newnick Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας! Θέλω να βάλω deep freeze σε μηχανήματα με windows 10. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Δεν με ενδιαφέρουν οι ενημερώσεις. Αν το έχει δοκιμάσει ξέρει να μου πει ποια έκδοση του deep freeze πρέπει να κατεβάσω? Ή αν γνωρίζει κανένας κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα που να κάνει την ίδια δουλειά με ενδιαφέρει επίσης.. Είχα βάλει deep freeze σε windows 8 και για να δουλέψουν έπρεπε να κάνεις κάτι αλλαγές στις ρυθμίσεις ενέργειας των windows. Μήπως θα έχω πρόβλημα. ΥΓ Μιλάω για την standar έκδοση του deep freeze γιατί δοκίμασα την enterprise και δεν μπόρεσα να την κάνω να δουλέψει...
Καϊάφας Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δουλευει φιλε, αλλα γιατι DeepFreeze? Εχεις δοκιμασει αυτο εδω;
newnick Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ενδιαφέρον θα το κοιτάξω. Βασικά τα μηχανήματα λειτουργούν σε ένα εργαστήριο πληροφορικής οπότε δεν θέλω τα παιδιά να κάνουν ότι αλλαγές θέλουν (πχ να αλλάζουν εικονίδια, να σβήνουν προγράμματα, κτλ κτλ) ευχαριστώ
newnick Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Για όσους ενδιαφέρει πάντως το Deep freeze πρέπει να είναι από έκδοση 8.30 και πάνω για να μπορέσει να τρέξει σε μηχανάκια με windows 10. Το δοκίμασα και σε μένα δουλεύει κανονικά (προς το παρρόν)
Itdept Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σας Έχω 22 μηχανήματα i5 8gb ram windows 10 και τους έβαλα πάνω photoshop /illustrator /premiere /office/eset και τα κλειδωσα με deepfreeze τελευταία εκδοση. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις τα κλειδωσα τα pc αργούν πολύ και στο boot(3 λεπτά) αλλά και στο άνοιγμα προγραμμάτων (photoshop 3-4 λεπτά) Ξέρετε κάποιο τρόπο να βελτιωθεί αυτό ?με κάποιο command στο cmd? Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα