sam75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον κατεληξα σε αυτα τα τρια αυτοκινητα για αμεση αγορα. Και τα 3 κατω απο 1400 κυβικα για να μην εχω εξοδα περιττα με το σημα και βενζινη ! Ποιο απο τα 3 ειναι πιο οικονομικο στο καυσιμο και πιο γερο να αντεξει τουλαχιστον 10 χρονακια. Οι τιμες ειναι πανω κατω οι ιδιες απο 2500 εως 3000 ευρω. Αν ξερει καποιος τι προβληματα βγαζει το καθε αυτοκινητο για να υπολογισω και τα εξοδα καλα θα ηταν. Απο οσο ξερω τα Corsa βγαζουν συχνα συμπλεκτη, για τα αλλα 2 δεν εχω ιδεα τι παιζει.
sam75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 2001 έως 2005. Το c3 είναι 1.1 τα άλλα δύο 1.2.
opcorsa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 αρχικα λαθος κατηγορια. δευτερευοντως μονο vw polo. καλα χιλιομετρα
sam75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 αρχικα λαθος κατηγορια. δευτερευοντως μονο vw polo. καλα χιλιομετρα Όταν λες καλά; 90 χίλ. Νομίζω είναι καλά. Πάμε για δεύτερο ιμάντα και ίσως σετ.
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα απο αυτα για τις χρονολογιες που αναφερεις, καργα προβληματικα μοντελα ολα οσα ανεφερες. Corsa σπανε ιμαντες, κολλανε μοτερ, μ@μιεται το συμπαν γενικοτερα με την αναξιοπιστια τους σε ολα τα επιπεδα. Polo αν αγορασεις, προσλαμβανεις εναν ηλεκτρολογο να σου φτιαχνει τα ηλεκτρονικα που θα χαλανε καθε λιγο και παιρνεις και κανα δεξαμενοπλοιο λαδια για να συμπληρωνεις αυτα που καιει (αν μιλαμε για τον 1.4 75hp/101hp). Υψηλοτατο κοστος συντηρησης επισης καθοτι vw και, πιστεψε με, θα ριχνεις πολυ ανταλλακτικο πανω του. C3 = γαλλικο 15ετιας, ουτε καν ομως. Συν οτι ειναι και κακασχημο. Δες κανα yaris απο εκεινες τις χρονολογιες ή κανα getz στη χειροτερη. Και τα fiesta/focus ειναι καλουτσικα αν και δεν βλεπονται. 3
sam75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα απο αυτα για τις χρονολογιες που αναφερεις, καργα προβληματικα μοντελα ολα οσα ανεφερες. Corsa σπανε ιμαντες, κολλανε μοτερ, μ@μιεται το συμπαν γενικοτερα με την αναξιοπιστια τους σε ολα τα επιπεδα. Polo αν αγορασεις, προσλαμβανεις εναν ηλεκτρολογο να σου φτιαχνει τα ηλεκτρονικα και παιρνεις και κανα δεξαμενοπλοιο λαδια για να συμπληρωνεις αυτα που καιει. Υψηλοτατο κοστος συντηρησης επισης καθοτι vw και, πιστεψε με, θα ριχνεις πολυ ανταλλακτικο πανω του. C3 = γαλλικο 15ετιας, ουτε καν ομως. Συν οτι ειναι και κακασχημο. Δες κανα yaris απο εκεινες τις χρονολογιες ή κανα getz στη χειροτερη. Γιατί ρε συ polo 1.2 με 100 χιλιάδες θα πάθει όλα αυτά που λες ; φίλου με 150 χιλ. Δεν έχει πάθει τίποτα ακόμα. Ένα το 2005 τα polo είναι καλά νομίζω. Το yaris 2000 μοντέλο το έχουν ρε συ 4.000 είναι τρελοί. Το γαλλικό είναι 2005 μοντέλο και μου αρέσει, έχουμε διαφορετικά γούστα Τα fiesta έχουν ακριβά ανταλλακτικά, με τα μισά λεφτά παίρνω του polo.
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το 1.2 το πολο δε το γνωριζω εγραψα για το 1.4 με τα 75 ή 101 αλογα. Το 1.2 αν δεν κανω λαθος ειναι τρικυλινδρο και ψοφιο εντωμεταξυ, αλλα οκ μπορει να ειναι πιο αξιοπιστο. Με τα ηλεκτρονικα εχουν θεμα τα περισσοτερα αμαξια του group vag εκεινης της περιοδου παντως. Γενικα πρεπει να αποδεχτεις οτι θα πληρωνεις πολλα φραγκα για τη συντηρηση του ακομα κι αν ειναι απροβληματιστο, διοτι πληρωνεις brand name (γελαω βεβαια διοτι τεινει να γινει απο τις πλεον κακοφημες μαρκες μετα τα γαλλικα, αλλα τεσπα). Το c3 ακομα κι αν σ'αρεσει, ειναι γαλλικο. Δε θες να μπλεξεις. 1
sam75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το 1.2 το πολο δε το γνωριζω εγραψα για το 1.4 με τα 75 ή 101 αλογα. Το 1.2 αν δεν κανω λαθος ειναι τρικυλινδρο και ψοφιο εντωμεταξυ, αλλα οκ μπορει να ειναι πιο αξιοπιστο. Με τα ηλεκτρονικα εχουν θεμα τα περισσοτερα αμαξια του group vag εκεινης της περιοδου παντως. Το c3 ακομα κι αν σ'αρεσει, ειναι γαλλικο. Δε θες να μπλεξεις. Ενταξει δεν θα κάνω αγώνες φίλε μου... Όταν λες ηλεκτρονικα Δηλαδη; τι μπορεί να πάθει;
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ενταξει δεν θα κάνω αγώνες φίλε μου... Όταν λες ηλεκτρονικα Δηλαδη; τι μπορεί να πάθει;Οτιδηποτε. Πολλαπλασιαστες και αισθητηρες Λ το κλασσικο θεμα των polo εκεινης της εποχης, κι απο κει και περα οτι λοτο πιασεις. Οταν λεω για ψοφιο αμαξι δεν μιλαω για κοντρες, αλλα για αμαξι που κομπιαζει ακομα και μεσα στην πολη .
sam75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα γράψει ξανά, είχα γαλλικο και το πήγα 200 χιλ. Όλα καλά ήταν. Αν προσέχεις κάτι πάνε όλα καλά. Αλλά πιο πολύ μου αρέσει το polo.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μιας και ανοιξε ο φιλος το θεμα ας κανω μια ακαδημαϊκή ερωτηση, οσοι λετε αυτο καιει λαδια, αυτο σπαει ιμαντες, αυτο βγαζει αφρους, το λετε επειδή είχατε ενα τέτοιο αυτοκινητο ή απο σπασμένο τηλέφωνο. 1
sam75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μιας και ανοιξε ο φιλος το θεμα ας κανω μια ακαδημαϊκή ερωτηση, οσοι λετε αυτο καιει λαδια, αυτο σπαει ιμαντες, αυτο βγαζει αφρους, το λετε επειδή είχατε ενα τέτοιο αυτοκινητο ή απο σπασμένο τηλέφωνο. Ενταξει λογικά από στόμα σε στόμα πάει πιστεύω. Εγώ το saxo που είχα 10 χρόνια το εσκισα και μια φορά μόνο στις 200 χιλ έβγαλε φλαντζα μηχανής. Λογικο όμως για 1.0 μικρό αυτοκίνητο και το είχα λιώσει.
opcorsa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν λες καλά; 90 χίλ. Νομίζω είναι καλά. Πάμε για δεύτερο ιμάντα και ίσως σετ. καλα εννοουσα οταν το παρεις να ειναι καλοταξιδο... οσα χλμ και να εχει να του κανεις μεγαλο σερβις,να αλλαξεις ολα τα υγρα... αν βρεις πολο 1.2 νομιζω εχουν καδενα οποτε ακομα καλυτερα... αυτα τα 3 κυλινδρα 12βαλβιδα που εβγαζε η vw... αθανατα μοτερ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις