Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους!. το desktop παρέδωσε πνεύμα, κ έτσι εξ απροόπτου είμαι αναγκασμένος να το αντικαταστήσω σε όσο το δυνατό καλύτερη τιμή .. οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες οπότε κ η φόρμα πιστεύω θα βοηθήσει να πάρω μια σωστή συμβουλή για τι χρειάζομαι κ από που μπορώ να το προμηθευτώ...

Ποσό που διαθέτουμε : όσο το δυνατό μικρότερο που να καλύπτει εννοείται τις ανάγκες.

Χρήση υπολογιστή : οικιακή, περιηγηση στο διαδικτυο, προγράμματα office (word excell power point ), k κυριως διαχειρηση επεξεργασία κ καταχώρηση μεγάλου όγκου φωτογραφιών -video αδιαφορο- (ερασιτεχνικα επί του παρόντος!)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop , Lightroom.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

όχι, έχω την παρακάτω οθόνη που τουλάχιστο θα ήθελα ο υπολογιστής (καρτα γραφικων) να αξιοποιεί πλήρως.

http://www.acer.com/ac/en/US/content/model/UM.QG6AA.002

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν έχω πρόβλημα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

κατά προτίμηση στο κατάστημα αλλά θα μπορούσε να το κάνει κ κάποιος φίλος για μένα.

Λειτουργικό δε με ενδιαφέρει να έχει απαραίτητα, αν έχει με καλύπτει από windows 7 k μετα..

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιον μπορέσει κάπως να με κατευθύνει κάπου.Κ ελπίζω να μην ξέχασα κάτι! :)

Δημοσ.

Αν θες να ξενοιάσεις, πάρε ένα τέτοιο.

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/155810-lenovo-h50-50-i3-4170-no-os?cmicc=skroutz

Του αναβαθμίζεις μνήμη και στα 300ευρώ είσαι με έναν εκ των καλύτερων i3 4ης γενιάς, 8άρα ραμ, 500άρι δίσκο, αθόρυβο σύστημα, αξιόπιστο και κυρίως 3 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας.

• Like 3
Δημοσ.

Με 250ευρώ είσαι οριακά για Pentium. 

Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το Lenovo. Μονόδρομος είναι για την χρήση που προορίζεται το πισί.

Δημοσ.

ναι, αν ειμαι οριακα θα παω αναγκαστικα σε μεγαλυτερο μπατζετ...

μοθ ειπαν (στο πλαισιο..) οτι αν αλλαξω τη μητρικη,(asus P5-VM HDMI) δεν κανει τιποτα απο το προηγουμενο τετραπυρινο στη νεα μητρικη, οποτε αναγκαστικα παω για αλλο...

Επισης παιδια δεν ξερω αν με κοροιδευουν αλλα στο ιδιο καταστημα που πηγα το pc για ελεγχο, μου ειπαν οτι για να δουλευω photoshop δε μου κανει i3 κ πρεπει να παω αναγκαστηκα σε i5 ... κανα 600αρι εβγαλαν εν ολιγοις το μαλλι...

Δημοσ.

ή παίρνεις μια καλή μητρική από τις αγγελίες με 40-50 ευρώ και τελείωσες.

θα ηταν το καλυτερο αλλα φοβαμαι οτι το συστημα δεν ειναι πλεον λειτουργικο ...απο οταν πηρα την οθονη ειχα καποια θεματα οσον αφορα την εικονα, κολλουσε, μου εβγαζε μνμ οτι χρειαζεται ενημερωσεις για την καρτα γραφικων που ηταν μια αρκετα καλη nvidia (2-3 ετων περιπου) για τη μητρικη, δεν εβρισκε, εσβηνε η οθονη για λιγα δευτερολεπτα κ ερχοταν παλι κ εβγαζε μνμ οτι ειχε διενεξη με την καρτα γραφικων... εμπαινα ΦΒ κ εκει ποθ τρεχουν τα βιντεακια παλι μπορει να κολλουσε...στο μεταξυ δε ξερω τι ακριβως πρεπει να ψαξω αν δε βρω τη συγκεκριμενη μητρικη τι αλλο μπορω να χρησιμοποιησω...ειχα επισης 4G ram και νομιζω ο επεξεργαστης ηταν 4 πυρηνος αν ειχαν βγει πριν 8 χρονια...ειχα παρει τοτε οτι καλυτερο μπορουσα..ολα αυτα ενω δουλευουν θα παραμεινουν σε αχρηστία...

Δημοσ.

ολα αυτα ενω δουλευουν θα παραμεινουν σε αχρηστία...  όλα αυτά ενώ δουλεύουν, μπορούν να πωληθούν στις αγγελίες του φόρουμ για εξοικονόμηση χρημάτων.

fixed.

Δημοσ.

γραψε ακριβως τι πραγματα εχεις.. ποιο μοντελο επεξεργαστη,τροφοδοτικου,κουτι,σκληρου δισκου και καρτα γραφικων.. να δουμε τι σε συμφερει καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

γραψε ακριβως τι πραγματα εχεις.. ποιο μοντελο επεξεργαστη,τροφοδοτικου,κουτι,σκληρου δισκου και καρτα γραφικων.. να δουμε τι σε συμφερει καλυτερα.

οκ, θα βρω την απόδειξη αγοράς που τα έχει όλα λεπτομερώς, ούτως ή άλλως κ για να τα δώσω θα πρέπει να ξέρω τι ακριβώς είναι!.....

...κομπιουτεράς που άκουσε τον προβληματισμό μου κ τη χρήση που χρειάζομαι το pc, μου είπε...πάρε το παρακάτω Κ καθαρισες!!

http://www.e-shop.gr/intel-compute-stick-stck1a32wfcl-quad-core-z3735f-32gb-wifi-bt-windows-10-p-PER.912799

Δημοσ.

...κομπιουτεράς που άκουσε τον προβληματισμό μου κ τη χρήση που χρειάζομαι το pc, μου είπε...πάρε το παρακάτω Κ καθαρισες!!

http://www.e-shop.gr/intel-compute-stick-stck1a32wfcl-quad-core-z3735f-32gb-wifi-bt-windows-10-p-PER.912799

Να τον ενημερώσεις ότι καλό θα ήταν να αλλάξει άθλημα μιας και θα κάψει κόσμο με τις προτάσεις του.

Φιλικά.

• Like 2
Δημοσ.

όλοι με έχετε βοηθήσει παρά πολύ ο καθένας με τον τρόπο του κ σας ευχαριστώ πολύ.

σε αυτή την τελευταία πρόταση, δε χρειάζομαι κάρτα γραφικών?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...