kaliakman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Tip: Όποια μορφή και να πάρεις την Ημ/νια κάντιν σε second η Unixtime και έχε την υπάρχουσα ήδη υπολογισμενηη σε second γη σε Unixtime και μέτα κάνε ότι είναι να κάνεις. Ps. υποθέτω πως δεν θα επιτρέπετε να χρησιμοποιήσεις 3rd party libraries. Εναλλακτικά εάν θέλεις να κλέψεις μελέτα τον Κώδικα της http://momentjs.com/ και χρησιμμοποίησε ιδές από αυτήν την βιβλιοθήκη από τους ήδη υλοποιημένους αργορίιθμους για να πάρεις μια ιδέα το πως θα λύσεις την άκσηση . Αλλά δεν είναι αρκετά εύκολο σκονάκι θα πρέπει πάλι να μελετήσεις. Όπως και να έχει σου συστήνω να στρώσεις λίγο loco και θα βγείς κερδισμένος/νη. Δεν είναι δύσκολο πρόβλημα. Να μην πω πως πολοί ήδη το έχουν λύσει. Not sure if troll or.... 5
PC_MAGAS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Not sure if troll or.... H πρόθεση μου δεν ήταν να τρολλάρω. Απαντούσα στο αρχικό μύνημα και έλεγα tips για να το λύσει. Σαν φύση του προβλήματος (πόσος χρόνος έχει περάσει από μια χ χρονική στιγμή) βιβλιοθήκες όπως η moment ήδη το έχουν λύσει το πρόβλημα και παροτρύνω τον χρήστη του αρχικού μυνήματος να σκεφτεί μόνος του την λύση. Συγνώμη εάν τρόλαρα άθελα μου.
kaliakman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 H πρόθεση μου δεν ήταν να τρολλάρω. Απαντούσα στο αρχικό μύνημα και έλεγα tips για να το λύσει. Σαν φύση του προβλήματος (πόσος χρόνος έχει περάσει από μια χ χρονική στιγμή) βιβλιοθήκες όπως η moment ήδη το έχουν λύσει το πρόβλημα και παροτρύνω τον χρήστη του αρχικού μυνήματος να σκεφτεί μόνος του την λύση. Συγνώμη εάν τρόλαρα άθελα μου. Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για την ΓΛΏΣΣΑ της 3ης λυκείου σε ένα πρόβλημα που λύνεται με χαρτί και μολύβι με έναν χρήστη που δεν κάθισε καν να διαβάσει το πρόβλημα,σωστά; 1
PC_MAGAS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για την ΓΛΏΣΣΑ της 3ης λυκείου σε ένα πρόβλημα που λύνεται με χαρτί και μολύβι με έναν χρήστη που δεν κάθισε καν να διαβάσει το πρόβλημα,σωστά; Όχι δεν το κατάλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα