jeep13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Απ 'οτι βλεπω ελληνικο στο 16 δε βγηκε αλλα υπαρχει αυτο http://www.pes-patch.com/2015/11/pes-2016-mono-option-file-v0-5-for-ps4.html δες και εδω http://www.pes-patch.com/category/pes-2016-ps4-patches Εσυ δες τι θες και παρε
Nathan Drake!! Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Απ 'οτι βλεπω ελληνικο στο 16 δε βγηκε αλλα υπαρχει αυτο http://www.pes-patch.com/2015/11/pes-2016-mono-option-file-v0-5-for-ps4.html δες και εδω http://www.pes-patch.com/category/pes-2016-ps4-patches Εσυ δες τι θες και παρε Ωραιος!Σε ευχαριστω πολυ φιλε,με βοηθησες πολυ! Θα παρω τελικα το 2016.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το σημερινο update του PES 17 για ps4 *** ολα οσων αφορα το πατς που εχετε. Καντε το εξης.Σβηστε απο το aplication του ps4 την επεξεργασια δεδομενων.Προσοχη μονο την επεξεργασια δεδομενων που ειχατε,τιποτα αλλο.Οχι τα δεδομενα συστηματος γιατι θα χασετε τα στατιστικα σας,κοινς κλπ.Σβηνετε λοιπον την επεξεργασια δεδομενων (sorry i use the greek language ),και ανοιξτε το παιχνιδι,πηγαινετε επεξεργασια,οι ομαδες ειναι ολες παλι στην αρχικη τους μορφη χωρις αυθεντικα σηματα ομαδων κλπ.Και ξαναπεραστε το πατς,δεν χρειαζεται να περνατε μια μια τις ομαδες,δεν κολαει πλεον το εχει φτιαξει η Κοναμι,ολες οι ομαδες μαζι,πατηστε επομενο,ανοιγουν δυο κουτακια στο πατς,πατηστε μονο το κατω και περνανε ολες οι ομαδες αυτοματα σε κανα μισαωρο χωρις να χρειαζεται να κανετε εσεις τιποτα και ολα οκ με την παιχνιδαρα.Το μαστερ λιγκ οκ δεν χρειαζεται να αλλαξετε τιποτα αλλο.
Panos14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας . Μπορει καποιος να μου πει πια ειναι η διαφορα αναμεσα στο special edition απο το κανονικο; Ευχαριστω .
Vag.93 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 H Special Edition εχει steelbook κουτι με τη φανελα της μπαρτσελονα αντι για το απλο cover και περιλαμβανει καποια bonus (points, agents κλπ) για το My Club Mode...
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 κανενα πατσακι για pro 17 στο ps3 υπαρχει με ελληνικο πρωταθλημα ή εστω καποιες ελληνικες ομαδες οπως γαυρο,βαζελο,παοκ,αεκ;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μπηκε σημερα ενα update για το ps4 1,5 γκικα,νομιζα οτι ηταν οι μεταγραφες του Γεναρη,αλλα βλεπω στις ομαδες οτι δεν εχει αλλαξει σε ολες το ροστερ.Μηπως επειδη εχω το πατς.Εχω καποιο πατς απο τον Οκτωβρη με Μπουντεσλικα αυθεντικα σηματα κλπ.Εχετε τσεκαρει αλλοι αν εχουν μπει οι μεταγραφες?Μηπως να σβησω το πατς και να το ξαναβαλω? Ακυρο...τελικα μπηκαν οι μεταγραφες οταν το ξανανοιξα με ενημερωση.Την Μιλαν πχ που παιζω μαστερ,ειναι το καινουργιο ροστερ του Γεναρη.Για τις αλλες ομαδες δεν πολυξερω το καινουργιο ροστερ για να πω,αλλα λογικα πρεπει να ειναι ενταξει.Απο τις υπολοιπες ευρωπαικες δεν ξερω αν ειναι ενταξει.Ολυμπιακο Παναθηναικο δεν ξερω το ροστερ γιατι δεν ασχολουμαι με ελληνικο πρωταθλημα,αλλα βλεπω Παο εχει Ιμπαρντο ακομα,δεν εχει φυγει νομιζω?Τελος παντων σηματα,ομαδες κλπ δεν εχει πειραχτει τιποτα,μονο μεταγραφες Γεναρη. Καλη συνεχεια και λιωσιμο μεχρι το προ18!!! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2017 από Επισκέπτης
vasiliis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα, μπορεις να παιξεις 2vs2 online απο την ιδια κονσολα;
GioTech Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Παίζω play station πολλά χρόνια. Έχω μια απορία σχετικά με το pro evolution 2017. Γιατί στο master league δεν μπορούν να παίξουν 2 παίχτες στην ίδια διοργάνωση ; Επίσης στα πρωταθλήματα σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις και τα κύπελλα όλων των διοργανώσεων όπως και στη πραγματικότητα. Οταν όμως παίζουν 2 παίχτες πρωτάθλημα τα κύπελλα των διοργανώσεων δεν υπάρχουν και κάνει σχετική ενημέρωση η ίδια η Konami για τους 2 παίχτες. Ξέρει κανείς για τα 2 αυτά ερωτήματα τι συμβαίνει ;
Barax Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα οταν παω να αλλαξω το name στο personal data.Ειναι η πρωτη ρυθμιση οταν πας για να επιλεξεις σταυρο η αναλογκ ,επιλογη κερσορα,αυτοματη πασα κλπ.Οταν λοιπον παω να δωσω δικο μου ονομα στην ρυθμιση αυτη,με αφηνει να σβησω αυτο που λεει δλδ Data 1,Data 2 κλπ αλλα οταν παταω ΟΚ δεν αλλαζει αλλα παραμενει δατα1 δατα2.Εχει τυχει σε καποιον,γνωριζει κατι πανω σε αυτο?
tzioros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλησπερα εχω την εξης ερωτηση εχω το pes 17 σε xbox one και δεν μπορω να κανω live ενημερωση ενω κατεβαινει μολις παω να κανω εγκατασταση φτανει 100% μετα ακυρωνετε.
Πανος999 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν βαλω το πατσακι της wehellas,ξερει κανεις αν επηρεαζει τπτ σε trophies,online κλπ;
isaias1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Καλησπερα. Μετα απο το σημερινο update στο pes 2017 ps4 παω να ανοιξω το παιχνιδι κ μενει στο αρχικο screen χωρις να βγαζει το press start.ανοιγοκλεισα κ την κονσολα κ το παιχνιδι πολλες φορες αλλα τπτ. Εχω το wehellas patch v3 κ μεχρι χθες δουλευε χωρις κανενα προβλημα... Τι κανω τωρα??
Socratis_g Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Και μένα κόλλησε.Δε νομίζω να είναι θέμα πατσ. Κάτι λάθος θα είχε το update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα