adamtheofilou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας, Σύντομα θα είμαι πρωτοετής φοιτητής και ενδιαφέρομαι για πακέτα απεριόριστου ιντερνετ. Γνωρίζεται τι επιλογές εχω (μένω Θεσσαλονίκη); Ψαχνω για καποιο πακέτο που να μην περιέχει έξοδα (πάγια) σταθερής τηλεφωνίας.
panos- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δες στο statheri.vodafone.gr Το πακέτο CU Exclusive. ΕΙναι κάτω κάτω.
gphilip Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 εγω στη θεση σου θα αρχιζα ερευνα ''αγορας' ρωτοντας τον καθε παροχο τι προσφερει .... και μετα θα ρωτουσα αν κατι συμφερει απο αυτα που βρηκα εδω!!!
Haldol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 "Απεριόριστο" internet που λες ότι θέλεις, βρίσκεις μόνο σε συνδυασμό με σταθερή τηλεφωνική γραμμή. Οι λύσεις μέσω δικτύου κινητής έχουν (όλες) ογκοχρέωση, οπότε δε σου κάνουν. Παρ' όλα αυτά, όλες οι εταιρείες παρέχουν "ADSL μόνο" (όπου η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί με τη λογική "πληρώνεις όσο τηλεφωνείς" χωρίς να σου παρέχονται "πακέτα" λεπτών ομιλίας) με χαμηλότερο κόστος από ότι τα 2-play. Κάτω από 15€ το μήνα όμως δύσκολα θα πέσεις. 1
iznodur Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Στην θέση σου θα έριχνα μια ματιά στην Wind, σταθερά πιο φθηνή από όλους και μπορεί να τσιμπήσεις και ταμπλετάκι δώρο
shikabalas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Απο αποψη κοστους η πιο φθηνη αυτη τη στιγμη ειναι η Forthnet με το προπληρωμενο πακετο της ομως στα 15/μηνα τα οποια ομως δινεις ολο το ποσο (180) για τον ενα χρονο συνδεσης. Εντιτ: τσεκαρε και τη cyta ειδα τωρα οτι εχει πακετο με 18,5 το μηνα αλλα οι τρεις πρωτοι ειναι δωρο για φοιτητες.εχε στο νου σου οτι αν στο σπιτι που νοικιασες δεν υπαρχει τηλεφωνικη γραμμη θα περιμενεις αρκετες μερες για να συνδεθεις.
gate6 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σύμφωνα με το παρακάτω που βρήκα στο ίντερνετ. 8 ευρώ το μήνα adsl μέσω προγράμματος δίοδος. COSMOTE Home Internet 24 Student https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cosmote.gr/fixed/ote-WebProxyPortlet-1.1.6/ProxyServlet/www.cosmote.gr/storefront/renderAsset.ep%3FassetID%3Dinternet_ekptotika/aitisi_home_internet_24_student_261015.pdf&ved=0ahUKEwiv4KjDxfbOAhUK7xQKHXyDASsQFggdMAI&usg=AFQjCNEytlOsdjgcxhZagymRRZPg61IGqQ&sig2=ChAIdMHp7QzNyACjVkKN3Q ADSL-VDSL_lianiki.pdf
petran91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 8 δεν παίζει. Ο Οτε είναι ο πιο ακριβός ακόμα και στο φοιτητικό. Τον Μάιο το είχα τσεκάρει για να βάλει η αδερφή μου και έκανε 22,90 το φοιτητικό ΟΤΕ.. Η Vodafone έχει καλή τιμή, και αν έχεις και κάποιο συμβόλαιο/καρτοπρόγραμμα στο όνομα σου βγαίνει ακόμα φθηνότερα..
panos- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Οχτώ ευρώ είναι μόνο αν εισαι στο προγραμμα ΔΙΟΔΟΣ. Αλλιώς πάει στα 20/22. Δες αυτό της Vodafone στα 15 χωρίς τέλος ενεργοποίησης και με έκπτωση αν εχεις συμβόλαιο κινητης η καρτοπρογραμμα.
