gasper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 γεια σας παιδια μετα απο φορματ που εκανα μου παρουσιαζετε περιεργο προβλημα με τον ηχο σε mini laptop Compaq Mini 110c-1010EVΜετα απο μιση ωρα περιπου ακροασης μου παραμορφωνετε ο ηχος ειτε ακουω ραδιο ειτε βλεπω youtube.εχω ερθει σε απογνωση μηπως γνωριζει καποιος? Εχω εγκατεστημενα xp.
SaFiS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Και στρώνει πως?? Με Reboot?? Ποιον browser χρησιμοποιείς?? Μήπως μένεις απο Ram??
gasper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 στρωνει οταν ξαναπατησω play και μετα απο μιση ωρα παλι τα ιδια. mozilla firefox χρησιμοποιω,,, τοσα χρονια δεν ειχα προβλημα ,μετα απο φορματ μου παρουσιαστηκε μηπως φταιει να εβαλα λαθος drivers?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 http://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/Compaq-Mini-110c-PC-series/3943769/model/3984741 και δες αν εχει περασει και adobe flash player στο firefox αν δεν ειναι τα ηχειακια πλεον..
gasper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 αυτους τους drivers τους εχω περασει μαλιστα εχω βαλει και flash. το προβλημα παραμενει. αν βαλω windows 7 τα σηκωνει? μπας και λυθει το προβλημα... γιατι δεν βλεπω φως...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμασε το να δεις τα ηχεια δεν νομιζω να σε βολεψουν αλλα δες το.. βαλε μια ελαφρια εκδοση οσο γινεται windows starter x86
gasper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμασε το να δεις τα ηχεια δεν νομιζω να σε βολεψουν αλλα δες το.. βαλε μια ελαφρια εκδοση οσο γινεται windows starter x86 windows 7 starter γινετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 ναι δοκιμασε με εξωτερικο dvd αν εχεις
ss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Όλα αυτά τα μικρά μπουκώνουν , είτε από Ram είτε από το μέρος που έχεις το notebook , σε τι επιφάνεια έχεις το notebook σου ; Δύσκολο να στρώσει και με format
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Όλα αυτά τα μικρά μπουκώνουν , είτε από Ram είτε από το μέρος που έχεις το notebook , σε τι επιφάνεια έχεις το notebook σου ; Δύσκολο να στρώσει και με format ισχυει και αυτο δοκιμασε να δεις αν βελτιωθουν
gasper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Όλα αυτά τα μικρά μπουκώνουν , είτε από Ram είτε από το μέρος που έχεις το notebook , σε τι επιφάνεια έχεις το notebook σου ; Δύσκολο να στρώσει και με format οταν λες σε τι επιφανεια εχω το notebook τι εννωεις? Παντως ανοιγω με google chrome τωρα και δεν παρουσιαζει το παραμικρο προβλημα στον ηχο μηπως εφταιγε ο mozilla αλλα για ποιο λογο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα