sargio01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα Αν συνδέσω την συσκευή μου στην τηλεόραση μέσω καλωδίου Micro USB to HDMI ενώ δεν υποστηρίζει OTG, θα δω το Kodi;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα Αν συνδέσω την συσκευή μου στην τηλεόραση μέσω καλωδίου Micro USB to HDMI ενώ δεν υποστηρίζει OTG, θα δω το Kodi; MHL πρεπει να υποστιριζει το κινητο το OTG δεν εχει σχεση 1
AlienTechGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το OTG και το MHL είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Υπάρχουν συσκευές που υποστηρίζουν ή το ένα ή το άλλο ή και τα δύο. Πες μας καλύτερα ποια συσκευή έχεις για να σου πούμε αν είναι συμβατή.
sargio01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Νόμιζα οτι αυτό ήταν για την σύνδεση με εξωτερικές συσκευές, το MHL πρώτη φορά τ' ακούω! Huawei p8 lite έχω Υ.Γ. Το συνέδεσα ήδη μέσω wifi direct αλλά δεν υποστηρίζεται έτσι το landscape mode... Υ.Γ.2 Μετά απο αναζήτηση στο google για το αν υποστηρίζει η συσκευή MHL, είδα οτι δεν. Υ.Γ.3 Απο την άλλη βλέπω στο παρακάτω link οτι υποστηρίζει! http://docteur-gsm.com/en/huawei-p8-lite/277570-huawei-p8-lite-mhl-hdmi-adapter.html
AlienTechGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Νόμιζα οτι αυτό ήταν για την σύνδεση με εξωτερικές συσκευές, το MHL πρώτη φορά τ' ακούω! Huawei p8 lite έχω Υ.Γ. Το συνέδεσα ήδη μέσω wifi direct αλλά δεν υποστηρίζεται έτσι το landscape mode... Υ.Γ.2 Μετά απο αναζήτηση στο google για το αν υποστηρίζει η συσκευή MHL, είδα οτι δεν. Υ.Γ.3 Απο την άλλη βλέπω στο παρακάτω link οτι υποστηρίζει! http://docteur-gsm.com/en/huawei-p8-lite/277570-huawei-p8-lite-mhl-hdmi-adapter.html Το P8 Lite δεν υποστηρίζει ούτε OTG, ούτε MHL. Γενικά, λίγες συσκευές υποστηρίζουν MHL και αυτές είναι ναυαρχίδες συνήθως. Επίσης, μερικές εταιρίες (όπως η LG) χρησιμοποιούν Slimport, το οποίο βασίζεται στο DisplayPort αν δε κάνω λάθος, σε αντίθεση με το MHL το οποίο βασίζεται στο HDMI.
sargio01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα δεν γίνεται και ίσως να πρόκειται και για παραπλανητική διαφήμιση στο link;
AlienTechGR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Άρα δεν γίνεται και ίσως να πρόκειται και για παραπλανητική διαφήμιση στο link; Θεωρώ πως ναι. Γενικά, τέτοιου είδους διαφημίσεις για προϊόντα-αντάπτορες, έχω δει σχεδόν για όλες τις Android συσκευές που κυκλοφορούν, ανεξάρτητα από το αν όντως υποστηρίζουν MHL.
sargio01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, να 'σαι καλά 1
@topos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Νόμιζα οτι αυτό ήταν για την σύνδεση με εξωτερικές συσκευές, το MHL πρώτη φορά τ' ακούω! Huawei p8 lite έχω Υ.Γ. Το συνέδεσα ήδη μέσω wifi direct αλλά δεν υποστηρίζεται έτσι το landscape mode... Eννοεις με cast? Ποια tv έχεις?Πολύ παράξενο μου φαινετε να μην υποστηρίζει landscape.
sargio01 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι με mirrorshare και έκανα λάθος, υποστηρίζει landscape αλλά με τρελή χρονοκαθυστέρηση! Το θέμα μου είναι οτι το streaming έτσι γίνεται μόνο με δεδομένα, ψάχνομαι λοιπόν μήπως γίνεται σύνδεση μέσω καλωδίου ωστε να απελευθερωθεί το wifi για μην χρεώνομαι δεδομένα. LG έχω και κάτι smartshare και LG plus εφαρμογές που έχει δεν είναι για προβολή της οθόνης στην tv :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα