Orani Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Γνώμη μου... Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα μηχάνημα (υπολογιστή σταθερό ή Laptop) άσε το router στης γιαγιάς και πάρε ένα καλώδιο ethernet τύπου cat6 και κάνε τη δουλειά σου. Αν θέλεις να έχεις περισσότερα από ένα πάρε και ένα switch. Βάλτο σπίτι σου και σύνδεσέ το με το router. Πάνω στο switch θα μπορείς να συνδέσεις περισσότερα από ένα μηχανήματα
lef79 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχως χρειάζομαι και το wifi για κινητά λάπτοπ κλπ...
soteras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεις να αφησεις το ρουτερ στη γιαγια για να παιζει το τηλ εκει σιγουρα σωστα και σε εσενα μετα με ενα καλωδιο που θα καταληγει σε ενα ασυρματο αναμεταδωτη να εχεις και ασυρματο νετ στο σπιτι σου αλλα και με καλωδιο
lef79 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 νικο σήμερα είδα το σχέδιο που μου έκανες και σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Ενα θα είναι το τηλέφωνο που θα χρησιμοποιηθεί και θα μπεί στης γιαγιάς και μόνο(για να μπορεί να μιλαει!!) Απο ότι κατάλαβα εγω θα πάρω το router στο δικό μου σπίτι απλα θα βάλω φίλτρο στο τηλεφωνο της γιαγιας και φιλτρο στο δικο μου router. Αν μπορεις μονο να γίνεις λιγο πιο συγκεκριμένος οσον αφορα το καλώδιο που πρεπει να αγορασω. Θελω να είναι οτι καλυτερο και για να μην έχει πολλες απωλειες αλλα και για να μην καταστραφει απο τον καιρο. χιλια ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 νικο σήμερα είδα το σχέδιο που μου έκανες και σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Ενα θα είναι το τηλέφωνο που θα χρησιμοποιηθεί και θα μπεί στης γιαγιάς και μόνο(για να μπορεί να μιλαει!!) Απο ότι κατάλαβα εγω θα πάρω το router στο δικό μου σπίτι απλα θα βάλω φίλτρο στο τηλεφωνο της γιαγιας και φιλτρο στο δικο μου router. Αν μπορεις μονο να γίνεις λιγο πιο συγκεκριμένος οσον αφορα το καλώδιο που πρεπει να αγορασω. Θελω να είναι οτι καλυτερο και για να μην έχει πολλες απωλειες αλλα και για να μην καταστραφει απο τον καιρο. χιλια ευχαριστω! Αρχικά ειχα βαλει ενα τηλεφωνικό καλωδιο στο σχέδιο αλλα μετα σκέφτηκα το ενδεχόμενο να παρεις voip απο τον οτε οποτε τα πράγματα περιπλέκονται για αυτο και το ΥΓ, με το PET Ethernet, μπορείς να έχεις και τις δυο λύσεις χωρίς νέα καλώδια Αν πάρεις κανονική σύνδεση, οχι Voip, τοτε ισχύει το σχεδιακι που σου έφτιαξα, το καλωδιο θα το βρεις σε ενα μαγαζί με ηλεκτρικά, αν τους πεις PET Ethernet για έξω θα σου δώσουν αυτοί το κατάλληλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα