Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2017 [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμενα δεν μου κολλησε.Επαιξα κανονικα μετα το update.

Δημοσ.

Μια ακομη πρωτοπορια της κοναμι που εχει παρει την κατω βολτα εδω και χρονια. Τωρα κανουν και update που κρασαρει παιχνιδια!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να προσθεσω οτι εχω καποιο πατς που εχει την γερμανικη λιγκα και παιζω κανονικα χωρις προβλημα.

Αυτο το bullying που τρωμε απο τους φιφιδες συνεχεια,εχει καταντησει εκτος απο κουραστικο,εχει καταντησει και ανοησια.

Με το ζορι να παιζουμε το φλιμπερακι?Θελουμε να παιζουμε ποδοσφαιρo.

Τετοια ποικιλια φασεων,τοσο διαφορετικα τα γκολ μεταξυ τους,δεν εχω ξαναδει σε ποδοσφαιρακι.Παιζω ανελλιπως το προ17,απο μεσα Σεπτεμβρη,απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του,σε ps4 και περιμενω νεα για το 18.

Ελπιζω να μην το χαλασουν και καταληξουμε παλι να παιζουμε το φλιμπερακι.Εγω παντως αν το χαλασουν δεν ξαναπαιζω αλλο,πουλαω την κονσολα και τερμα.

Καλα κανουν οι παικτες προ και δεν μιλανε σε ολα τα φορουμ.Το βουλωνουμε,παιζουμε την μπαλιτσα μας,ρωταμε για τα πατς η αλλα προβληματα και τερμα...

Δημοσ.

Ναι αλλά με manual και slow είναι το ρεαλιστικότερο μπλα μπλα μπλα and the story goes on.

Χρονια τωρα...Δεν χρειαζεται πια να το αναφερουμε. Οσο μας κοροιδευει η κοναμι θα αδιαφορουμε...

Δημοσ.

προσορινά μέχρι να βγάλει πατς η κοναμι για το ps4 pro. 

γυρνάτε την ανάλυση σε FHD, ξεκινάει κανονικά το παιχνίδι και στα καπάκια πάμε ξανά την ανάλυση στο 4κ.

και παίζει κανονικά. 

Δημοσ.

Έχω 490 εκατομύρια στην master league και όταν πάω να κάνω μεταγραφή μου παίρνει λεφτά από το Κονδύλι μισθών και έχω καταλήξει να έχω -13 εκατομύρια με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω μεταγραφές.

Τι παιζει;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...