pagratios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τις τελευταίες 2 μέρες προσπαθώ να λύσω ένα περίεργο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον ήχο στο mpc-hc. Βασικά δεν ακούγεται. Έχω κάνει reinstall αρκετές φορές το k-lite codec. Με το VLC παίζει ο ήχος. Έχω κάνει resinstall driver για την κάρτα ήχου Όταν προσπαθώ να βάλω προσθέσω τα ηχεία πετάει το παρακάτω δεν ξέρω αν έχει σημασία error data.zip Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2016 από pagratios
pagratios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Κάποια ιδέα??? Έχω κοιτάξει και στο google με τα περισσότερα αποτελέσματα τουλάχιστον 3 ετών. Δεν ξέρω αν τελικά έχει να κάνει με τα τελευταία updates των window 10
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ θα έλεγα να καθαρίσεις ότι codecs έχεις βάλει και να κατεβάσεις καθαρό το τελευταίο nightly του mph hc να δεις τι φταίει. Κάνε uninstall το klite και ότι codecs έχεις βάλει έξτρα και καθάρισε με κανένα εργαλείο ότι δεν έχει απεγκατάσταση (λίγο προσοχή όμως). Το vlc δεν επιρεάζεται από εξωτερικούς codecs γι αυτό δεν έχει πρόβλημα. 1
pagratios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτά που έχουν μείνει δεν ξέρω αν θα πρέπει να τα σβήσω ακόμα και η nightly έκδοση δεν άλλαξε δυστυχώς κάτι
KnightRider Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να βάλεις το AC3Filter Mετά στο Media Player Home Cinema πάνε "View" -> "Options" -> "External Filters" -> "Add Filter" -> επιλέγεις "AC3Filter" και τίκαρε "prefer"
Cloud_7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βάλε το πακέτο φίλτρων ffdshow. Πήγαινε μέσα από το mpc στο View/Options/External Filters πάτα "Add Filter" και ψάξε το ffdshow audio decoder για να το προσθέσεις βάζοντας prefer από δεξιά, έτσι το εξαναγκάζεις να κάνει rendering τον ήχο σε περίπτωση που υπάρχει κάποια διένεξη. Καλού-κακού πήγαινε και μέσα από τα windows στον πίνακα ελέγχου Υλικό&Ήχος/Διαχείριση Συσκευών Ήχου/Αναπαραγωγή και σιγουρέψου ότι η προεπιλεγμένη συσκευή είναι τα ηχεία σου. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2016 από Cloud_7
Ntinaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 τα ηχεια ειναι απλα αναλογικα ηχεια στο πρασινο βυσμα του Minijack?
micos000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Στο Internal filters τι έχει στα audio swither και renderer και τι στο playback-output, όσον αφορά το audio φυσικά; Στο external filters τι έχει; Σβήσε ότι κι αν έχει στα filters. Δεν κάνεις και ένα reset στο mpc (Options-Miscallaneous-reset)
KnightRider Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Aν δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω δοκίμασε κι αυτό View -> Options -> Εxternal Filters -> Add Filter -> επιλέγεις "ffdshow audio decoder" -> διπλό κλικ στο ffdshow που έβαλες -> Codecs -> σε όλη την λίστα τα κάνεις "libavcodec" και στο τελευταίο κάτω στο uncompressed βάλε "all supported"
pagratios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλε το πακέτο φίλτρων ffdshow. Πήγαινε μέσα από το mpc στο View/Options/External Filters πάτα "Add Filter" και ψάξε το ffdshow audio decoder για να το προσθέσεις βάζοντας prefer από δεξιά, έτσι το εξαναγκάζεις να κάνει rendering τον ήχο σε περίπτωση που υπάρχει κάποια διένεξη. Καλού-κακού πήγαινε και μέσα από τα windows στον πίνακα ελέγχου Υλικό&Ήχος/Διαχείριση Συσκευών Ήχου/Αναπαραγωγή και σιγουρέψου ότι η προεπιλεγμένη συσκευή είναι τα ηχεία σου. Δυστυχώς τα ίδια τα ηχεια ειναι απλα αναλογικα ηχεια στο πρασινο βυσμα του Minijack? Ναι, και επόσης δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο γενικά αλλά μόνο από το mpc Στο Internal filters τι έχει στα audio swither και renderer και τι στο playback-output, όσον αφορά το audio φυσικά; Στο external filters τι έχει; Σβήσε ότι κι αν έχει στα filters. Δεν κάνεις και ένα reset στο mpc (Options-Miscallaneous-reset) Aν δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω δοκίμασε κι αυτό View -> Options -> Εxternal Filters -> Add Filter -> επιλέγεις "ffdshow audio decoder" -> διπλό κλικ στο ffdshow που έβαλες -> Codecs -> σε όλη την λίστα τα κάνεις "libavcodec" και στο τελευταίο κάτω στο uncompressed βάλε "all supported" Δεν έπαιξε ίδια error
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν, βρήκα κάτι στα φόρα του cccp και το παραθέτω ως έχει... Open regedit.Go to [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\LowRegistry\Audio\PolicyConfig\PropertyStore\]Press F3 and type in mpc-hc.exeHopefully you should find a corresponding key and delete that. Το regedit μπορείς να το ανοίξεις πατώντας WINDOWS+R και γράψε regedit.exe και πάτα ENTER
KnightRider Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να κάνεις disable τον Dell U2414H
pagratios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς τίποτα. Δοκίμασα και τα 2. Μάλλον το βλέπω να φτιαχτεί με φορμάτ
pagratios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Για κάποιο λόγο φαίνεται λες και η κάρτα ήχου δεν είναι registered εκεί όπου το direct sound χρειάζεται όπως μάλλον φαίνεται από το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα