Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2017 [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε kjtzemis δεν έχεις & πολύ αδικο.Θεωρω & εγώ ότι εφόσον είναι έτσι το θέμα (προφανώς για οικονομικούς λόγους) θα έπρεπε η τιμή να ήταν αρκετά καλυτερη.Τωρα θα πούνε πολλοί ότι να ,μα αφού μπορείς να βάλεις option file δεν υπάρχει πρόβλημα κλπ. Εγώ όμως δεν συμφωνώ & τοσο.Καλο είναι σίγουρα που υπάρχει η δυνατότητα αλλά δεν μπορούν πολλοί να κάθονται να ασχολούνται με αυτό.Οταν αγοράζεις κάτι πρέπει να είναι φτιαγμένο καλά & όχι να το αγοράζεις για να το φτιάξεις μετα εσυ.Συν το ότι το παιχνίδι δεν παίζει ακριβώς όπως πρέπει μετα για παράδειγμα δεν θα υπάρχει ο ανάλογος σωστός σχολιασμός.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα διαβασει καπου στο νετ ,ότι ο Ελληνικος σχολιασμος είναι ακριβως ολοιδιος με περσι διοτι δεν εκαναν λεει νεα ηχογραφηση.Εχεις τσεκαρει εάν ισχυει αυτό φιλε μου?

Nαι ισχύει.

kai sto 2016 μετά βάλανε τις ελληνικές.

τον Ολυμπιακό τον είχε από την αρχή..

Δημοσ.

Φίλε kjtzemis δεν έχεις & πολύ αδικο.Θεωρω & εγώ ότι εφόσον είναι έτσι το θέμα (προφανώς για οικονομικούς λόγους) θα έπρεπε η τιμή να ήταν αρκετά καλυτερη.Τωρα θα πούνε πολλοί ότι να ,μα αφού μπορείς να βάλεις option file δεν υπάρχει πρόβλημα κλπ. Εγώ όμως δεν συμφωνώ & τοσο.Καλο είναι σίγουρα που υπάρχει η δυνατότητα αλλά δεν μπορούν πολλοί να κάθονται να ασχολούνται με αυτό.Οταν αγοράζεις κάτι πρέπει να είναι φτιαγμένο καλά & όχι να το αγοράζεις για να το φτιάξεις μετα εσυ.Συν το ότι το παιχνίδι δεν παίζει ακριβώς όπως πρέπει μετα για παράδειγμα δεν θα υπάρχει ο ανάλογος σωστός σχολιασμός.

Τι να τα κανω τα optionfile κλπ, ναι ευχαριστως να ασχολιομουνα με optionfile απο την στιγμη που το παιχνιδι αξιζει στην προκιμενη στιγμη οχι απλως με option file δεν ασχολουμε αλλα τρωει κατευθειαν και απεγκατασταση απτο pc και κλαιω τα 45Ε που εδωσα, χιλιες φορες να το ειχα παρει για ps4 ετσι ωστε να πηγαινα να το εδινα για used να επερνα τπτ αλλο.

Λοιπον χιλια δυο πραγματα, γηπερα δινει 12-14 γηπεδα την στιγμη που στην αντιπαλη πλευρα δινει 60+ γηπεδα, σχολιασμο πιο ηληθιο δεν εχω ξανα ακουσει και οχι μονο στο φετινο αλλα αποταν πρωτο εβγαλαν τον ελληνικο σχολιασμο.

Δηλαδη γιατι να δωσουν βαση μονο στο online παιχνιδι?εγω που γουσταρω να παιξω εναντιον cpu δεν μετραω? δεν τον πληρωσα *** τον τιτλο σου μην μου τα ζαλιζεις λοιπον σχισοματη και δωσε εναν τιτλο της προκοπης, αυτο δεν θα γινει ποτε γιαυτο ουτε δεκαρα τσακιστη δεν βλεπουν ξανα απο μενα.

Απο εκει που καθε χρονο εγραφα 300+ ωρες σε ποδοσφαιρακι ειτε αυτο λεγετε προ ειτε φιφα (προ πριν το 2011) τωρα δεν μπορω να ασχολειθω ουτε 2ωρω.

Αλλα καλα να παθουμε γτ οσο υπαρχουν τα fanboy που οτι και να τους δωσουν για να παιξουν παλι θα εκθιαζουν το προ και το καθε προ τοτε εμεις που ενδιαφερομαστε να παιξουμε κανονικο ποδοσφαιρακι μιας και αυτη ειναι *** μας θα μας εχουν γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι.

Δημοσ.

...

Και φιλε γιατι δεν παιζεις φιφα που εχει ολες τις αδειες, ολα τα πρωταθληματα, ελληνικες ομαδες, 60+ γηπεδα, πολυ καλυτερα animations και full manual χειρισμο;

Δημοσ.

Ετσι όπως τα λέει ο φίλος απο πάνω .Πας να παίξεις ένα ματσάκι με ένα φίλο σου και σου κανει έλεγχο συνδεσιμότητας και περιμένεις ,περιμένεις να φορτώσει όλες τις πληροφορίες ,μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα .Μα δεν θέλω να παίξω ον-λάιν .

