petran91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 H προσφορά ίσχυε πέρυσι και τα 8€ ήταν το πάγιο για ADSL, αλλά προϋποθέτει και ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής και φυσικά με το δικό της πάγιο πήγαινε στα 22-23€. Το είχε πάρει ο ανιψιός κι έχω ιδία γνώση. Φέτος ακόμη δεν υπάρχει σχετική προσφορά μέσω ΔΙΟΔΟΣ. Δεν χρειάζεται να είσαι στο ΔΙΟΔΟΣ, αρκεί να είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής ή διδακτικό προσωπικό ΑΕΙ/ΤΕΙ και ΕΑΠ. Απλά όταν τους ζητάς να βάλεις φοιτητικό ιντερνετ, σε παραπέμπουν αρχικά να κάνεις αίτηση στο ΔΙΟΔΟΣ. Και σου ζητάνε την φόρμα από τον ΔΙΟΔΟ. Αρα ναι έτσι το δέχομαι ότι συνολικά είναι 22.90 η γραμμή και όχι 8. Η vodafone το δίνει 15 με όλα μέσα.
Mikeasdf Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ποια περιοχη της Θεσσαλονικης θα μενεις? Υπαρχει και η HCN αν εισαι ανατολικα.
meletis_m Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δέν ξέρω τι διαθεσιμότητα έχει η περιοχή , προσωπικά εγω έχω φοιτητικό Forthnet , απεριόριστο Internet με 18ε/μήνα.που είχα κάνει έρευνα ο ΟΤΕ ήταν ο ακριβότερος, 24,90ε/μηνα .
Themos3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Φοιτητικο Cosmote Σύμφωνα με αυτό ξεκινάει απο τα 17.90€/μήνα η 24άρα και ζαχαρώνω τα 28.90 της 50άρας. Το θέμα είναι οτι οι τιμές ισχύουν για τους 12 πρώτους μήνες και μετά δε λεεί τι γίνεται ή τι συμβόλαιο υπογράφεις. Γνωρίζει κανείς περισσότερα?
jkoukos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Η τιμή μετά το 12μηνο είναι αυτή στην αριστερή στήλη (σημερινή τιμή καταλόγου). Περισσότερες πληροφορίες και τους όρους τους βρίσκεις εδώ, στο κάτω μέρος της σελίδας. Φαντάζομαι μετά από 12 μήνες θα πρέπει να συνεννοηθείς ποια προσφορά παίζει τότε, πράττοντας ανάλογα. 1
Themos3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.Έβαλα τελικά την 30άρα VDSL(23.90€/μήνα) γιατί η 50άρα δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην περιοχή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα