Προς το περιεχόμενο

C3 - Opel Corsa - vw Polo ποιο απο ολα ;

sam75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οτιδηποτε. Πολλαπλασιαστες και αισθητηρες Λ το κλασσικο θεμα των polo εκεινης της εποχης, κι απο κει και περα οτι λοτο πιασεις.

Οταν λεω για ψοφιο αμαξι δεν μιλαω για κοντρες, αλλα για αμαξι που κομπιαζει ακομα και μεσα στην πολη .

Κάτσε γιατί θα ξεχάσω τα πάντα, είχα το 1.0 και μέσα στην πόλη δεν με έπιαναν ούτε 1.6, πως θα γίνει το πόλο 1.2 να είναι ψοφιο; πιστεύω και εκτός πόλεως το πόλο με 140 πάει άνετα.

καλα εννοουσα οταν το παρεις να ειναι καλοταξιδο...

οσα χλμ και να εχει να του κανεις μεγαλο σερβις,να αλλαξεις ολα τα υγρα... αν βρεις πολο 1.2 νομιζω εχουν καδενα οποτε ακομα καλυτερα... αυτα τα 3 κυλινδρα 12βαλβιδα που εβγαζε η vw... αθανατα μοτερ...

Αυτό με τα στρογγυλά φανάρια θέλω.. Καδενα φοράει ναι έτσι είδα. Τρομερό σχέδιο. Εννοείται ότι θα δώσω 200 ευρώ κ τα αλλάζω όλα αφού έχω πρόσβαση σε ανταλλακτικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Γιατί ρε συ polo 1.2 με 100 χιλιάδες θα πάθει όλα αυτά που λες ; φίλου με 150 χιλ. Δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα. Ένα το 2005 τα polo είναι καλά νομίζω.

Το yaris 2000 μοντέλο το έχουν ρε συ 4.000 είναι τρελοί.

Το γαλλικό είναι 2005 μοντέλο και μου αρέσει, έχουμε διαφορετικά γούστα :)

Τα fiesta έχουν ακριβά ανταλλακτικά, με τα μισά λεφτά παίρνω του polo.

νταξει μηχανικα νομιζω ειναι οκ τα μοτερ της vw ..ειδικα αυτα που κοιτας ειναι ταφοι, δεν σηκωνουν τιποτα τρελη πιεση οποτε τι προβλημα να βγαλει... ηλεκτρικα πιθανοτατα να εχεις χαζουλικα προβληματα αλλα κλαιν.. πχ να μην λειτουργει σημερα ο πισω υαλοκαθαριστηρας και απο βδομαδα ολα οκ... ή να μην ανοιγει το παραθυρο συνοδηγου, να κλεινεις το αμαξι να πας σουπερ μαρκετ και μετα απο μισι ωρα να δουλευει κομπλε .... αλλα σιγα το θεμα

νταξει μηχανικα νομιζω ειναι οκ τα μοτερ της vw ..ειδικα αυτα που κοιτας ειναι ταφοι, δεν σηκωνουν τιποτα τρελη πιεση οποτε τι προβλημα να βγαλει... ηλεκτρικα πιθανοτατα να εχεις χαζουλικα προβληματα αλλα κλαιν.. πχ να μην λειτουργει σημερα ο πισω υαλοκαθαριστηρας και απο βδομαδα ολα οκ... ή να μην ανοιγει το παραθυρο συνοδηγου, να κλεινεις το αμαξι να πας σουπερ μαρκετ και μετα απο μισι ωρα να δουλευει κομπλε .... αλλα σιγα το θεμα

Σωστό και εγώ έτσι πιστεύω, εξάλλου όπως γράφω έχω πρόσβαση σε μάστορες λόγο της εργασίας μου.

Οι μάστορες μου είπαν όλοι polo 1.2 2001 έως 2003 όχι παραπάνω.

Το κακό είναι ότι τα ζητάνε πολλά χρήματα, το καλό ότι θα γλυτωσω τα έξοδα του 1.4.

• Like 1

λοιπον επειδη εχω το 1.2 τρικυλινδρο 12βαλβιδο 70 αλογα σε αμαξι του 2008 θα σου πω οτι ειναι παραπανω απο οκ τα γκαζια του για αμαξι μεσα στην πολη και περιχωρα... το προβλημα του ειναι οταν εχεις a/c 1-2 βαλιτσες ή ψωνια και ατομα μαζι.. εκει ναι... ταφος... αλλα αν εισαι μονος οπως οδηγαω εγω το φαμπια <3 ειναι μια χαρα... αερατος στην εθνικη με 110-130..

σημερα τρεξαμε με εναν γρηγορο κοντα στα 160... με αφησε ΑΡΚΕΤΑ πισω ομως...

ειχε volvo s60 polestar :confused:

λοιπον επειδη εχω το 1.2 τρικυλινδρο 12βαλβιδο 70 αλογα σε αμαξι του 2008 θα σου πω οτι ειναι παραπανω απο οκ τα γκαζια του για αμαξι μεσα στην πολη και περιχωρα... το προβλημα του ειναι οταν εχεις a/c 1-2 βαλιτσες ή ψωνια και ατομα μαζι.. εκει ναι... ταφος... αλλα αν εισαι μονος οπως οδηγαω εγω το φαμπια <3 ειναι μια χαρα... αερατος στην εθνικη με 110-130..

σημερα τρεξαμε με εναν γρηγορο κοντα στα 160... με αφησε ΑΡΚΕΤΑ πισω ομως...

ειχε volvo s60 polestar :confused:

Πιο fabia έτος ; εθνική εγώ πάω έως 120 το πολύ με τα παιδιά.

2008... αν και το ιδιο μοτερ φοραει το αντιστοιχο φαμπια στα ετη που ψαχνεις, αυτο που ετρεχε και στο wrc...

καλα τα 160 τα βγαζει αλλα θελει πιεση ...εκει κοντα ειναι η τελικη του.. αντε σε καμια κατηφορα με κλειση 820% να βγαλει 170 :P ...

παντως μηχανικα κανενα θεμα, φτου μην το ματιασω... μονο λαδια φιλτρο και μπουζι

αλλα λαδια αλλαζω πολυ συχνα λογω λοξας μου... καθε 8 χιλ χλμ με aral συνθετικα 5-30

Έγραψες 2008, τώρα το είδα. Δεν έχει απόδοση ανάλογη ενός polo 1.2;

Καλά κοίτα αν βρω fabia 1.2 του. 04 δεν έχω πρόβλημα, λογικά θα έχουν την ίδια απόδοση. Αλλά σαν σχέδιο μου αρέσει το polo.

Καλά κοίτα αν βρω fabia 1.2 του. 04 δεν έχω πρόβλημα, λογικά θα έχουν την ίδια απόδοση. Αλλά σαν σχέδιο μου αρέσει το polo.

ουσιαστηκα τα ιδια αμαξια ειναι, αδερφακια...οποτε παρομοια αποδοση θα εχουν...

παντως πραγματικα για το μοτερ κανενα θεμα... σκυλι του πολεμου... λιγο τα ηλεκτρονικα του group vw ειναι περιεργα, ειπα 2 παραδειγματα σε απο πανω ποστ, αλλα πραγματικα ειναι πταισματα σε σχεση με κατι γαλλικα / ιταλικα (ναι ειμαι κακος) .... και τα ειπα αυτα επειδη ειμαι ψειρας ... γενικα το αμαξι 9/10 για εμενα...

θα προχωρουσα αφοβα στο πολο...

ουσιαστηκα τα ιδια αμαξια ειναι, αδερφακια...οποτε παρομοια αποδοση θα εχουν...

παντως πραγματικα για το μοτερ κανενα θεμα... σκυλι του πολεμου... λιγο τα ηλεκτρονικα του group vw ειναι περιεργα, ειπα 2 παραδειγματα σε απο πανω ποστ, αλλα πραγματικα ειναι πταισματα σε σχεση με κατι γαλλικα / ιταλικα (ναι ειμαι κακος) .... και τα ειπα αυτα επειδη ειμαι ψειρας ... γενικα το αμαξι 9/10 για εμενα...

θα προχωρουσα αφοβα στο πολο...

Τα γαλλικά έχουν σαλόνι και ταμπλό τέλειο.

Στο μάστορα μου θα πάει και το γαλλικό για να κάνω σύγκριση με το polo.

Το polo έχει φοβερό σχέδιο, συμφωνείς;

Γιατί ρε συ polo 1.2 με 100 χιλιάδες θα πάθει όλα αυτά που λες ; φίλου με 150 χιλ. Δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα. Ένα το 2005 τα polo είναι καλά νομίζω.

Το yaris 2000 μοντέλο το έχουν ρε συ 4.000 είναι τρελοί.

Το γαλλικό είναι 2005 μοντέλο και μου αρέσει, έχουμε διαφορετικά γούστα :)

Τα fiesta έχουν ακριβά ανταλλακτικά, με τα μισά λεφτά παίρνω του polo.

Φιλος εδωσε το πολο παρομοιας χρονολογιας γιατι τον ειχε ταραξει στις ζημιες. Το τελευταιο πριν το δωσει ηταν το A/C που εβγαζε νερα και 2 μηνες πριν το δωσει του ειχαν χαλασει τα ηλεκτρικα παραθυρα. 

Τα Yaris εχουν λογο που τα βαρανε. Δεν παθαινουν τιποτα. Τα τογιοτα ειναι σκυλια για μεσα στην πολη. Ειδικα αν ειναι το 1.4 με τα 90-95 αλογα κινειται αξιοπρεπως μεσα στην πολη. Τα 1,4 VW πριν τα TSI ειναι ψοφιμια. 

Φυσικα βεβαια εξαρταται το ποσο το προσεχε αυτος που το ειχε. Αν ο προηγουμενος κατοχος το πηγαινε για σερβις μια φορα τα 7 χρονια, ε προφανως θα βγαλει ζημιες. 

Δεν ειναι μονο ποσο πας. Αλλα και το ποσο ζοριζεται για να παει με αυτα. 

Φιλος εδωσε το πολο παρομοιας χρονολογιας γιατι τον ειχε ταραξει στις ζημιες. Το τελευταιο πριν το δωσει ηταν το A/C που εβγαζε νερα και 2 μηνες πριν το δωσει του ειχαν χαλασει τα ηλεκτρικα παραθυρα.

Τα Yaris εχουν λογο που τα βαρανε. Δεν παθαινουν τιποτα. Τα τογιοτα ειναι σκυλια για μεσα στην πολη. Ειδικα αν ειναι το 1.4 με τα 90-95 αλογα κινειται αξιοπρεπως μεσα στην πολη. Τα 1,4 VW πριν τα TSI ειναι ψοφιμια.

Φυσικα βεβαια εξαρταται το ποσο το προσεχε αυτος που το ειχε. Αν ο προηγουμενος κατοχος το πηγαινε για σερβις μια φορα τα 7 χρονια, ε προφανως θα βγαλει ζημιες.

Yaris νομίζω πάει έως 1.3, φυσικά θα κοιτάξω αν βρω κάποιο σε καλή κατάσταση.

Μοτερ τα μικρα του ομιλου VW φορανε ιδια

Yaris νομίζω πάει έως 1.3, φυσικά θα κοιτάξω αν βρω κάποιο σε καλή κατάσταση.

Α ναι, τα corolla ειναι 1.4. Παντως κι αυτο παει αρκετα καλα. Ειναι πραγματικο σκυλι. Ειναι ασχημο, ακριβουτσικο, οκ. Αλλα ξενοιαζεις. Ξερεις οτι το πρωι ο,τι και γινει παιρνει μπρος. Μεγαλη υποθεση

και τα μικρα και τα μεγαλα... ουνα φατσα ουνα ρατσα....

αν και γενικα αγαπαω ιαπωνες, και το γκρουπ καλο ειναι....

αντε και καμια φορντ...

αλλα μεχρι εκει...

παρακαλω μην ακουω για γαλλους και για .. ιταλους? απο αλλο ανεκδοτο αυτοι :P δεν ανεφερομαι σε σουπερκαρς προφανως

Μοτερ τα μικρα του ομιλου VW φορανε ιδια

Α ναι, τα corolla ειναι 1.4. Παντως κι αυτο παει αρκετα καλα. Ειναι πραγματικο σκυλι. Ειναι ασχημο, ακριβουτσικο, οκ. Αλλα ξενοιαζεις. Ξερεις οτι το πρωι ο,τι και γινει παιρνει μπρος. Μεγαλη υποθεση

Ναι Οκ συμφωνώ, αν βρω σε καλή τιμή θα το πάρω σίγουρα. Φυσικά γουστάρω το σχέδιο του polo, αν είναι όμως κοντά η τιμή yaris αλλά το πρώτο γιατί μετά γίνονται Τουρκία η Γαλλία. Θέλω made in Japan.

Ναι Οκ συμφωνώ, αν βρω σε καλή τιμή θα το πάρω σίγουρα. Φυσικά γουστάρω το σχέδιο του polo, αν είναι όμως κοντά η τιμή yaris αλλά το πρώτο γιατί μετά γίνονται Τουρκία η Γαλλία. Θέλω made in Japan.

Εχω τουρκικο τογιοτα. Αθανατο. Μην κολλας σε τετοια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...