katerinapn85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 δε παιζει να γιναι overrcklocking. Ευχαριστω για τις απαντησεις.Απ οτι καταλαβα ή αλλαγη cpu η περιμενουμε κανα μηνα μετα τη κυκλοφορια να δουμε με κανενα patch τι θα παιζει
Dennisbest Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά , δοκίμασε με dx12 enabled να δεις αν φτιάξει κάπως το θέμα. Επίσης , η κάρτα πόση vram έχει; Βλέπω γενικά μεγάλο usage , αν έχει 1 gb ίσως φταίει και αυτό για το stuttering.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 δε παιζει να γιναι overrcklocking. Ευχαριστω για τις απαντησεις.Απ οτι καταλαβα ή αλλαγη cpu η περιμενουμε κανα μηνα μετα τη κυκλοφορια να δουμε με κανενα patch τι θα παιζει αν κρίνω απ τα προηγούμενα BF,6μηνο+ χαλαρά για να δεις πως θα πάει το παιχνίδι. Το παιχνίδι ακόμα έχει τις παιδικές ασθένειες που είχαν και τα προηγούμενα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το 98% cpu τα λέει όλα, επίσης όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω είναι νωρίς ακόμα μέχρι να στρώσει τελείως το παιχνίδι. Ποια μητρική έχει ο φίλος σου και επίσης ο σκληρός σε τι κατάσταση είναι, όσον αφορά την μητρική ρωτάω μην τυχόν έχει throttling και όσον αφορά τον σκληρό μήπως έχει bad sectors. Ο cpu δεν είναι κάνα κτήνος, είναι πολύ μα πολύ κάτω σε ισχύ από τα minimum recommended cpu's. ένα oc στα 3.3 θα έδινε γερή ώθηση, αλλά άπαξ και δεν θα γίνει oc όπως λες τότε πάσο. 1
katerinapn85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα παιδια απ οτι φαινεται η cpu ειναι το θεμα. Απο 2,9 εγινε overcklocking στα 3,2 και το παιχνιδι εστρωσε!!!
Xristaras12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 καλά μη νομίζεις το OC κάνει θαύματα, 4-10 καρέ να πάρει ανα περίπτωση. σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει ενα μη playable game, playable 100%. 1
katerinapn85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 καλά μη νομίζεις το OC κάνει θαύματα, 4-10 καρέ να πάρει ανα περίπτωση. σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει ενα μη playable game, playable 100%. το stuttering εξαφανιστηκε,τα fps δε γνωριζω
Xristaras12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 όσο και να θέλω θα σε στεναχωρήσω. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος χάρτης δεν είναι απο τους "βαριούς" που λέμε(και στο bf4 ισχύει το ίδιο,αλλο ζόρι θα τραβήξει ο cpu στην Pearl market αλλο στην silk road) οπότε μόνο από 1 χάρτη δεν είναι ασφαλές να βγει συμπέρασμα. Επίσης,το να παίζει με 30-40 fps τέτοιου είδους παιχνίδια,μόνο νεύρα θα φέρουν δυστυχώς όταν ο αντίπαλος βλέπει 60-90-120+καρέ. το stuttering κάπου εκει τριγύρω είναι,απλά δεν έχει trigg-αριστεί επειδή δεν υπήρξε ζήτηση για επεξεργαστική ισχύ. 3
katerinapn85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον από το CPU είναι, μπορεί να κάνει λίγο OC το CPU και να δει αν φτιάξει καθόλου ?? Επίσης μπορεί να δει τι παίζει με το CPU και την GPU με την εντολή από κονσόλα “perfoverlay.drawgraph 1” και 0 για να κλίσει. Από κάρτα πάντως δεν πρέπει να είναι γιατί εγώ με την HD7790 1GB παίζω πάνω από 60fps σε 1080p Low. Φιλε τελικα η καλυτερη απαντηση και βρηκες τη λυση! Ευχαριστω 1
Aten-Ra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν είναι έτοιμο το DX-12 θα είναι καλύτερα τα πράγματα για αυτό το CPU (δοκίμασε και τώρα ίσως έχει καλύτερα αποτελέσματα από το DX-11), από την άλλη όμως αν η GTX 750Ti είναι μόλις με 1GB θα έχει πρόβλημα με την GPU. 1
katerinapn85 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν είναι έτοιμο το DX-12 θα είναι καλύτερα τα πράγματα για αυτό το CPU (δοκίμασε και τώρα ίσως έχει καλύτερα αποτελέσματα από το DX-11), από την άλλη όμως αν η GTX 750Ti είναι μόλις με 1GB θα έχει πρόβλημα με την GPU. Η gpu δειχνει οτι κραταει ακομα,ειναι 2gb....φαντασου εγω εχω μια gtx 650 1gb στο bf4 1080p και εχω 60fps se low με resolution scale 90% !!!
tntdynamite23 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 εγω με a10 5800κ 8gb ram και saphirre 380 4gb παιζω το bf1 ολα στο low και λαγκαρει άσχημα τι να κανω; Oc τη cpu;
LF21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 εγω με a10 5800κ 8gb ram και saphirre 380 4gb παιζω το bf1 ολα στο low και λαγκαρει άσχημα τι να κανω; Oc τη cpu; Με αυτόν τον επεξεργαστή ξεχνάς το Battlefield 1, τα system requirements του παιχνιδιού τα είδες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα