Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 17 Απριλίου 2017 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τα πρωτα νεα για το καινουργιο προ,αρχιζουν και βγαινουν σιγα σιγα.Εγω δεν ασχολουμαι καν,ουτε με βιντεακια,ουτε με τις πρωτες εικονες,ουτε με τιποτα.Απλα περιμενω το ντεμο τον Αυγουστο να το δω.Παιζω χρονια και προ και φιφα και ενω ειμαι σε ηλικα που ντρεπομαι να την πω,πρωτη φορα στην ζωη μου,φευγω αυριο για διακοπες δυο εβδομαδων με το ps4 στην βαλιτσα,συν το 24ρι μου μονιτορ συν το pes17 συν την γκρινια της συζυγου. Το οποιο pes17 μετα απο πολυ πολυ καιρο με εχει συνεπαρει. Στο οφλαιν στο μαστερ,το προ πλεον ειναι συναρπαστικο να παιζεις ακομα και με μεγαλες ομαδες,οπως Μπαρτσελονα,Παρι κλπ,κατι που δεν μπορουσες να κανεις στα παλια προ,γιατι βγαιναν κουλα αποτελεσματα,ενω τωρα δεν συμβαινει πλεον αυτο. Στην Ελλαδα υπαρχει ο παικτης που παιζει προ. Υπαρχει και ο σχολιαστης που σχολιαζει το προ στα διαφορα φορουμ,ενω δεν παιζει γιατι εχει βαρεθει να παιζει!!! Ενω εχουν βαρεθει να παιζουν,δεν εχουν βαρεθει να σχολιαζουν,το πως κυλαει η μπαλα,το πως κλωτσαει ο παικτης,το πως στριβει,το γρασιδι αν ειναι πρασινο....κλπ. Ευτυχως υπαρχουν κι αυτοι που παιζουν,αλλα εχουν βαρεθει να σχολιαζουν στα διαφορα φορουμ.
glougr Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Τα πρωτα νεα για το καινουργιο προ,αρχιζουν και βγαινουν σιγα σιγα.Εγω δεν ασχολουμαι καν,ουτε με βιντεακια,ουτε με τις πρωτες εικονες,ουτε με τιποτα.Απλα περιμενω το ντεμο τον Αυγουστο να το δω.Παιζω χρονια και προ και φιφα και ενω ειμαι σε ηλικα που ντρεπομαι να την πω,πρωτη φορα στην ζωη μου,φευγω αυριο για διακοπες δυο εβδομαδων με το ps4 στην βαλιτσα,συν το 24ρι μου μονιτορ συν το pes17 συν την γκρινια της συζυγου. Το οποιο pes17 μετα απο πολυ πολυ καιρο με εχει συνεπαρει. Στο οφλαιν στο μαστερ,το προ πλεον ειναι συναρπαστικο να παιζεις ακομα και με μεγαλες ομαδες,οπως Μπαρτσελονα,Παρι κλπ,κατι που δεν μπορουσες να κανεις στα παλια προ,γιατι βγαιναν κουλα αποτελεσματα,ενω τωρα δεν συμβαινει πλεον αυτο. Στην Ελλαδα υπαρχει ο παικτης που παιζει προ. Υπαρχει και ο σχολιαστης που σχολιαζει το προ στα διαφορα φορουμ,ενω δεν παιζει γιατι εχει βαρεθει να παιζει!!! Ενω εχουν βαρεθει να παιζουν,δεν εχουν βαρεθει να σχολιαζουν,το πως κυλαει η μπαλα,το πως κλωτσαει ο παικτης,το πως στριβει,το γρασιδι αν ειναι πρασινο....κλπ. Ευτυχως υπαρχουν κι αυτοι που παιζουν,αλλα εχουν βαρεθει να σχολιαζουν στα διαφορα φορουμ. για πες PSN ID
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 για πες PSN ID Δεν παιζω ονλαιν.Παιζω κυριως μαστερ και κανα διπλο.Μου κανει εντυπωση που στα φορουμς μιλανε κυριως για ονλαιν,γιατι εξω που ρωταω κοσμο,συναδελφους κλπ,οι 8 στους 10 παιζουν οφλαιν!!! Το ονλαιν απαιτει καλωδιακη συνδεση.Δεν μενω Ελλαδα αλλα εξωτερικο και εδω πλεον η καλωδιακη συνδεση ειναι σπανιο πραγμα.Ολοι εχουν πλεον τουμπανο κινητα,εγω πχ εχω 7 γκικα data,και τα κανουμε ολα απο το κινητο.Αντε να υπαρχει στο σπιτι ενα wifi της συμφορας,απλα για να ανοιγουμε τον υπολογιστη το Σαββατοκυριακο. Ποιος θα παει στις μερες μας,να βαλει καλωδιακη συνδεση,για να παιζει ονλαιν?Εκτος κι αν στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι που παιζουνε σε μικροκαταστηματα οταν δεν εχουν δουλεια,κατι που δεν ειναι συνηθισμενο σε μεγαλες ευρωπαικες πολεις,οπου ειναι κυριως μεγαλα καταστηματα με προσωπικο. Εν παση περιπτωση,ειναι σιγουρο οτι πολυς κοσμος παιζει οφλαιν,αλλα δεν συμμετεχει σε συζητησεις στα φορουμ. Στο wehellas πχ,υπαρχει γκαλοπ ``Θα αγορασετε PES 18 η Fifa18?``Το 70% φηφιζει PES 18.Τα σχολια,ολα κατα του PES!!!!! Το εχω ξαναγραψει.Πιαζουν και δεν συμμετεχουν σε φορουμς οι παικτες του PES,και καλα κανουν!
serdakis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Pro Evolution 2017 Online PS3 Καλησπερα, Ειμαι εντελως ασχετος με το online του ps3. Θελω να παιζω pro 2017 με ενα φιλο μου.(μεταξυ μας οχι με αλλους) Πρεπει να πληρωνω καποια συνδρομη (ps plus?) το μηνα? Ευχαριστω
serafeim71 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλησπερα Φιλε mikele13- θα μπορούσα να σου στύλο 1 προσωπικό μήνυμά..? να τα πούμε από το skype ..?
serdakis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 οχι δεν πληρωνεις για να παιζεις online Ευχαριστω!
teofross Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Demo για το 18 δν εχει βγει ακομα ε?? Έχει κυκλοφορήσει το ντεμο.Υπαρχει στο PS Store.Εγώ που το δοκίμασα απογοητεύτηκα λιγάκι αλλά μπορεί το κανονικό παιχνίδι να είναι διαφορετικό δεν ξέρω. Τεχνικά είναι πολύ ωραίο δηλαδή animations - γραφικά είναι πολύ καλο.Η ταχύτητα του παιχνιδιού είναι πιο χαμηλή στα default settings & το καλό είναι ότι vs cpu το cpu είναι πιο απειλητικό (στο superstar που το έβαζα) & βάζει περισσότερα γκολ. Για εμένα όπως το είδα σε σχέση με το 17 το άσχημο είναι ότι οι άμυνα είναι για κλαματα,Δεν το λέω ειρωνικά αλλά είναι σαν το fifa.Παίρνεις ένα παίκτη & πας πας πας. Αυτό δεν υπήρχε στο pro17 ακόμα & με γρήγορους & καλούς παίκτες δεν μπορούσες με έναν παίκτη να πηγαίνεις πέρα δώθε & να τρέχεις όλη την γραμη.Επισης γενικότερα οι άμυνες είναι ανοικτές & περνάνε αέρα όλα σε σχέση με το 17,οι αμυντικοί δεν μπορούν να σταθούν μπροστά από τους επιθετικούς ,για εμένα αυτά το χαλάνε πολύ ,μπορεί άλλοι να το προτιμούν έτσι αλλά είχα συνηθίσει & μου άρεσε πόλι το 17 το οποίο το έβαζα στο manual με υποστήριξη πάσα στο OFF & έπαιζα offline πολύ ωραία παιχνίδια vs cpu με παιχνίδια που ήθελε πολύ passing game ,ομαδικότητα & ανάλογη τακτικη,για να δημιουργήσεις φάση.
polakis21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Τα πρωτα νεα για το καινουργιο προ,αρχιζουν και βγαινουν σιγα σιγα.Εγω δεν ασχολουμαι καν,ουτε με βιντεακια,ουτε με τις πρωτες εικονες,ουτε με τιποτα.Απλα περιμενω το ντεμο τον Αυγουστο να το δω.Παιζω χρονια και προ και φιφα και ενω ειμαι σε ηλικα που ντρεπομαι να την πω,πρωτη φορα στην ζωη μου,φευγω αυριο για διακοπες δυο εβδομαδων με το ps4 στην βαλιτσα,συν το 24ρι μου μονιτορ συν το pes17 συν την γκρινια της συζυγου. Το οποιο pes17 μετα απο πολυ πολυ καιρο με εχει συνεπαρει. Στο οφλαιν στο μαστερ,το προ πλεον ειναι συναρπαστικο να παιζεις ακομα και με μεγαλες ομαδες,οπως Μπαρτσελονα,Παρι κλπ,κατι που δεν μπορουσες να κανεις στα παλια προ,γιατι βγαιναν κουλα αποτελεσματα,ενω τωρα δεν συμβαινει πλεον αυτο. Στην Ελλαδα υπαρχει ο παικτης που παιζει προ. Υπαρχει και ο σχολιαστης που σχολιαζει το προ στα διαφορα φορουμ,ενω δεν παιζει γιατι εχει βαρεθει να παιζει!!! Ενω εχουν βαρεθει να παιζουν,δεν εχουν βαρεθει να σχολιαζουν,το πως κυλαει η μπαλα,το πως κλωτσαει ο παικτης,το πως στριβει,το γρασιδι αν ειναι πρασινο....κλπ. Ευτυχως υπαρχουν κι αυτοι που παιζουν,αλλα εχουν βαρεθει να σχολιαζουν στα διαφορα φορουμ. Αρα θα ξενερωσεις που θα πω οτι και το προ18 παραμενει ρομποτικο με αμυνες για κλαματα. Και φυσικα και φετος θα προτιμησω το φιφα18. Θεωρω ακομα και το φιφα17 πιο πλουσιο απο το προ18! Οι γιαπωνεζοι το εχουν χασει τον ρεαλισμο δυστυχως... Ο καθενας εχει την γνωμη του, ευτυχως ή δυστυχως. Γιαυτο ειναι φτιαγμενο το φορουμ. Εκτος απο αυτους που το κανιβαλιζουν και εχουν αποψη σε ολα τα τοπικ, το παιζουν ξερολες και ειδημονες του ινσομνια και καταντουν γραφικοι...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καταρχην μην μιλας εσυ για γραφικοτητα.Ασε να μιλησει κανας αλλος.Κατα δευτερον,αλλο πες 17,αλλο πες 18.Σε δεκα χρονια θα ξαναβγαλει ποδοσφαιρακι ξανα η κοναμι σαν το 17.Θα τολμησει να ξαναβγαλει μαλλον...Ο κοσμακης θελει τριπλες,θελει να σκοραρει,να μεγαλουργει στο πλειστεσιο.Οπως με το φιφα ενα πραγμα.Για ρο πες 18 συμφωνω.Δεν προκειτε να το αγγιξω.
polakis21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Καταρχην μην μιλας εσυ για γραφικοτητα.Ασε να μιλησει κανας αλλος.Κατα δευτερον,αλλο πες 17,αλλο πες 18.Σε δεκα χρονια θα ξαναβγαλει ποδοσφαιρακι ξανα η κοναμι σαν το 17.Θα τολμησει να ξαναβγαλει μαλλον...Ο κοσμακης θελει τριπλες,θελει να σκοραρει,να μεγαλουργει στο πλειστεσιο.Οπως με το φιφα ενα πραγμα.Για ρο πες 18 συμφωνω.Δεν προκειτε να το αγγιξω. Και δεν καταλαβα γιατι να μην μιλαω για γραφικοτητα; Βγαινω εγω σε καθε τοπικ στο ινσομνια να επιβαλλω την γνωμη μου; Για σε παρακαλω χαλαρωσε. Τι να κανουμε, το φιφα ειναι ετη φωτος μπροστα σε ολα απο το προ. Ναι και απο το 17 προ που εσενα σου φαινεται ονειρο. Οταν εχεις παιξει 30 χρονια ποδοσφαιρακια οπως εγω το προ17 σου φαινεται παιδικο ping pong. Οπως και το 18 αλλωστε. Και φυσικα δεν ασχολουμαι με τα παιδικα assisted controls της σειρας fifa. Παιζω απο το fifa08 μονο manual controls που ειναι σε αλλο επιπεδο χειρισμου και ρεαλισμου. Απλα τα πραγματα...Και δεν τα λεω εγω μονο αλλα ολοι οι φιφα manual players (που ειναι πλεον παρα πολλοι γιατι εχουν παρει χαμπαρι τι γινεται), αυτοι που δεν καθονται να τους τρωνε τα λεφτα στο ανουσιο ψεμα ping pong fut...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οτι πεις... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
cjamraw Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 καλησπέρα . υπάρχει κάποιος π να έχει το greek superleauge patch για ps3-pes 2017?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα