NickTG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Toyota ένα πρόχειρο παράδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Έτσι είναι. Κι άλλες εταιρείες αναφέρουν φυσιολογική κατανάλωση λιπαντικού και έχουν θέματα και στην πράξη By the way, στη δική μου περίπτωση 1.4 16V 75hp κινητήρας VAG δεν έκαψε ούτε λάδι ούτε πολλαπλασιαστή. Έχω όμως περιπτώσεις στον 1.4 16V 101hp VAG με τακτική κατανάλωση λαδιού. Υποπτεύομαι πως παίζει ρόλο και το λάδι και η περίοδος στρωσίματος, και ειδικά το φουλ συνθετικό που βάζουν τα longlife. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 ειμαι κατοχος c3 1.1 2003.. μεχρι και σημερα εχω αλλαξει εναν πολλαπλασιαστη και δισκο πλατο.. καμμια ζημια,, τιμιο αμαξι για αυτα τα λεφτα,, δεν εχει γκαζι αλλα με 20 ευρω παιρνω 15 μερες καθε μερα βολτα μετακινησεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίδιο μοτέρ έχω (1.4 16V 75ps N/A, με κωδικό BUD). Σταγόνα και σε μένα από το 2010 που το αγόρασα (και με σκίσιμο πότε-πότε). Απ' όσο έχω διαβάσει (VWClub, κλπ) το πρόβλημα εντοπίζεται στα 101ps συνήθως, όχι στα δικά μας. Όχι ότι δε θα υπάρξουν και περιπτώσεις να καίνε λάδι τα 75ps, αλλά είναι η εξαίρεση που λέμε. Ίσως και να μην έχουν συντηρηθεί σωστά αυτά, ή να τα έχουν διαλύσει με τη χρήση. Btw εγώ του βάζω Mobil1 5W30, με αλλαγές (+ φίλτρο) στα 10Κ το αργότερο. Συνήθως στα 7,5Κ αλλάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 ειμαι κατοχος c3 1.1 2003.. μεχρι και σημερα εχω αλλαξει εναν πολλαπλασιαστη και δισκο πλατο.. καμμια ζημια,, τιμιο αμαξι για αυτα τα λεφτα,, δεν εχει γκαζι αλλα με 20 ευρω παιρνω 15 μερες καθε μερα βολτα μετακινησεις ! Πόσα χιλιόμετρα έχεις φίλε μου; μόλις είδα ένα c3 1.1 αξιόλογο και δεν καιει τίποτα, με 10 ευρώ κάνει 150 και το ιμπιζα 70, κερδισμένος θα βγω κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσα χιλιόμετρα έχεις φίλε μου; μόλις είδα ένα c3 1.1 αξιόλογο και δεν καιει τίποτα, με 10 ευρώ κάνει 150 και το ιμπιζα 70, κερδισμένος θα βγω κιόλας. Και γιατί δεν πας σε ένα μηχανικό να σου βάλει στο ίμπιζα τον κινητήρα που θες; Νομίζω αν αγοράσεις μόνο τον κινητήρα από το c3 θα σου βγει φτηνότερα από το να αγοράσεις το c3 ολόκληρο. Και με αυτό τον τρόπο θα σου μείνει και το ίμπιζα που είναι πιπίλα και απροβλημάτιστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Και γιατί δεν πας σε ένα μηχανικό να σου βάλει στο ίμπιζα τον κινητήρα που θες; Νομίζω αν αγοράσεις μόνο τον κινητήρα από το c3 θα σου βγει φτηνότερα από το να αγοράσεις το c3 ολόκληρο. Και με αυτό τον τρόπο θα σου μείνει και το ίμπιζα που είναι πιπίλα και απροβλημάτιστο. Να αλλάξω μηχανή ; τι λες ρε φίλε; Ούτε καν με συμφέρει, χάνω λεφτά συνέχεια με αυτό το αυτοκίνητο, τρυπιος κουμπαρας είναι. Έτσι όπως είναι το τοπίο στην Ελλάδα μέχρι 1.3 μετά βίας για να κάνεις και καμιά βόλτα το σουκου αλλιώς όλος ο μισθός πάει σε έξοδα αυτοκινήτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσα χιλιόμετρα έχεις φίλε μου; μόλις είδα ένα c3 1.1 αξιόλογο και δεν καιει τίποτα, με 10 ευρώ κάνει 150 και το ιμπιζα 70, κερδισμένος θα βγω κιόλας. 149.500 σημερα, πρωτο χερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 149.500 σημερα, πρωτο χερι Τι έχεις αλλάξει μέχρι στιγμής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τι έχεις αλλάξει μέχρι στιγμής; οπως ειπα και πιο επανω,, εναν πολλαπλασιαστη που με αφησε,,ευτυχως κοντα στο σπιτι,δισκο πλατο,μπαταρια, αμορτισερ ελατηρια και στα σερβις τα κλασσικα.. και προληπτικα επειδη ειναι γαλλικα, αλλαζω θερμοσταστη καθε 8-10 μηνες.. σε καθε αλλαγη λαδιων αλλαζω και φιλτρο,, 5 ευρω,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Να αλλάξω μηχανή ; τι λες ρε φίλε; Ούτε καν με συμφέρει, χάνω λεφτά συνέχεια με αυτό το αυτοκίνητο, τρυπιος κουμπαρας