Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2017 [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ φθηνο δεν ειναι 19 ευρω?Mηπως τρεχει κατι?Εγω το εβρισκα ονλαιν 50 ευρω,αλλα θα το ειχα απο Δευτερα.Εχανα το Σαββατοκυριακο οπου εχω περισσοτερο χρονο.Χαλαλι το 10ρικο αφου το εχω και παιζω απο Πεμπτη.Επισης μου την δινει οταν λενε οτι δεν αξιζει το προ 60,να το εβαζαν λιγοτερο.Το αλλο ποδοσφαιρακι,η μπακατελα με τα license εχει 70,για να παιζεις οχι ποδοσφαιρο,αλλα απλα για να τρεχεις πανω κατω σουτ.Εκει γιατι δινουν τα 70 ενω για το προ ειναι πολλα τα 60?

Δημοσ.

Για ps4 παντου εχει 60.Για πισι δεν ξερω.Η Κοναμι οπως ξαναεγραψα παραπανω στο δινει ενα 10ρικο φθηνοτερο το παιχνιδι.Σε κερναει μπυρες για τον κοπο σου να κατσεις να σχοληθεις να περασεις πατς.Εγω που το εχω το παιχνιδι εδω και δυο μερες,λεω οτι το αγοραζα ακομα και χωρις να μου χαριζει το 10ρικο.Μπαλονι θελω να παιξω πανω απο ολα.Σκοτιστηκα για τα license.

δεν είπα ότι δεν το αγόρασα. :-D

Δημοσ.

Ρε παιδες καποιος που το εχει στο ps4, το live update πως κλεινει;

Επισης οταν παιζεις στο online divisions δεν εχει κανα chat ,πριν τον αγωνα;

Δημοσ.

Πολυ φθηνο δεν ειναι 19 ευρω?Mηπως τρεχει κατι?Εγω το εβρισκα ονλαιν 50 ευρω,αλλα θα το ειχα απο Δευτερα.Εχανα το Σαββατοκυριακο οπου εχω περισσοτερο χρονο.Χαλαλι το 10ρικο αφου το εχω και παιζω απο Πεμπτη.Επισης μου την δινει οταν λενε οτι δεν αξιζει το προ 60,να το εβαζαν λιγοτερο.Το αλλο ποδοσφαιρακι,η μπακατελα με τα license εχει 70,για να παιζεις οχι ποδοσφαιρο,αλλα απλα για να τρεχεις πανω κατω σουτ.Εκει γιατι δινουν τα 70 ενω για το προ ειναι πολλα τα 60?

Ε όχι και μπακατελα το φιφα ημαρτον. :-D

Η ημέρα με τη νύχτα είναι σε όλα τα επίπεδα.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια γουστα ειναι αυτά.

Δημοσ.

προβλημα με pes 2017 myclub ps4

γεια σας μήπως ξερει κανεις γιατι μου κολλαει το Pro στους online αγωνες του myclub,ενω εχω καλη σύνδεση με το wifi

Δημοσ.

προβλημα με pes 2017 myclub ps4

γεια σας μήπως ξερει κανεις γιατι μου κολλαει το Pro στους online αγωνες του myclub,ενω εχω καλη σύνδεση με το wifi

Βασικά δε νοείται σοβαρο online gaming με wifi.Μόνο και αυστηρα ethernet καλώδιο.

Δευτερον,εξαρταται και με το ποιον παιζεις (σε τι αποσταση βρίσκεται αυτος)  και τι συνδεση εχει..

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά δε νοείται σοβαρο online gaming με wifi.Μόνο και αυστηρα ethernet καλώδιο.

Δευτερον,εξαρταται και με το ποιον παιζεις (σε τι αποσταση βρίσκεται αυτος) και τι συνδεση εχει..

Με οποίον παίζω μου κολλάει.. Μηπος πρεπει να αλλάξω τη θύρα..;

Δημοσ.

βάλε καλώδιο για αρχή.

Αν σου κολλάει και με το καλώδιο,τσέκαρε τη σύνδεση σου.

Δεν μπορω να τραβηξω καλοδιο γιατί είναι μακρια.. Συνδεομσι μέσω wifi με ενα repeater.. Αυτό το θέμα με το κόλλημα το έχω μονο στο προ.. Τα αλλά games παίζουνε μια χαρα

Δημοσ.

Δεν μπορω να τραβηξω καλοδιο γιατί είναι μακρια.. Συνδεομσι μέσω wifi με ενα repeater.. Αυτό το θέμα με το κόλλημα το έχω μονο στο προ.. Τα αλλά games παίζουνε μια χαρα

Το προ ειδικα νομιζω οτι χρησιμοποιει p2p connection επομενως θελει σταθερη γραμμη.Κανα restart router εκανες?Γενικως τα ποδοσφαιρακια παντως εχουν θεματα δεν εισαι ο μονος.

Δημοσ.

Το προ ειδικα νομιζω οτι χρησιμοποιει p2p connection επομενως θελει σταθερη γραμμη.Κανα restart router εκανες?Γενικως τα ποδοσφαιρακια παντως εχουν θεματα δεν εισαι ο μονος.

Το παιδι δεν εχει κανενα προβλημα.Το προβλημα ειναι στο ιδιο το παιχνιδι και στα προβληματα που εχει με τους σερβερ του.Διαβαστε τι γινεται σε σελιδες του εξωτερικου πανω σε αυτο το θεμα και θα δειτε οτι υπαρχει θεμα αυτην την στιγμη πανω σε αυτο το κομματι.Παρεπιπτοντως και εγω τα ιδια τραβηγα με αποτελεσμα το παιχνιδι να παει για πουλημα.

Online play suffers from serious connectivity issues. Wait times for opponents are lengthy, and most games I played suffered from a latency that left a full half-second between me pressing a button and my player releasing a pass or a shot--essentially unplayable in a game built on anticipation and timing. I had a good connection roughly the same number of times I was disconnected entirely; heavy lag was the standard.

Το συγκεκριμενο αποσπασμα ειναι απο το review του gamespot!!! που υποδουλωνει τα προβληματα που υπαρχουν με το online κυριως κομματι του παιχνιδιου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...