Αναπολούμε εκδόσεις 2006 που ολα ήταν απλά και γρήγορα.Μπορει να μην είχε τις γραφικάρες αλλα έπαιζες απίστευτα ματσάκια χωρίς να ήσουν επιστήμονας .Στο pc μου αυτο υπάρχει και δεν το αλλάζω με τίποτα .

Δημοσ.

Σχετικά με τις άδειες, τώρα που η Konami πήρε άδεις για Barcelona, Arsenal κλπ, σημαίνει ότι στο Fifa θα απουσιάζει το licensing αυτών των ομάδων;

Δημοσ.

Σχετικά με τις άδειες, τώρα που η Konami πήρε άδεις για Barcelona, Arsenal κλπ, σημαίνει ότι στο Fifa θα απουσιάζει το licensing αυτών των ομάδων;

όχι.

Σε άλλα νέα.

Έπαιξα μερικά ματς εχθές και σήμερα.

Κλάσεις ανώτερο σε όλα σε σχέση με τα περσινα.

Ιδρώνεις για να βάλεις γκολ.

Επιτέλους έκοψαν της μπαλιές που περνουσαν αέρα και η άμυνα είναι άμυνα.

Και η μπάλα είναι μπάλα,όχι μπαλόνι σαν το φίφα.

Δημοσ.

Σχετικα με τις αδειες.Δεν επιτρεπεται να εισαι ψαγμενος γκειμερ,να μπαινεις σε σαιτ,σε φορουμς,να γραφεις,να παιρνεις πληροφοριες  και να ασχολεισαι με το ποιος εχει τις αδειες και ποιος δεν τις εχει.Εχουμε πηξει στα πατς πριν ακομα κυκλοφορησει το παιχνιδι.Το παιχνιδακι να μας αρεσει πανω απο ολα και ολα τα αλλα φτιαχνονται.

Δημοσ.

όχι.

Σε άλλα νέα.

Έπαιξα μερικά ματς εχθές και σήμερα.

Κλάσεις ανώτερο σε όλα σε σχέση με τα περσινα.

Ιδρώνεις για να βάλεις γκολ.

Επιτέλους έκοψαν της μπαλιές που περνουσαν αέρα και η άμυνα είναι άμυνα.

Και η μπάλα είναι μπάλα,όχι μπαλόνι σαν το φίφα.

*** τότε το θέμα άδειες...

Συμφωνώ απόλυτα για την αίσθηση της μπάλας και προσθέτω ότι έχει γενικότερα πιο αληθοφανή ρυθμό σε σύγκριση με το Fifa.

Δημοσ.

Σχετικα με τις αδειες.Δεν επιτρεπεται να εισαι ψαγμενος γκειμερ,να μπαινεις σε σαιτ,σε φορουμς,να γραφεις,να παιρνεις πληροφοριες  και να ασχολεισαι με το ποιος εχει τις αδειες και ποιος δεν τις εχει.Εχουμε πηξει στα πατς πριν ακομα κυκλοφορησει το παιχνιδι.Το παιχνιδακι να μας αρεσει πανω απο ολα και ολα τα αλλα φτιαχνονται.

εχμ..ναι δεν είναι ότι έχεις άδικο,αλλά να έκανε 45 ευρώ όπως στο πισί αντί για 64 με τόσα που λείπουν φέτος.

Δημοσ.

9,4 .download k 287,2 upload έχω ταχυτητα το Nat type στο type 3 παιζει ρολο πρεπει να κάνω κάποια ρύθμιση για το παιχνιδι γιατι μου βγαζει κατι για αδυναμο wifi και οχι σταθερη ταχυτητα πρεπει να κανω κατι

Δημοσ.

εχμ..ναι δεν είναι ότι έχεις άδικο,αλλά να έκανε 45 ευρώ όπως στο πισί αντί για 64 με τόσα που λείπουν φέτος.

Για ps4 παντου εχει 60.Για πισι δεν ξερω.Η Κοναμι οπως ξαναεγραψα παραπανω στο δινει ενα 10ρικο φθηνοτερο το παιχνιδι.Σε κερναει μπυρες για τον κοπο σου να κατσεις να σχοληθεις να περασεις πατς.Εγω που το εχω το παιχνιδι εδω και δυο μερες,λεω οτι το αγοραζα ακομα και χωρις να μου χαριζει το 10ρικο.Μπαλονι θελω να παιξω πανω απο ολα.Σκοτιστηκα για τα license.

Δημοσ.

Για ps4 παντου εχει 60.Για πισι δεν ξερω.Η Κοναμι οπως ξαναεγραψα παραπανω στο δινει ενα 10ρικο φθηνοτερο το παιχνιδι.Σε κερναει μπυρες για τον κοπο σου να κατσεις να σχοληθεις να περασεις πατς.Εγω που το εχω το παιχνιδι εδω και δυο μερες,λεω οτι το αγοραζα ακομα και χωρις να μου χαριζει το 10ρικο.Μπαλονι θελω να παιξω πανω απο ολα.Σκοτιστηκα για τα license.

Απο eshop που το πήρα είχε 49,90€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...