petran91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Οχτώ ευρώ είναι μόνο αν εισαι στο προγραμμα ΔΙΟΔΟΣ. Αλλιώς πάει στα 20/22. Δες αυτό της Vodafone στα 15 χωρίς τέλος ενεργοποίησης και με έκπτωση αν εχεις συμβόλαιο κινητης η καρτοπρογραμμα. Ποιο δίοδος ρε παιδιά.. Για να σου δώσει φοιτητικό ο ΟΤΕ απαιτεί να γραφτείς στο πρόγραμμα δίοδος. Αλλιώς δεν σου δίνει φοιτητικό. Έχω κάνει την διαδικασία. Και μέσω του διόδου 22.90 έβγαινε.
panos- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο δίοδος ρε παιδιά.. Για να σου δώσει φοιτητικό ο ΟΤΕ απαιτεί να γραφτείς στο πρόγραμμα δίοδος. Αλλιώς δεν σου δίνει φοιτητικό. Έχω κάνει την διαδικασία. Και μέσω του διόδου 22.90 έβγαινε.Φοιτητικό με ΕΑΠ στα 22,90.Έχω γνωστή.
petran91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Φοιτητικό με ΕΑΠ στα 22,90. Έχω γνωστή. ΕΑΠ όταν λες?
jkoukos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Σύμφωνα με το παρακάτω που βρήκα στο ίντερνετ. 8 ευρώ το μήνα adsl μέσω προγράμματος δίοδος. COSMOTE Home Internet 24 Student https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cosmote.gr/fixed/ote-WebProxyPortlet-1.1.6/ProxyServlet/www.cosmote.gr/storefront/renderAsset.ep%3FassetID%3Dinternet_ekptotika/aitisi_home_internet_24_student_261015.pdf&ved=0ahUKEwiv4KjDxfbOAhUK7xQKHXyDASsQFggdMAI&usg=AFQjCNEytlOsdjgcxhZagymRRZPg61IGqQ&sig2=ChAIdMHp7QzNyACjVkKN3Q Οχτώ ευρώ είναι μόνο αν εισαι στο προγραμμα ΔΙΟΔΟΣ. Αλλιώς πάει στα 20/22. Δες αυτό της Vodafone στα 15 χωρίς τέλος ενεργοποίησης και με έκπτωση αν εχεις συμβόλαιο κινητης η καρτοπρογραμμα. H προσφορά ίσχυε πέρυσι και τα 8€ ήταν το πάγιο για ADSL, αλλά προϋποθέτει και ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής και φυσικά με το δικό της πάγιο πήγαινε στα 22-23€. Το είχε πάρει ο ανιψιός κι έχω ιδία γνώση. Φέτος ακόμη δεν υπάρχει σχετική προσφορά μέσω ΔΙΟΔΟΣ. Δεν χρειάζεται να είσαι στο ΔΙΟΔΟΣ, αρκεί να είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής ή διδακτικό προσωπικό ΑΕΙ/ΤΕΙ και ΕΑΠ. 1
jeep13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Συνοπτικα: ΣΤΑΘΕΡΑ: Cyta: 18,15Ε (24αρα + σταθ.-κινητα cyta, + καρτοκινητη) 3 πρωτα παγια δωρεαν Cosmote: 22,08 (24αρα + ομιλια σταθερα(δεν λεει ποσα λεπτα)) Wind: 17,5 ((24αρα + ομιλια σταθερα(δεν λεει ποσα λεπτα)) (24 μηνες) Vodafone: 16,9 (24αρα, e-bill) (Ισχύει τέλος εγκατάστασης 50,31€, αρα ( 50,31€/24μηνες= περιπου 2 ευρω το μηνα) 18,9 Καρτοκινητα: Wind: 5gb 6e Vodafone: 4gb 4,78e 10gb 12,1e Cosmote: 5gb 7,06e Ισως να ειναι λαθος καποια και καποια αλλα να μην εχουν τελος ενεργοποιησης. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα