corsakias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω ενα modem thomson με forthnet τεσσαρων θυρων. Απο αυτο εχω ενα pc και ενα 24/7 μηχανημα συνδεδεμενο στο δικτυο. Λογω ανακαινησης και αυξησης θεσεων εχω φτασει στην απαιτηση για 6+2 θεσεις μελλοντικα. Οι επιπλεον θεσεις ειναι σε δευτερο οροφο οπως καινοι αναμονες που καταληγουν σε χωρο οπου υπαρχει γραμμη κατευθειαν απο το ρουτερ. Μπορω να παρω ενα απλο switch και να κανω δουλεια ή πρεπει να προσεξω κατι? Ολα τα switch θελουν τεοφοδοσια ρευματος ή υπαρχουν και ανευ? Βασικα δεν θελω να προσθεσω νια ακομη καταναλωση ρευματος για. 24/7/365 χρηση.
soteras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Σε πρώτη φάση τα switch και τα modem δεν καινε πολύ ρεύμα πιο πολυ καίει μια συσκευη σε αναμονή παρά το switch αυτό που θα κάνεις είναι θα υπολογισεις ποσες θέσεις θέλεις τώρα πχ 10 αλλα θα σκεφτείς ότι στο μέλλον μπορεί να βάλω άλλα 5 ξερω γω ωστε να αγορασεις ενα που να εχει και 4-5 καβατζα από μάρκα θα πήγαινα ίσως σε netgear.Από χρήση τι θελεις απλό σερφαρισμα η θα γινετε ο κακος χαμος φαση σερφαρισμα/κατεβασμα αρχειων/προσβαση σε server καθώς όλα αυτά αλλάζουν την επιλογή.
corsakias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Για αρχη και σιγουρα για τα επομενα χρονια τρεις θεσεις θα δουλευουν συχνα, σερφαρισμα κυριως και θα ελεγα και ασυγχρονη χρηση. Οι υπολοιπες θεσεις μπορει να μην δουλευτουν για τα επομενα 5-10 χρονια. Απλα υπαρχουν. Οποτε ενα βασικο με 4(?) θεσεις θα μου εκανε. Φανταζομαι η εισοδος στο switch δεν μετραει στις θεσεις, οπως στο ρουτερ, ετσι? http://www.e-shop.gr/netgear-fs205-5-port-fast-ethernet-unmanaged-switch-p-PER.613578 Το χτυπαω? Φλασια ερωτηση. Δευτερο router (linksys εχω ενα παλιο), μπορει να δουλεψει ως switch?
nikos1982 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 παρε ενα με 1000ρι λαν αν υπαρχη περιπτωση να μεταφέρεις αρχεια απο πσ σε πσ.
solton57010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Switch παρε 1000αρι.Η καταναλωση ρευματος που εχουν τα switch ειναι αστεια οποτε μην σε ανησυχεί αυτο.Επισης τα switch δεν εχουν extra εισοδο για συνδεση με το router οποτε οταν θα παρεις 5αρι switch να υπολογιζεις 4 ελευθερες θηρες για τις υπολοιπες συσκευες σου.
corsakias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω παραγγειλει το ανωθεν netgear. Το 1000αρινπου το κοιταω? Για αρχη μου φτανουν οι 4 επιπλεον θυρες. Σε μερικα χρονια τα λεμε παλι...
poihths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω παραγγειλει το ανωθεν netgear. Το 1000αρινπου το κοιταω? Για αρχη μου φτανουν οι 4 επιπλεον θυρες. Σε μερικα χρονια τα λεμε παλι... δεν ειναι 1000αρι το συγκεκριμενο ειναι 100αρι. πάρε αυτό http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-sg1005d-5-port-unmanaged-gigabit-desktop-switch-p-PER.612311 αν θες μονο απο e-shop δοκιμασμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα