Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2017 [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρκετά καλό το ντεμο με ωραία κίνηση και πολύ πιο smooth, αν και πέρσι σχετικά καλό ήταν και σε σχέση με το φφα που γκολ έβαζες με αίτηση (λόγο ρεαλισμού πάντα ;) )  το πολύ συν του φιφα πέρσι (και κάθε χρόνο) ήταν τα updated του  data ενώ αντίθετα  η konami δείχνει μετά τον Γενάρη να παρατάει το παιχνίδι.

Bonus

ιστορία απο το 2011-2 κάθε χρόνο.

Οποιοσδήποτε: έπαιξα το νέο ντεμο καλό φάνηκε 
Polakis : μούφα είναι  slow manual to φιφα είναι τοπ.
Οποιοσδήποτε: μα ωραίο μου φάνηκε μπλα μπλα. 
Polakis: ξέρω γω έφτιαχνα το πατσ του προ μέχρι το 2006..... 
ακολουθούν 15 σελίδες με αντιπαραθέσεις 

• Like 2
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δε ισχύει που λες. Δεν ξέρω αν ίσχυε παλαιότερα, αλλά πλέον είτε έχεις τις πάσες στο off είτε με πατημένο το LT, είναι το ίδιο και το αυτό. Το LT υπάρχει για τους χρήστες που έχουν τα σουτ στο basic ή advanced, να έχουν παραπάνω επιλογές όταν το επιθυμούν. Σου φαίνεται πιθανόν διαφορετικό γιατί δε είναι το ίδιο να δώσεις μια πάσα (manual πάντα) ελεύθερα και την ίδια πάσα έχοντας στο μυαλό σου να πατήσεις και το LT. Στη δεύτερη περίπτωση είναι πιο πιθανόν να κάνεις περισσότερα λάθη στο που θα πάει η μπάλα.

Κανεις λαθος. Βαλε τις πασες στο off και και κανε πασα χωρις σκανδαλη προς τα κατω να παει η μπαλα ασχετο πλαγιο στο πουθενα. Δεν παει ομως πλαγιο παει σε παικτη η μπαλα γιατι δεν ειναι πραγματικο ελευθερο manual,παντα ετσι ειναι εδω και χρονια. Αν ηταν πραγματικο manual η μπαλα θα πηγαινε πλαγιο στο πουθενα. Μονο με σκανδαλη πατημενη παει στο πουθενα. Για τσεκαρε το παλι...

Daredevil, ωραιο το bonus σου αλλα δεν χρειαζεται η υπερβολη και η ειρωνια. Και δεν διαφωνω σε αυτο που λες. Το φετινο προ ειναι το καλυτερο των τελευταιων 10 χρονων. Ειναι ενα πολυ ωραιο arcade διασκεδαστικο ποδοσφαιρακι...Και μαλλον δεν εχεις ασχοληθει με φιφα πολυ για να καταλαβεις αν μπαινουν ευκολα γκολ ή οχι...Γιατι εγω απο το fifa08 που παιζω και manual (ουτε καν assisted που μπαινουν γκολ πολυ πιο ευκολα) σκοραρω με ολους τους τροπους! Κορνερ,φαουλ,πεναλτυ,κεφαλιες απο σεντρες, σουτ απο εξω απο την περιοχη, πλασε απο μεσα διαγωνια, περνωντας τερματοφυλακα, σουτ δυνατα μεσα απο την περιοχη, τα παντα ολα! Μαλλον κατι εκανες λαθος...

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

Κανεις λαθος. Βαλε τις πασες στο off και και κανε πασα χωρις σκανδαλη προς τα κατω να παει η μπαλα ασχετο πλαγιο στο πουθενα. Δεν παει ομως πλαγιο παει σε παικτη η μπαλα γιατι δεν ειναι πραγματικο ελευθερο manual,παντα ετσι ειναι εδω και χρονια. Αν ηταν πραγματικο manual η μπαλα θα πηγαινε πλαγιο στο πουθενα. Μονο με σκανδαλη πατημενη παει στο πουθενα. Για τσεκαρε το παλι...

Μάλλον εσύ κάνεις λάθος. Αυτό που λες δε συμβαίνει στο full manual, αλλά στο level 1. Αν το βάλεις στο off, η μπάλα πάει όπου τη στείλεις. Και φυσικά το δοκίμασα μην τυχόν κάνω λάθος, αλλά ότι πάσα και να δοκίμασα, χαμηλή, προωθημένη, ψηλή, όλες πήγαν πλάγιο. Όπως επίσης και το σουτ. Πάει όπου το στείλεις. 

Μάλλον ξέχασες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις. Επίσης με 5 λεπτά παιχνίδι (όπως ο ίδιος αναφέρεις) δε γίνεται να βγάλεις συμπέρασμα. Anyway σου αρέσει πιο πολύ το ΦΙΦΑ, αλλά το να θεωρείς αντικειμενικά το ΦΙΦΑ καλύτερο παιχνίδι, είναι το λιγότερο άτοπο. 

Δημοσ.

Μάλλον εσύ κάνεις λάθος. Αυτό που λες δε συμβαίνει στο full manual, αλλά στο level 1. Αν το βάλεις στο off, η μπάλα πάει όπου τη στείλεις. Και φυσικά το δοκίμασα μην τυχόν κάνω λάθος, αλλά ότι πάσα και να δοκίμασα, χαμηλή, προωθημένη, ψηλή, όλες πήγαν πλάγιο. Όπως επίσης και το σουτ. Πάει όπου το στείλεις.

Μάλλον ξέχασες να αλλάξεις τις ρυθμίσεις. Επίσης με 5 λεπτά παιχνίδι (όπως ο ίδιος αναφέρεις) δε γίνεται να βγάλεις συμπέρασμα. Anyway σου αρέσει πιο πολύ το ΦΙΦΑ, αλλά το να θεωρείς αντικειμενικά το ΦΙΦΑ καλύτερο παιχνίδι, είναι το λιγότερο άτοπο.

Τοτε φιλε ποιο το νοημα υπαρξης του L2 που βγαινει ο manual στοχος για manual πασα,σεντρα αν στο off οπως λες ειναι full manual; Το σουτ εχει ξεχωριστη επιλογη manual αν δεν το εχεις δει
Δημοσ.

Τοτε φιλε ποιο το νοημα υπαρξης του L2 που βγαινει ο manual στοχος για manual πασα,σεντρα αν στο off οπως λες ειναι full manual; Το σουτ εχει ξεχωριστη επιλογη manual αν δεν το εχεις δει

Ο λόγος ύπαρξης είναι πολύ απλός. Είναι για να δίνει έξτρα δυνατότητα στους παίχτες που χρησιμοποιούν assisted ρυθμίσεις. Έτσι αν εγώ που χρησιμοποιώ level 1 στις πάσες θέλω να βγάλω μια μπαλιά στον χώρο που πιστεύω δε θα βγει με την assisted πάσα, πατάω σκανδάλη και τη στέλνω με manual πάσα. Το ίδιο και για τα σουτ. 

Αν όμως χρησιμοποιείς ήδη off ρυθμίσεις, δηλαδή full manual, τότε η σκανδάλη δε χρησιμεύει κάπου. Είναι πλεονασμός. 

Δημοσ.

Ο λόγος ύπαρξης είναι πολύ απλός. Είναι για να δίνει έξτρα δυνατότητα στους παίχτες που χρησιμοποιούν assisted ρυθμίσεις. Έτσι αν εγώ που χρησιμοποιώ level 1 στις πάσες θέλω να βγάλω μια μπαλιά στον χώρο που πιστεύω δε θα βγει με την assisted πάσα, πατάω σκανδάλη και τη στέλνω με manual πάσα. Το ίδιο και για τα σουτ.

Αν όμως χρησιμοποιείς ήδη off ρυθμίσεις, δηλαδή full manual, τότε η σκανδάλη δε χρησιμεύει κάπου. Είναι πλεονασμός.

Η ρυθμιση οφφ που ειναι; Μετα το level1; Γιατι εγω θυμαμαι οτι το βαλαμε οφφ και παιξαμε με την παρεα αλλα οι πασες δεν ηταν manual καθαρο αλλα παλι με βοηθεια. Θα το ξανατσεκαρω και θα σου πω. Αν και δεν νομιζω να κανω λαθος...

Δημοσ.

Εχεις δικιο τελικα. Στο off ειναι σχεδον κανονικο manual. Αν βεβαια δεν βαλεις πολυ δυναμη στην πασα τοτε δεν φευγει στο πουθενα η μπαλα. Αλλα ειναι μεγαλο βημα για το προ!

Δημοσ.

Daredevil, ωραιο το bonus σου αλλα δεν χρειαζεται η υπερβολη και η ειρωνια. Και δεν διαφωνω σε αυτο που λες. Το φετινο προ ειναι το καλυτερο των τελευταιων 10 χρονων. Ειναι ενα πολυ ωραιο arcade διασκεδαστικο ποδοσφαιρακι...Και μαλλον δεν εχεις ασχοληθει με φιφα πολυ για να καταλαβεις αν μπαινουν ευκολα γκολ ή οχι...Γιατι εγω απο το fifa08 που παιζω και manual (ουτε καν assisted που μπαινουν γκολ πολυ πιο ευκολα) σκοραρω με ολους τους τροπους! Κορνερ,φαουλ,πεναλτυ,κεφαλιες απο σεντρες, σουτ απο εξω απο την περιοχη, πλασε απο μεσα διαγωνια, περνωντας τερματοφυλακα, σουτ δυνατα μεσα απο την περιοχη, τα παντα ολα! Μαλλον κατι εκανες λαθος...

ναι έχω καταλάβει τι λες εδώ και 5-6 χρόνια μην τα λέμε πάλι :) μπράβο και συγχαρητήρια  άντε και σε esport.

στα του προ τώρα υπάρχει διαβάζω ένα θέμα με ποιες ελληνικές ομάδες θα έχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την πρωτη παραγραφο daredevil που εκανες quote μαλλον δεν διαβασες την ακριβως απο πανω απαντηση μου και οτι εκανα λαθος (οτι τελικα υπαρχει manual και στο προ,αν και λιγακι πιο ευκολο σε σχεση με fifa).

Για την απαντηση σου τωρα, δεν φταιω εγω που το φιφα τα τελευταια 5-6 χρονια οπως λες ηταν καλυτερο του προ. Το ξερω σε στεναχωρει γιατι εισαι προ fanboy και φαινεται. Οταν ομως θα καταλαβεις οτι καθε χρονο επιλεγω το ποδοσφαιρακι που εινα αντικειμενικα καλυτερο, ελα να τα ξαναπουμε. Οπως επαιζα 10 χρονια το προ μεχρι το προ6, ετσι παιζω και μονο φιφα απο το 08 που ειναι καλυτερο μεχρι σημερα. Τωρα για τα συγχαρητηρια και αντε και στην ea, δεν εχω να σου απαντησω κατι. Στις ειρωνιες αδιαφορω...

Στο προ17 δεν εχει ελληνικες ομαδες...Θα περιμενεις ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ,ΠΑΟ (οχι ΑΕΚ) μετα απο update της Κοναμι καποια στιγμη, αλλιως πας για pc patch ή ps4 option file που ετοιμαζονται απο wehellas. Ξερεις αυτα τα patch wehellas που εγω ξεκινησα με μια παρεα φιλων. Μιλαμε για τοσο καμμενο ea fanboy ειμαι! LOL

Επεξ/σία από polakis21
  • Like 1
Δημοσ.

Για την πρωτη παραγραφο daredevil που εκανες quote μαλλον δεν διαβασες την ακριβως απο πανω απαντηση μου και οτι εκανα λαθος (οτι τελικα υπαρχει manual και στο προ,αν και λιγακι πιο ευκολο σε σχεση με fifa).

Για την απαντηση σου τωρα, δεν φταιω εγω που το φιφα τα τελευταια 5-6 χρονια οπως λες ηταν καλυτερο του προ. Το ξερω σε στεναχωρει γιατι εισαι προ fanboy και φαινεται. Οταν ομως θα καταλαβεις οτι καθε χρονο επιλεγω το ποδοσφαιρακι που εινα αντικειμενικα καλυτερο, ελα να τα ξαναπουμε. Οπως επαιζα 10 χρονια το προ μεχρι το προ6, ετσι παιζω και μονο φιφα απο το 08 που ειναι καλυτερο μεχρι σημερα. Τωρα για τα συγχαρητηρια και αντε και στην ea, δεν εχω να σου απαντησω κατι. Στις ειρωνιες αδιαφορω...

Στο προ17 δεν εχει ελληνικες ομαδες...Θα περιμενεις ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ,ΠΑΟ (οχι ΑΕΚ) μετα απο update της Κοναμι καποια στιγμη, αλλιως πας για pc patch ή ps4 option file που ετοιμαζονται απο wehellas. Ξερεις αυτα τα patch wehellas που εγω ξεκινησα με μια παρεα φιλων. Μιλαμε για τοσο καμμενο ea fanboy ειμαι! LOL

:) μα δεν σου πα κάτι χαίρομαι που είναι καλύτερο για σένα το φίφα και σ'αρέσει τόσο. Εμένα άλλωστε μ 'άρεσαν πάντα τα arcade games οπότε οκ . Ναι για το πατσ το διάβασα κι αυτό κανείς δεν είναι σίγουρος μιας και το πατσ θα  είναι day 1

Δημοσ.

Παιδιά έχω κονσόλα Xbox one σήμερα ειναι διαθέσιμο το demo FIFA 17 δεν μπόρεσα να το βρω και να το κατεβασο μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Δημοσ.

Χαλαρωσε λιγο ρε φιλαρακι και εγω παιζω προ απο εποχες  ps2  αλλα δεν βγαινω και το λεω για να το παιζω καπιος εδω μεσα.Τα εχουμε ξαναπει οτι το φιφα τα προηγουμενα χρονια ηταν καλυτερο απο το προ!!!αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχει αρχισει να αλλαζει η κατασταση(απο το 16 και επειτα)Επειδη σου αρεσει να παιζεις φιφα κατσε και ασχολησου με το φιφα αλλα μην μας κουραζεις αλλο με τα φανμποιλικια σου στο παρων θεμα. :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...