είναι. Έτσι όπως είναι το τοπίο στην Ελλάδα μέχρι 1.3 μετά βίας για να κάνεις και καμιά βόλτα το σουκου αλλιώς όλος ο μισθός πάει σε έξοδα αυτοκινήτου. Πώς δε σε συμφέρει; Εσύ και τα ανταλλακτικά είναι που τα παίρνεις μισή τιμή, και επαγγελματίας του χώρου είσαι. Συν οτι θα πουλήσεις τον κινητήρα από το ίμπιζα που είναι πιο καινούριος και θα βγεις κερδισμένος που θα αγοράσεις φτηνότερα τον πιο παλιό κινητήρα από το c3. Άκου με που σου λέω, όλη η αγορά δουλεύει έτσι βάλε-βγάλε κινητήρα. Απορώ που δεν τα ξέρεις είσαι και στο χώρο μέσα. Το μόνο είναι που πρέπει να βρεις κινητήρα ατρακάριστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πώς δε σε συμφέρει; Εσύ και τα ανταλλακτικά είναι που τα παίρνεις μισή τιμή, και επαγγελματίας του χώρου είσαι. Συν οτι θα πουλήσεις τον κινητήρα από το ίμπιζα που είναι πιο καινούριος και θα βγεις κερδισμένος που θα αγοράσεις φτηνότερα τον πιο παλιό κινητήρα από το c3. Άκου με που σου λέω, όλη η αγορά δουλεύει έτσι βάλε-βγάλε κινητήρα. Απορώ που δεν τα ξέρεις είσαι και στο χώρο μέσα. Το μόνο είναι που πρέπει να βρεις κινητήρα ατρακάριστο. Δεν με ενδιαφέρει καν το ίμπιζα, θέλω άλλο αυτοκίνητο μου έχει φάει σύνολο σε 6 χρόνια πάνω από 10 χιλιάρικα. Θα πάρω άλλο. οπως ειπα και πιο επανω,, εναν πολλαπλασιαστη που με αφησε,,ευτυχως κοντα στο σπιτι,δισκο πλατο,μπαταρια, αμορτισερ ελατηρια και στα σερβις τα κλασσικα.. και προληπτικα επειδη ειναι γαλλικα, αλλαζω θερμοσταστη καθε 8-10 μηνες.. σε καθε αλλαγη λαδιων αλλαζω και φιλτρο,, 5 ευρω,, Ενταξει φυσιολογικά πράγματα αλλάξες, το 1.1 ποια έκδοση έχεις; άλογα 65; κατανάλωση σε κίνηση το 10 ευρώ βγάζει 150 χιλιόμετρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Α θα νομίσω ότι τρολάρεις. Εσύ έγραψες αυτό. Λοιπον μολις επεστρεψα απο Χαλκιδικη αποσταση 50 χιλιομετρα συνολο 100 . Εκαψε συμφωνα με τον υπολογιστη 4,5/100. Νομιζω ειναι καλα,τι λετε ; Φορτωμενο το αυτοκινητο . Γιαννη ειναι κορυφη το αυτοκινητο αλλα καιει στην πολη !! Εγω τον χειμωνα το εχω μεσα πολη συνεχεια... καλοκαιρι οπως βλεπεις καει 4,5 . Eγώ 17 μέση κατάλαβα πάντως. Καλά σαφώς αν το πηγαίνεις μόνο με την 1η θα κάψει τόσο αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να κάνει τέτοια χρήση. Γιατι εγω πως του κανω τετοια χρηση ; Αρα υπαρχει ενας τουλαχιστον... Λοιπόν σου προτείνω τη λύση που θα βγάλεις λεφτά. Πουλάς και κερδίζεις από τη μια μηχανή, αγοράζεις την φτηνότερη από το c3 που σου αρέσει κιόλας. Να προσέξεις μόνο να είναι ατρακάριστη. Μην έχει αρπάξει καμιά πρώτη-δευτέρα εκεί με το κιβώτιο γιατί μετά είναι πιο δύσκολο στο μάστορα να την ξεστραβώσει και θα χρεωθείς επιπλέον εργατικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 ναι με τα 65σκεψου οτι με 99 χλμ στην εθνικη με σχεδον 3000 στροφες γραφει καταναλωση 3,2-3,5στα 130 γραφει 7-7.5κινηση εννοεις πρωτη-δευτερα ?? ναι περιπου τοσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Α θα νομίσω ότι τρολάρεις. Εσύ έγραψες αυτό. Λοιπόν σου προτείνω τη λύση που θα βγάλεις λεφτά. Πουλάς και κερδίζεις από τη μια μηχανή, αγοράζεις την φτηνότερη από το c3 που σου αρέσει κιόλας. Να προσέξεις μόνο να είναι ατρακάριστη. Μην έχει αρπάξει καμιά πρώτη-δευτέρα εκεί με το κιβώτιο γιατί μετά είναι πιο δύσκολο στο μάστορα να την ξεστραβώσει και θα χρεωθείς επιπλέον εργατικά. Καντο πρώτα εσύ να δούμε αν πετύχει lol σκεψου οτι με 99 χλμ στην εθνικη με σχεδον 3000 στροφες γραφει καταναλωση 3,2-3,5 στα 130 γραφει 7-7.5 κινηση εννοεις πρωτη-δευτερα ?? ναι περιπου τοσο[/quot Μια χαρά είναι, το ίμπιζα με 120 γράφει 5 έως 5.5. Τα μια καις από εμένα. Πρώτη Δευτέρα μέσα σε κίνηση για 10 χιλιόμετρα ρουφάει πολύ. Εμένα το συγκεκριμένο c3 μου αρέσει δεν έχω θέμα. Ειδικά μέσα είναι τέλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις