Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικα απο αυτα εχουν reviews στο e-shop, λιγο πιο κατω απο την τιμη.Επισης μπορεις να διαβασεις reviews και αξιολογησεις στο google..

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα φιλε μου.Δε διαβασα τιποτα απο αυτα που γραφουν και δε ξερω να ξεχωριζω χαρακτηριστικα ακουστικων :mellow:

Δημοσ.

Το θέμα ακουστικά είναι μάλλον υποκειμενικό και εξαρτάται από ένα σωρό παράγοντες, αλλά εγώ θα πήγαινα σε αυτά.

-Είχαν πάρα πολύ υψηλή αρχική τιμή. Ξέρω, αυτό δεν σημαίνει και πολλά, αλλά όλο και κάτι δείχνει.

-Έχουν ένα μόνο καλώδιο και μάλιστα αποσπώμενο.

-Έχουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Από ηχητικής άποψης, δεν έχουν τρομερά τονισμένο μπάσο και έχουν αρκετή λεπτομέρεια. Δεν είμαι ειδικός, αλλά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος.

Δημοσ.
  • Ευαισθησία: 98 dB/mW.
  • Απόκριση συχνότητας: 10-24000Hz.
  • Σύνθετη αντίσταση: 24ohm (1kHz).
  • Χωρητικότητα: 1000mW

ειναι καλες αυτες η τιμες?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι μόνο αυτά που παίζουν ρόλο - κανονικά πρέπει να τα δοκιμάζεις για να δεις αν βγάζουν πχ πολλά μεσαία ή δεν βγάζει καλά τα πρίμα κλπ. 

Δες αυτά τα ακουστικά που από την εμπειρία μου έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα ήχου + που είναι πολύ άνετα όταν τα φοράς:

Philips SHP2000

Philips SHP2500 με 6μετρο καλώδιο έχει αν θέλεις να βλέπεις και τηλεόραση

Θα σου έλεγα τα Philips SHP2700 που έχω και βαράει πολύ μπάσο και καθαρά πρίμα αλλά το κακό είναι ότι δεν τα πουλάνε εκτός άμα το βρεις σε ξένα site

Επεξ/σία από KnightRider

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...