Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2017 [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο προηγούμενο patch οταν έπαιζα μονος ολα οκ. Αν ερχοταν ενας φίλος ως guest ενω έπαιρνε την τροποποιημένη ομαδα απο το patch οι παίκτες ηταν οι αρχικοί με τα λαθις ονοματα κλπ.

Δημοσ.

Επικο προ 17 ps4.Γραφει εποχη.Φυλαξτε το δισκακι σαν τα ματια σας.Mην το χαλασουν φοβαμαι το 18,και παιζω το 17 για τα επομενα 10 χρονια.

Δημοσ.

Επικο προ 17 ps4.Γραφει εποχη.Φυλαξτε το δισκακι σαν τα ματια σας.Mην το χαλασουν φοβαμαι το 18,και παιζω το 17 για τα επομενα 10 χρονια.

Ναι απλα το online ειναι χαλι μαυρο
Δημοσ.

Στο προηγούμενο patch οταν έπαιζα μονος ολα οκ. Αν ερχοταν ενας φίλος ως guest ενω έπαιρνε την τροποποιημένη ομαδα απο το patch οι παίκτες ηταν οι αρχικοί με τα λαθις ονοματα κλπ.

μιλαω για το wellas patch
Δημοσ.

μιλαω για το wellas patch

ναι πρέπει να κάνει logout, να επιλέξεις εσύ  1α τι αγώνα θες και ποια ομάδα και μετά να διαλέξετε πλευρές

Δημοσ.

Το προ17 ειναι πολυ καλο,παντα σε συσκριση με οτι κυκλοφορει στην αγορα αυτη την στιγμη απο ποδοσφαιρακια και σε συγκριση με το παρελθον.

Το να αγοραζεις το προ17 τωρα,στην τιμη των 10 η 20 ευρω,εχεις κερδισει μεν 50 ευρω,εχεις χασει δε 7 μηνες απο την ζωη σου διασκεδαση!

Εγω το αγορασα 60 ευρω την πρωτη μερα κυκλοφοριας του και δεν το μετανιωσα καθολου.Να επαιζα φλιμπερακι τους προηγουμενους επτα μηνες?Παντα δοκιμαζω τα ντεμο οταν κυκλοφορουν και αν μου αρεσει το γκειμ το αγοραζω οταν κυκλοφορησει.

Δημοσ.

Το προ17 ειναι πολυ καλο,παντα σε συσκριση με οτι κυκλοφορει στην αγορα αυτη την στιγμη απο ποδοσφαιρακια και σε συγκριση με το παρελθον.

Το να αγοραζεις το προ17 τωρα,στην τιμη των 10 η 20 ευρω,εχεις κερδισει μεν 50 ευρω,εχεις χασει δε 7 μηνες απο την ζωη σου διασκεδαση!

Εγω το αγορασα 60 ευρω την πρωτη μερα κυκλοφοριας του και δεν το μετανιωσα καθολου.Να επαιζα φλιμπερακι τους προηγουμενους επτα μηνες?Παντα δοκιμαζω τα ντεμο οταν κυκλοφορουν και αν μου αρεσει το γκειμ το αγοραζω οταν κυκλοφορησει.

Δίκιο έχεις και εφόσον σου αρέσει ένα παιχνίδι θα τα σκάσεις. Προσωπικά όμως δεν πολυτρελαίνομαι για ποδοσφαιράκι και 60-70 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Τώρα που μπήκε στα 9.99 ούτε καν το σκέφτηκα. Ακόμα δλδ και να παίξω ελάχιστα...

Δημοσ.

Δίκιο έχεις και εφόσον σου αρέσει ένα παιχνίδι θα τα σκάσεις. Προσωπικά όμως δεν πολυτρελαίνομαι για ποδοσφαιράκι και 60-70 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Τώρα που μπήκε στα 9.99 ούτε καν το σκέφτηκα. Ακόμα δλδ και να παίξω ελάχιστα...

Σε ποια κονσολα εχει 10 ευρω??

Δημοσ.

τοτε μαλλον δεν εχεις παιξει προ, παιζω απο το 97 και ΟΧΙ το pes2017 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το καλυτερο προ της σειρας...ειναι πολυ καλο ναι, αλλα οχι το καλυτερο...το 6 ηταν το καλυτερο και σε gameplay και σε πωλησεις και σε ολα, γενικα το ποιο ολοκληρωμενο pro evolution soccer. αλλα ειναι αρκετα κοντα οι ιαπωνες ωστε να πετυχουν την υπερβαση φετος και να ξεπερασουν το pes6 με το pes2018. θα το κανουν ομως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...