Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2017 [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανενα fanboyλικι φιλε μου. Εγω βγαινω να πω την γνωμη μου καθε χρονο μετα το ντεμο και αλλοι ειρωνευονται. Η συγκριςη με φιφα ειναι αναποφευκτη. Σορρυ κιολας δηλαδη. Οταν θεωρηςω οτι το προ ειναι καλυτερο απο φιφα θα το πω. Αλλα ειρωνιες δεν αφηνω αναπαντητες. Αν δεν αρεσει η γνωμη μου δεν σημαινει οτι δεχομαι ειρωνιες απο φανερα pro fanboys την στιγμη που εχω εξηγησει 50 φορες οτι δεν ειμαι fifa fanboy αλλα αντικειμενικος κριτης οσο μπορω...

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδες δεν υπαρχει "αντικειμενικα καλυτερο". θεμα προσωπικης προτιμησης ειναι, τι σκατε δλδ...

εγω το φιφα δεν το αντεχω, το βρισκω πολυ αργο για τα γουστα μου. παιζω ποδοσφαιρακια ανελλιπως τα τελευταια 30 χρονια, μετραει η δικη μου γνωμη παραπανω? αλλος γουσταρει φιφα, τι να κανουμε, γιατι πρεπει να του επιβαλλω την αποψη μου με το ζορι...

για το gameplay του φετινου προ εχω σημαντικες ενστασεις καθως σε αναγκαζει να παιξεις με ενα πολυ συγκεκριμμενο τροπο που δεν μου αρεσει(σεντρες), τα σουτ μπαινουν παρα πολυ δυσκολα, αλλα θελω να δω το κανονικο παιχνιδι πρωτα.

• Like 4
Δημοσ.

Κανενα fanboyλικι φιλε μου. Εγω βγαινω να πω την γνωμη μου καθε χρονο μετα το ντεμο και αλλοι ειρωνευονται. Η συγκριςη με φιφα ειναι αναποφευκτη. Σορρυ κιολας δηλαδη. Οταν θεωρηςω οτι το προ ειναι καλυτερο απο φιφα θα το πω. Αλλα ειρωνιες δεν αφηνω αναπαντητες. Αν δεν αρεσει η γνωμη μου δεν σημαινει οτι δεχομαι ειρωνιες απο φανερα pro fanboys την στιγμη που εχω εξηγησει 50 φορες οτι δεν ειμαι fifa fanboy αλλα αντικειμενικος κριτης οσο μπορω...

Δηλαδη με τις εξαιρετικες βαθμολογιες που εχει αυτην την στιγμη στο μετακριτικ(90)και με τους ριβιουερς να αναφερουν για το καλυτερο προ ποδοσφαιρακι απο εποχες ps2 μονο αντικειμενικο κριτη δεν σε κανει αυτο φιλε μου. ;)  ;) Τα παιχνιδια τα παιρνουμε γιατι τα γουσταρουμε προπαντως και οχι για να κανουμε πολεμο ο ενας στον αλλον.Προσωπικα πιστευω(και για να ληξει αυτο το θεμα)οτι και τα 2 φετινα ποδοσφαιρακια θα ειναι τοπ!!!!διοτι ο ανταγωνισμος επιτελους εχει αυξηθει.Η εποχες που επαιζε μπαλα το φιφα μονο του εχουν περασει πια για τα καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη με τις εξαιρετικες βαθμολογιες που εχει αυτην την στιγμη στο μετακριτικ(90)και με τους ριβιουερς να αναφερουν για το καλυτερο προ ποδοσφαιρακι απο εποχες ps2 μονο αντικειμενικο κριτη δεν σε κανει αυτο φιλε μου. ;) ;) Τα παιχνιδια τα παιρνουμε γιατι τα γουσταρουμε προπαντως και οχι για να κανουμε πολεμο ο ενας στον αλλον.Προσωπικα πιστευω(και για να ληξει αυτο το θεμα)οτι και τα 2 φετινα ποδοσφαιρακια θα ειναι τοπ!!!!διοτι ο ανταγωνισμος επιτελους εχει αυξηθει.Η εποχες που επαιζε μπαλα το φιφα μονο του εχουν περασει πια για τα καλα.

Ο καθένας μπορεί να κρίνει από μόνος του τι του αρέσει και τι όχι και όχι απόλυτα από την "αντικειμενική" λατρεία που έδειχναν οι reviewers ακόμη και σε εποχές που το PES ήτανε στον πάτο.

• Like 2
Δημοσ.

Ο καθένας μπορεί να κρίνει από μόνος του τι του αρέσει και τι όχι και όχι απόλυτα από την "αντικειμενική" λατρεία που έδειχναν οι reviewers ακόμη και σε εποχές που το PES ήτανε στον πάτο.

Έτσι μπράβο. Αμάν πια με αυτό το συνάφι του στυλ ''αααα πρέπει να δω βαθμολογίες/κριτικές για να δω αν είναι καλό''. Το χειρότερο είναι να σου αρέσει περισσότερο π.χ. το FIFA αλλά αν το PRO πάρει καλύτερο μέσο όρο να αλλάξεις ρότα. Μα χριστιανέ μου αφού σου αρέσει το ένα περισσότερο από το άλλο. Περιμένω την γλυκιά ώρα που όλοι οι reviewers θα κόψουν τους βαθμούς και θα χρειαστεί να διαβάσεις την κριτική για να πάρεις μια πρώτη εικόνα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για πιο συνειδητοποιημένους καταναλωτές.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη με τις εξαιρετικες βαθμολογιες που εχει αυτην την στιγμη στο μετακριτικ(90)και με τους ριβιουερς να αναφερουν για το καλυτερο προ ποδοσφαιρακι απο εποχες ps2 μονο αντικειμενικο κριτη δεν σε κανει αυτο φιλε μου. ;)  ;) Τα παιχνιδια τα παιρνουμε γιατι τα γουσταρουμε προπαντως και οχι για να κανουμε πολεμο ο ενας στον αλλον.Προσωπικα πιστευω(και για να ληξει αυτο το θεμα)οτι και τα 2 φετινα ποδοσφαιρακια θα ειναι τοπ!!!!διοτι ο ανταγωνισμος επιτελους εχει αυξηθει.Η εποχες που επαιζε μπαλα το φιφα μονο του εχουν περασει πια για τα καλα.

Μάλλον πάλι δεν κατάλαβες. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες. Το pro17 ειναι το καλυτερο προ των τελευταιων 10 ετων σιγουρα! Μονο που η διαφορα ηταν χαωδης με το φιφα σε ολα, απλά τώρα έχει κλείσει πολύ η ψαλίδα πλέον...

Δημοσ.

με τους ριβιουερς να αναφερουν για το καλυτερο προ ποδοσφαιρακι απο εποχες ps2

ακριβώς τα ίδια είχα διαβάσει και για το pro 16 πέρσυ. το οποίο όντως ήταν πολύ καλό.

Το μονο που με χαλάει στο pro περαν απο τις άδειες, οι πέχτες φαίνονται σαν *** στο gameplay. Κατά τα άλλα είναι καλό. Ένα 8,5/10 του το δίνω άνετα.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι μπράβο. Αμάν πια με αυτό το συνάφι του στυλ ''αααα πρέπει να δω βαθμολογίες/κριτικές για να δω αν είναι καλό''. Το χειρότερο είναι να σου αρέσει περισσότερο π.χ. το FIFA αλλά αν το PRO πάρει καλύτερο μέσο όρο να αλλάξεις ρότα. Μα χριστιανέ μου αφού σου αρέσει το ένα περισσότερο από το άλλο. Περιμένω την γλυκιά ώρα που όλοι οι reviewers θα κόψουν τους βαθμούς και θα χρειαστεί να διαβάσεις την κριτική για να πάρεις μια πρώτη εικόνα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για πιο συνειδητοποιημένους καταναλωτές.

Κοιτα τα ριβιους σιγουρα δεν πρεπει να τα κοιταμε και παρα πολυ στα σοβαρα!!!αλλα απο τοτε που κοψανε τα ντεμο στα παιχνιδια!!!1μας εχουν αναγκασει να τους κοιταμε.Οσο να ειναι τα 60 ευρω που δινεις για ενα παιχνιδι δεν ειναι και λιγα για τους περισσοτερους απο εμας πιστευω. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που σίγουρα είναι καλύτερο στο φετινό PRO σε σχέση με το FIFA είναι η κίνηση και η αίσθηση του βάρους της μπάλας. Πραγματικά καταλαβαίνεις τον όγκο της, σε αντίθεση με το FIFA που μου δίνει την αίσθηση ότι παίζουν με μπαλόνι.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα πήρα το κανονικό παιχνίδι.

Ωραίες οι αλλαγές στα μενού,στο myclub σου δίνει αρκετούς παίχτες,και 2-3 της Μπαρτσελόνα,καλούς.

εγώ πχ πέτυχα Αλβες,Πικέ. 

Αρνητικό είναι πως έχει χάσει πολλά δικαιώματα και πως δεν έχει καμία Ελληνική ομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίες οι αλλαγές στα μενού,στο myclub σου δίνει αρκετούς παίχτες,και 2-3 της Μπαρτσελόνα,καλούς.

Αρνητικό είναι πως έχει χάσει πολλά δικαιώματα και πως δεν έχει καμία Ελληνική ομάδα.

kai sto 2016 μετά βάλανε τις ελληνικές.

Δημοσ.

Ειχα διαβασει καπου στο νετ ,ότι ο Ελληνικος σχολιασμος είναι ακριβως ολοιδιος με περσι διοτι δεν εκαναν λεει νεα ηχογραφηση.Εχεις τσεκαρει εάν ισχυει αυτό φιλε μου?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...εχω καιρο να γραψω στο φορουμ μιας και πλεον δεν υπαρχει χρονος αλλα αν δεν εγραφα την συγκεκριμενη στιγμη θασκαγα.

Αγορασα το παιχνιδι την δευτερα, περιμενα μεχρι και χθες για να το κατεβασω μεσω steam,ειχα 2 χρονια σιγουρα να αγορασω προ (τα δοκιμαζα ομωσ καθε χρονο απο τον θειο και τα παραταγα κατευθειαν),φετος δεν ξερω τι με εποιασε και λεω ας το παρω.

Το σιγουρο ειναι οτι νιωθω αηδιασμενος για ακομη μια φορα και τωρα ισως περισσοτερο απο καθε φορα...δεν λεω καλο χαβαλετζιδικο το gameplay με ωραιες προσθηκες σε κινησεις παιχτων που το κανει να φαινεται λιγο πιο αληθοφανες, οχι πως ακομα λοιπουν καποιες κινησεις που διχνει τους παιχτες να κινουντε σαν ρομποτακια αλλα μικρο το κακο, σιγουρα εχει βελτιωθει σε αυτον τον τομεα...αυτο που με αηδιασε ειναι για ακομα μια φορα οι αδιες των συλλογων....Ειναι δυνατον ρε *** σχισοματη να μου πουλας παπατζες για μπαρτσελονα,αρσεναλ,λιβερπουλ οτι και καλα πηρες τις αδειες και να μπαινω να παιζω τ *** σου και να βλεπω οτι περαν απο αυτες δεν εχεις αδια απο καμια αλλη ομαδα?τοσα χρονια δεν εχει το αγγλικο πρωταθλημα φετος δεν εχεις ουτε το ισπανικο?ουτε αδειες απο ρεαλ μαδριτης ουτε καν μεσα στο κ@λοπαιχνιδο σου δεν υπαρχει η μπαγερν μοναχου?ουτε σελτικ που μπορει να μην ειναι η υπερδυναμη στο ποδοσφαιρο αλλα τοα χρονια δεν παυει να ειναι μεσα στις ευρωπαικες διωργανωσεις?ελληνικες ομαδες ουτε για ζητω...κλαϊν ποτε δεν με ενοιαξε αλλα τα βασικα ρε βλ@κ@ σχισοματη.

Δεν θες να πληρωσεις τις αδιες ή δεν στις δινουν οι ιδιες οι ομαδες?δεν με ενδιαφερει, αφου δεν μπορεις να το κανεις κατεβασε την *** τιμη απο την σαβουρα που πουλας και μην μου ζητας 45Ε για pc και 70Ε για ps4/one, μισο παιχνιδι δινεις χωρις ολα αυτα, να τα βρασω και τα my club και ολα....λες οτι εχεις αδιες απο ιταλικο πρωταθλημα παω να παρω σασουολο περα βρεχει και εδω χιονιζει, αλλο ονομα..οτι ναναι φανελες, πας στις υπολλοιπες ευρωπαικες ομαδες βρισκεις καμια 10αρια βαρια, "μεγαλες" ομαδες και απο εκει και κατω μου εχεις ομαδες της φαντασιας σου, τι να την κανω την β αγγλιασ και ισπανιας ρε καραγκιοζη απο την στιγμη που δεν μπορεις να φτιαξεις την μεγαλη κατηγορια της εκαστοτε χωρας.

Αϊ σιχτιρ απο δω ζωα...

Δεν ξερω αν ειμαι εγω ο στραβος με το ολο θεμα ή αν υπαρχετε κιαλλοι αλλα το σιγουρο ειναι πως ποτε ξανα δεν πληρωνω το παιχνιδι τους, να μου κοπει το χερι αν το κανω....το συγκεκριμενο ουτε για τζαμπα,μεχρι και απτο θειο τζαμπα ο κοπος που θα μπεις για να το βρεις.

Υ.Γ.και τωρα ολα τα fan boy ελατε και πεστε κατα πανω μου.Και για να σας προλαβω fan boy δεν ειμαι ουτε του fifa ουτε κανενως, εγω ενα *** ποδοσφαιρακι προσπαθω να παιξω οπως κανω τοσα χρονια αλλα πλεον ουτε η μια εταιρια αλλα ουτε η αλλη εχουν σκοπο να βγαλουν κατι της προκοπης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...