Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις τελευταίες 2 μέρες προσπαθώ να λύσω ένα περίεργο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον ήχο στο mpc-hc. Βασικά δεν ακούγεται. Έχω κάνει reinstall αρκετές φορές το k-lite codec. Με το VLC παίζει ο ήχος. Έχω κάνει resinstall driver για την κάρτα ήχου

post-71632-0-17146900-1472993587_thumb.jpg

post-71632-0-33301300-1472993590_thumb.png

Όταν προσπαθώ να βάλω προσθέσω τα ηχεία πετάει το παρακάτω δεν ξέρω αν έχει σημασία

post-71632-0-15182300-1472993589_thumb.png

error data.zip

Επεξ/σία από pagratios
Δημοσ.

Κάποια ιδέα???

Έχω κοιτάξει και στο google με τα περισσότερα αποτελέσματα τουλάχιστον 3 ετών. Δεν ξέρω αν τελικά έχει να κάνει με τα τελευταία updates των window  10

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να καθαρίσεις ότι codecs έχεις βάλει και να κατεβάσεις καθαρό το τελευταίο nightly του mph hc να δεις τι φταίει.

Κάνε uninstall το klite και ότι codecs έχεις βάλει έξτρα και καθάρισε με κανένα εργαλείο ότι δεν έχει απεγκατάσταση (λίγο προσοχή όμως).

Το vlc δεν επιρεάζεται από εξωτερικούς codecs γι αυτό δεν έχει πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε το πακέτο φίλτρων ffdshow. Πήγαινε μέσα από το mpc στο View/Options/External Filters πάτα "Add Filter" και ψάξε το ffdshow audio decoder για να το προσθέσεις βάζοντας prefer από δεξιά, έτσι το εξαναγκάζεις να κάνει rendering τον ήχο σε περίπτωση που υπάρχει κάποια διένεξη.

Καλού-κακού πήγαινε και μέσα από τα windows στον πίνακα ελέγχου Υλικό&Ήχος/Διαχείριση Συσκευών Ήχου/Αναπαραγωγή και σιγουρέψου ότι η προεπιλεγμένη συσκευή είναι τα ηχεία σου.

Επεξ/σία από Cloud_7
Δημοσ.

Στο Internal filters τι έχει στα audio swither και renderer και τι στο playback-output, όσον αφορά το audio φυσικά;

Στο external filters τι έχει; Σβήσε ότι κι αν έχει στα filters.

Δεν κάνεις και ένα reset στο mpc (Options-Miscallaneous-reset)

Δημοσ.

Aν δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω δοκίμασε κι αυτό View -> Options -> Εxternal Filters -> Add Filter -> επιλέγεις "ffdshow audio decoder" -> διπλό κλικ στο ffdshow που έβαλες -> Codecs -> σε όλη την λίστα τα κάνεις "libavcodec" και στο τελευταίο κάτω στο uncompressed βάλε "all supported" 

Δημοσ.

Βάλε το πακέτο φίλτρων ffdshow. Πήγαινε μέσα από το mpc στο View/Options/External Filters πάτα "Add Filter" και ψάξε το ffdshow audio decoder για να το προσθέσεις βάζοντας prefer από δεξιά, έτσι το εξαναγκάζεις να κάνει rendering τον ήχο σε περίπτωση που υπάρχει κάποια διένεξη.

Καλού-κακού πήγαινε και μέσα από τα windows στον πίνακα ελέγχου Υλικό&Ήχος/Διαχείριση Συσκευών Ήχου/Αναπαραγωγή και σιγουρέψου ότι η προεπιλεγμένη συσκευή είναι τα ηχεία σου.

Δυστυχώς τα ίδια

post-71632-0-44715500-1473288904_thumb.png

post-71632-0-07825600-1473288905_thumb.png

τα ηχεια ειναι απλα αναλογικα ηχεια στο πρασινο βυσμα του Minijack?

Ναι, και επόσης δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο γενικά αλλά μόνο από το mpc

Στο Internal filters τι έχει στα audio swither και renderer και τι στο playback-output, όσον αφορά το audio φυσικά;

Στο external filters τι έχει; Σβήσε ότι κι αν έχει στα filters.

Δεν κάνεις και ένα reset στο mpc (Options-Miscallaneous-reset)

post-71632-0-70130000-1473288905_thumb.png

post-71632-0-26159300-1473288906_thumb.png

post-71632-0-80026000-1473288906_thumb.png

Aν δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω δοκίμασε κι αυτό View -> Options -> Εxternal Filters -> Add Filter -> επιλέγεις "ffdshow audio decoder" -> διπλό κλικ στο ffdshow που έβαλες -> Codecs -> σε όλη την λίστα τα κάνεις "libavcodec" και στο τελευταίο κάτω στο uncompressed βάλε "all supported" 

Δεν έπαιξε ίδια error

Δημοσ.

Λοιπόν, βρήκα κάτι στα φόρα του cccp  και το παραθέτω ως έχει...

Open regedit.
Go to [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\LowRegistry\Audio\PolicyConfig\PropertyStore\]
Press F3 and type in mpc-hc.exe
Hopefully you should find a corresponding key and delete that.

Το regedit μπορείς να το ανοίξεις πατώντας WINDOWS+R και γράψε regedit.exe και πάτα ENTER

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο φαίνεται λες και η κάρτα ήχου δεν είναι registered εκεί όπου το direct sound χρειάζεται όπως μάλλον φαίνεται από το

index.php?app=core&module=attach&section

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...