στο pro υπαρχουν σκορ με 10 και 15 γκολ μαλλον δεν εχεις παιξει φιφα. - Μου έχουν βάλει ένα κάρο προσθήκες από το FIFA 12 και μετά χωρίς να ελέγξουν αν λειτουργούν πάλι με ισορροπία. 10 είδη πάσας (πάσα δυνατή, πάσα ψηλή, λιγότερο χαμηλή, προωθημένη κανονική, δυνατή) όταν στο ποδόσφαιρο (και σε κάθε άθλημα) τα στατιστικά πρέπει να καθορίζουν το έιδος της πάσας. Πόσο γρήγορα θα πάει, πόσο σωστά. Μα ακριβώς αυτο που λες γινεται στο φιφα δεν μπορουν ολοι οι παικτες να κανουν τις ίδιες πασες.Εξαρταται απο τον παικτη αν θα ειναι ευστοχη ,δυνατη κλπ.Ερχεσαι στα λογια μου κατηγορεις την εταιρεια ότι εχει βαλει πολλά ειδη πασσων για παραδειγμα για να διευρυνει το gameplay να σου δώσει επιλογές παιξίματος και διαφορετικότητας.Αυτο λεω κι εγώ ,το προ ειναι ενα ευκολο διασκεδαστικο παιχνιδι για πιτσα. - Σε ένα ποδοσφαιράκι επίσης είναι πολύ σημαντική η αίσθηση που σου αφήνει στο μοχλό. Το να νιώθεις τους παίχτες και τις διαφορές που έχουν. Στο φιφα πάλι, είναι ελέγχω τον walcott, είτε τον Messi, είτε τον Modric ίδιο και το αυτό. Ξεχωρίζεις μόνο τα καράβια (τύπου Μερτεζάκερ) με τους πιο ευέλικτους (Μεσι). Ασχολίαστο. - Επίσης η φυσική μπάλας, ενώ στο ΦΙΦΑ φαίνεται να έχει καλύτερη τεχνολογία, στο PES 2017 συμπεριφέρεται σαν μπάλα ποδοσφαίρου και όχι σαν μπαλόνι. Το βλέπεις πως ρολάρει, πως συγκρούεται σε σώματα παιχτών. Είναι μπάλα ποδοσφαίρου.Διαφωνώ καθετως. - Και τέλος είναι πιο διασκεδαστικό που είναι και η ουσία σε ένα παιχνίδι. Φυσικά το πιο διασκεδαστικό δε σημαίνει ότι δεν είναι ρεαλιστικό όπως πολλοί νομίζουν. Έχει πολύ ρεαλισμό το προ. Απλά παντρεύει sim με arcade στοιχεία. Αυτή θεωρώ είναι η πιο πετυχημένη συνταγή.Πολύ ρεαλισμος και παντρεμα sim με arcade δεν παει φίλε μου. Σίγουρα το τι παίζει ο καθένας είναι δική του δουλειά, δε χρειάζεται αν το λέμε συνέχεια για να υποστηρίξουμε την άποψή μας, αλλά ένα καλό online και γεμάτο άδειες παιχνίδι, δεν το κάνει αυτομάτως καλύτερο. Όχι μονο το κανει καλυτερο αλλα του δινει και τρομερο προβαδισμα. 1
Chrysostomos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 παιδιά όλα είναι γούστα και προτιμήσεις. Άλλος γουστάρει το φίφα και το παίζει για αυτό που είναι και άλλος αντίστοιχα το προ. Η αντικειμενικότητα πιστεύω δεν χωράει σε τέτοιες φάσεις.
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αντικειμενικο θεωρειται αυτο που πιστευει το μεγαλυτερο μερος του gaming planet, κι οχι αυτο που λενε οι λιγοι κολλημενοι στο παρελθον ελληνες, καποιοι αγγλοι και οι γιαπωνεζοι...Γιατι ετσι εχει η πραγματικοτητα αυτη τη στιγμη...Δυστυχως ή ευτυχως, οπως το βλεπει κανεις... 1
broxopios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 - Στο ποδόσφαιρο και ένα ποδοσφαιράκι φυσικά, οι τακτικές είναι μείζων σημασίας. Εκεί το φιφα πάει άπατο. Δε λειτουργεί τίποτα. Ότι ρύθμιση και να κάνεις η ΑΙ θα κάνει τα δικά της.Πλακα κανεις?Το εχεις παιξει καθολου το φιφα και αν ναι ποτε ηταν τελευταια φορά?? - Σε ένα ποδοσφαιράκι επίσης η ισορροπία στο gameplay και στο πως πετυχαίνεις γκολ επίσης σημαντικό. Και εκεί το φιφα τα βρίσκει σκούρα. Συγκεκριμένοι τρόποι να σκοράρεις. Συνήθως η επίθεση op σε σχέση με την άμυνα. Πρεπει να μπαινουν γκολ με περιπου 7 εκταμυρια τροπους άρα δεν ισχυει αυτο που λες.op η επιθεση ???Απο τη στιγμη που στο pro υπαρχουν σκορ με 10 και 15 γκολ μαλλον δεν εχεις παιξει φιφα. - Μου έχουν βάλει ένα κάρο προσθήκες από το FIFA 12 και μετά χωρίς να ελέγξουν αν λειτουργούν πάλι με ισορροπία. 10 είδη πάσας (πάσα δυνατή, πάσα ψηλή, λιγότερο χαμηλή, προωθημένη κανονική, δυνατή) όταν στο ποδόσφαιρο (και σε κάθε άθλημα) τα στατιστικά πρέπει να καθορίζουν το έιδος της πάσας. Πόσο γρήγορα θα πάει, πόσο σωστά. Μα ακριβώς αυτο που λες γινεται στο φιφα δεν μπορουν ολοι οι παικτες να κανουν τις ίδιες πασες.Εξαρταται απο τον παικτη αν θα ειναι ευστοχη ,δυνατη κλπ.Ερχεσαι στα λογια μου κατηγορεις την εταιρεια ότι εχει βαλει πολλά ειδη πασσων για παραδειγμα για να διευρυνει το gameplay να σου δώσει επιλογές παιξίματος και διαφορετικότητας.Αυτο λεω κι εγώ ,το προ ειναι ενα ευκολο διασκεδαστικο παιχνιδι για πιτσα. - Σε ένα ποδοσφαιράκι επίσης είναι πολύ σημαντική η αίσθηση που σου αφήνει στο μοχλό. Το να νιώθεις τους παίχτες και τις διαφορές που έχουν. Στο φιφα πάλι, είναι ελέγχω τον walcott, είτε τον Messi, είτε τον Modric ίδιο και το αυτό. Ξεχωρίζεις μόνο τα καράβια (τύπου Μερτεζάκερ) με τους πιο ευέλικτους (Μεσι). Ασχολίαστο. - Επίσης η φυσική μπάλας, ενώ στο ΦΙΦΑ φαίνεται να έχει καλύτερη τεχνολογία, στο PES 2017 συμπεριφέρεται σαν μπάλα ποδοσφαίρου και όχι σαν μπαλόνι. Το βλέπεις πως ρολάρει, πως συγκρούεται σε σώματα παιχτών. Είναι μπάλα ποδοσφαίρου.Διαφωνώ καθετως. - Και τέλος είναι πιο διασκεδαστικό που είναι και η ουσία σε ένα παιχνίδι. Φυσικά το πιο διασκεδαστικό δε σημαίνει ότι δεν είναι ρεαλιστικό όπως πολλοί νομίζουν. Έχει πολύ ρεαλισμό το προ. Απλά παντρεύει sim με arcade στοιχεία. Αυτή θεωρώ είναι η πιο πετυχημένη συνταγή.Πολύ ρεαλισμος και παντρεμα sim με arcade δεν παει φίλε μου. Σίγουρα το τι παίζει ο καθένας είναι δική του δουλειά, δε χρειάζεται αν το λέμε συνέχεια για να υποστηρίξουμε την άποψή μας, αλλά ένα καλό online και γεμάτο άδειες παιχνίδι, δεν το κάνει αυτομάτως καλύτερο. Όχι μονο το κανει καλυτερο αλλα του δινει και τρομερο προβαδισμα. FIFA παίζω από το FIFA 10 και μετά. Μέχρι και πέρυσι πιο πολύ από προ. Ίσως πέρυσι τα έπαιξα 60-40 υπερ του φιφα. Οπότε αυτά τα έχεις παίξει καθόλου φιφα - πότε ήταν η τελευταία φορά, δε στέκουν σε μένα. 10 με 15 γκολ στο προ? Μάλλον κάποιος άλλος δεν έχει ασχοληθεί με το προ. Φαίνεται εξάλλου και από το avatar σου. Και με τη σιγουριά που λες ότι στο φιφα μπαίνουν με 7 εκατομμύρια τρόπους? Επίσης δε χρειάζεται κάτι να είναι πολύπλοκο για να είναι και καλό ταυτόχρονο. Για τις πάσες πχ που λες. Γι αυτό επιλέγω να πάρω κάποια ομάδα που θα έχει τους τάδε παίχτες. Γιατί μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν. Ξέρω ότι ο Οζιλ - Ινιέστα κλπ, θα μου περάσουν μια πιο δύσκολη πάσα από κάποιους πιο μέτριους παίχτες. Αυτό στο φιφα δεν το έχω νιώσει τόσο χρόνια που παίζω. Είναι καθαρά παιχνίδι χειριστή. Είναι πιο δίκαιο παιχνίδι από το προ και συνήθως ο καλύτερος παίχτης στο μοχλό θα κερδίσει. Σε πολλούς αρέσει αυτό ειδικά όταν πρόκειται για τουρνουά με έπαθλα, esports, αλλά χάνει τη μαγεία και τις συγκινήσεις του ποδοσφαίρου. Και επειδή έπαιζα πολλά χρόνια φιφα (ίσως και φέτος να ασχοληθώ αν βαρεθώ το προ), έχει αρκετά καλά το παιχνίδι. Δεν το θεωρώ χάλια άσχετα αν έτσι φαίνεται από το γραπτό μου λόγο. Φέτος όμως η pes team έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και έφτιαξε ένα δυνατό ισορροπημένο gameplay. Σίγουρα θέλει βελτιώσεις, αλλά πάει προς τη σωστή κατεύθυνση. Και αμέσως εμφάνισε τις αδυναμίες του φιφα που τις βλέπαμε τόσο καιρό (στιβαρότητα, τακτικές κλπ), αλλά λόγω του ότι όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός επιλέγεις το καλύτερο δυνατό. Τα "ασχολίαστο" και "διαφωνώ καθέτως" δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Όταν αποφασίσεις να μιλήσεις με επιχειρήματα, συζητάμε... Κλείνοντας θεωρείς ότι ένα παιχνίδι με ένα καλό online (που απ' ότι διαβάζω από άτομα που έχουν παίξει το φουλ στο FIFA 17, το online είναι τραγικό λόγω της αυξημένης ταχύτητας) και τα δικαιώματα το κάνουν καλύτερο? Σωστά κατάλαβα? Αντικειμενικο θεωρειται αυτο που πιστευει το μεγαλυτερο μερος του gaming planet, κι οχι αυτο που λενε οι λιγοι κολλημενοι στο παρελθον ελληνες, καποιοι αγγλοι και οι γιαπωνεζοι...Γιατι ετσι εχει η πραγματικοτητα αυτη τη στιγμη...Δυστυχως ή ευτυχως, οπως το βλεπει κανεις... Δηλαδή ότι λέει η μάζα είναι καλύτερο πρέπει να το αποδεχτούμε? Ευτυχώς δεν είμαι αυτής της λογικής. 1
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 FIFA παίζω από το FIFA 10 και μετά. Μέχρι και πέρυσι πιο πολύ από προ. Ίσως πέρυσι τα έπαιξα 60-40 υπερ του φιφα. Οπότε αυτά τα έχεις παίξει καθόλου φιφα - πότε ήταν η τελευταία φορά, δε στέκουν σε μένα. 10 με 15 γκολ στο προ? Μάλλον κάποιος άλλος δεν έχει ασχοληθεί με το προ. Φαίνεται εξάλλου και από το avatar σου. Και με τη σιγουριά που λες ότι στο φιφα μπαίνουν με 7 εκατομμύρια τρόπους? Επίσης δε χρειάζεται κάτι να είναι πολύπλοκο για να είναι και καλό ταυτόχρονο. Για τις πάσες πχ που λες. Γι αυτό επιλέγω να πάρω κάποια ομάδα που θα έχει τους τάδε παίχτες. Γιατί μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν. Ξέρω ότι ο Οζιλ - Ινιέστα κλπ, θα μου περάσουν μια πιο δύσκολη πάσα από κάποιους πιο μέτριους παίχτες. Αυτό στο φιφα δεν το έχω νιώσει τόσο χρόνια που παίζω. Είναι καθαρά παιχνίδι χειριστή. Είναι πιο δίκαιο παιχνίδι από το προ και συνήθως ο καλύτερος παίχτης στο μοχλό θα κερδίσει. Σε πολλούς αρέσει αυτό ειδικά όταν πρόκειται για τουρνουά με έπαθλα, esports, αλλά χάνει τη μαγεία και τις συγκινήσεις του ποδοσφαίρου. Και επειδή έπαιζα πολλά χρόνια φιφα (ίσως και φέτος να ασχοληθώ αν βαρεθώ το προ), έχει αρκετά καλά το παιχνίδι. Δεν το θεωρώ χάλια άσχετα αν έτσι φαίνεται από το γραπτό μου λόγο. Φέτος όμως η pes team έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και έφτιαξε ένα δυνατό ισορροπημένο gameplay. Σίγουρα θέλει βελτιώσεις, αλλά πάει προς τη σωστή κατεύθυνση. Και αμέσως εμφάνισε τις αδυναμίες του φιφα που τις βλέπαμε τόσο καιρό (στιβαρότητα, τακτικές κλπ), αλλά λόγω του ότι όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός επιλέγεις το καλύτερο δυνατό. Τα "ασχολίαστο" και "διαφωνώ καθέτως" δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Όταν αποφασίσεις να μιλήσεις με επιχειρήματα, συζητάμε... Κλείνοντας θεωρείς ότι ένα παιχνίδι με ένα καλό online (που απ' ότι διαβάζω από άτομα που έχουν παίξει το φουλ στο FIFA 17, το online είναι τραγικό λόγω της αυξημένης ταχύτητας) και τα δικαιώματα το κάνουν καλύτερο? Σωστά κατάλαβα? Δηλαδή ότι λέει η μάζα είναι καλύτερο πρέπει να το αποδεχτούμε? Ευτυχώς δεν είμαι αυτής της λογικής. Η μαζα ειναι ο κοσμος που παιζει και οι κριτικοι παιχνιδιων. Και δεν λεω για τους μικρους παιζουν fut. Ποιους πρεπει να ακουμε δηλαδη; Μην μου πεις κανεναν και μονο τον εαυτο μας γιατι ειναι ατοπο και ολοι διαβαζουμε αποψεις και βαθμολογιες...
etf13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Επιμενω οτι δεν εχεις κουμπησει φιφα ποτε.Τι επιχειρημα περιμενεις οταν μου λες οτι η μπαλα ειναι σαν μπαλονι στο φιφα ενω στο προ ειναι βαρια.Η στο να μου λες οτι δεν μπορεις να ξεχωρισεις τον messi απο τον απο τον griezmann.Σαν τι επιχειρημα περιμενεις να σου γραψω.Αποφασισε και πες μου τελικα ειναι γαματο το προ η τελικα εκανες λαθος στο γραπτο σου λογο τελικα και αλλο ηθελες να πεις,η μηπως απλα ειναι καλυτερο απο περσι και αφου ειναι καλυτερο και ανεδειξε τις αδυναμιες του φιφα πως το ξερεις χωρις να εχεις παιξει το φουλ game του φιφα?
broxopios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Η μαζα ειναι ο κοσμος που παιζει και οι κριτικοι παιχνιδιων. Και δεν λεω για τους μικρους παιζουν fut. Ποιους πρεπει να ακουμε δηλαδη; Μην μου πεις κανεναν και μονο τον εαυτο μας γιατι ειναι ατοπο και ολοι διαβαζουμε αποψεις και βαθμολογιες... Αν είναι να ακούς τις βαθμολογίες, φέτος πρέπει οπωσδήποτε να το γυρίσεις στο προ. Όλες το δείχνουν καλύτερο. Προσωπικά δε δίνω βάση σε τέτοιες κριτικές. Επιμενω οτι δεν εχεις κουμπησει φιφα ποτε.Τι επιχειρημα περιμενεις οταν μου λες οτι η μπαλα ειναι σαν μπαλονι στο φιφα ενω στο προ ειναι βαρια.Η στο να μου λες οτι δεν μπορεις να ξεχωρισεις τον messi απο τον απο τον griezmann.Σαν τι επιχειρημα περιμενεις να σου γραψω. Μπορείς να επιμείνεις όσο θες αγαπητέ μου. Δεν έχω τη διάθεση ούτε να σε πείσω, ούτε να συζητήσω με κάποιον που είναι τόσο κλειστός στις απόψεις του. Βέβαια εγώ τη λέξη βαριά για τη μπάλα δεν τη χρησιμοποίηση. Αλλά για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις 1
Chrysostomos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 ο καθένας έχει την γνώμη του,αλλά καλό είναι να μην καταφεύγουμε σε χαρακτηρισμούς για να δώσουμε έμφαση σε αυτό που λέμε. Θα έπρεπε να χαιρόμαστε που υπάρχει ανταγωνισμός,ασχέτως τι πιστεύουμε για αυτόν. 1
polakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι να ακούς τις βαθμολογίες, φέτος πρέπει οπωσδήποτε να το γυρίσεις στο προ. Όλες το δείχνουν καλύτερο. Προσωπικά δε δίνω βάση σε τέτοιες κριτικές. Ολες οι βαθμολογιες τοσα χρονια εδιναν μπροστα το φιφα. Ειπαμε διαβαζουμε για να παιρνουμε αποψεις και ακουμε και τα σχολια του κοσμου. Οταν οι περισσοτεροι λενε οτι το φιφα ειναι καλυτερο τοσα χρονια, λες να ειναι τυχαιο; Ειδικοτερα για μενα που παιζω μονο slow speed και manual controls ακομα περισσοτερο το κανει καλυτερο απο το προ τοσα χρονια απο το fifa08 και μετα... Αλλα ας αφησουμε το οφτοπικ γιατι εδω ειναι τοπικ προ, οχι vs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα