Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες και είναι το ίδιο πράγμα το να χαλάει η απόκριση της οθόνης με το να παίρνει φωτιά η συσκευή... τι μου συγκρίνεις κι εσύ; Που, σημειωτέον, στο παρελθόν έχει ξαναεμφανιστεί ακριβώς το ίδιο θέμα με τη σειρά Galaxy - δε θυμάμαι όμως με ποιο μοντέλο απ' όλα. Η εταιρεία πάσχει στο QC στην προσπάθειά της να μειώσει το κόστος παραγωγής κι αυτό βγάζει μάτι. Και δυστυχώς αυτό "χτυπάει" σε θέμα που βάζει σε άμεσο κίνδυνο τους χρήστες, ακόμα και για θάνατο.

Εγω δεν συγκρινω ΤΙΠΟΤΑ. ΕΣΥ ειπες οτι αν στα ιδια ποσοστα (0.0016% or something) ξεφλουδιζε ενα iPhone θα ειχαμε 50 σελιδες. Ε λοιπον, κανεις ΛΑΘΟΣ. Σε πιο σοβαρο περιστατικο, οπως το να χαλαει η οθονη, ΔΕΝ ειχαμε 50 σελιδες. Πες λοιπον ημουν λαθος σαν αντρας με παντελονια και σταματα τα red herrings. Μια χαρα γεμισε το topic πολυ πιο γρηγορα απο οτι ενα αντιστοιχο του iPhone, εχεις λαθος, λυπαμαι.

Δημοσ.

Ξερεις κατι που δεν ξερουμε? Αν ναι, πεστο

Τι να πω, τα είπε όλα η Samsung ανακαλώντας 2,5 εκατομμύρια συσκευές την ώρα που πολλοί από πάνω λένε "ε καλά μωρέ, 35 συσκευές στα τόσα εκατομμύρια". Και αυτό αποδεικνύει ότι το πρόβλημα μάλλον δεν είναι στις μπαταρίες ενός συγκεκριμένου προμηθευτή αλλά σε κάποιο άλλο σημείο, ίσως στο κύκλωμα φόρτισης. Αλλιώς θα μπορούσαν να αποσύρουν συγκεκριμένες παρτίδες ΙΜΕΙ, γνωρίζουν επακριβώς τι components φοράει κάθε ξεχωριστό IMEI.

• Like 2
Δημοσ.

Όσο για το post που λες ότι δε βρίσκεις, στην ίδια σελίδα διάβασα ότι "μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα χωρίς λόγο" και "βγάζουμε χολή" για ένα πρόβλημα που είναι στο 0,0016% των συσκευών (post #186). Αν αυτό δε σου φαίνεται σαν υποστήριξη προς τη Sammy και μάλιστα σε ένα πρόβλημα το οποίο δυνητικά μπορεί να σκοτώσει κόσμο, δε ξέρω τι θα σου φανεί σαν τέτοιο. Για τον συγκεκριμένο χρήστη που το έγραψε τι να πω, μάλλον περιμένει να κάνει πυρηνική έκρηξη το Galaxy και να "φάει" μερικές γενιές λάχανο για να το θεωρήσει σημαντικό.

Να ψάξω άλλες σελίδες βαριέμαι, αλλά στάνταρ θα έβρισκα κι άλλα κορεατο-πρόβατα αν το εκανα.

Δηλαδη το οτι 1 (αντε, θα σου πω οτι ηταν 2) ατομο, που πιθανον να μην εχει καν samsung (οπως υποστηριξες χωρις να ξερεις στο προηγουμενο σου post) , που ειπε οτι δεν ειναι τοσο εκτεταμενο το προβλημα (και εχει απολυτα 150% δικιο), ειναι υποστηριξη των χρηστων προς την samsung? Νταξει, εισαι τοσο hater που απλα δεν διακρινεις καθαρα τι παιζει. 

Δεν σε βλεπω να σχολιαζεις αρνητικα παντως γνωστα μελη που σε ΟΛΑ τα threads με προβληματα της apple θα μπουν να μας πουν "σε μενα δεν ετυχε, μπαρουφες δλδ" και εδω, ως κατοχοι s7  που δεν εκανε "εκρηξη" δεν εμφανιστηκαν να μας πουν τα ιδια. Μονομερης το κραξιμο σου βλεπω

Τι να πω, τα είπε όλα η Samsung ανακαλώντας 2,5 εκατομμύρια συσκευές την ώρα που πολλοί από πάνω λένε "ε καλά μωρέ, 35 συσκευές στα τόσα εκατομμύρια". Και αυτό αποδεικνύει ότι το πρόβλημα μάλλον δεν είναι στις μπαταρίες ενός συγκεκριμένου προμηθευτή αλλά σε κάποιο άλλο σημείο, ίσως στο κύκλωμα φόρτισης. Αλλιώς θα μπορούσαν να αποσύρουν συγκεκριμένες παρτίδες ΙΜΕΙ, γνωρίζουν επακριβώς τι components φοράει κάθε ξεχωριστό IMEI.

Στο που μπορει να οφειλεται το προβλημα το εγραψα και γω καμποσες σελιδες πριν. Μεχρι να μαθουμε ομως μονο εικασιες κανουμε. Ειναι ουτως η αλλος αρκετα σοβαρο οποτε δεν μου φαινεται τοσο τρελη η αποσυρση ακομα και αν φταινε μονο οι μπαταριες.

Στη Κινα παντως που τις κατασκευαζει αλλος τις μπαταριες δεν απεσυρε τις συσκευες ουτε σταματησε τις πωλησεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως και να το δείτε παντως, κάποια άλλη εταιρεία που θα ανακοινώσει τις συσκευές της την επόμενη εβδομάδα, θα δει πέρα από το στάνταρ κοινό της να της έρχονται και νέοι αγοραστές από το στρατόπεδο της samsung...  :devil:

Το πλήγμα αυτό δεν θα το ξεπεράσει εύκολα η samsung (ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο) όσο κι αν διορθώσει το πρόβλημα στις νέες παρτίδες.

Δημοσ.

Όπως και να το δείτε παντως, κάποια άλλη εταιρεία που θα ανακοινώσει τις συσκευές της την επόμενη εβδομάδα, θα δει πέρα από το στάνταρ κοινό της να της έρχονται και νέοι αγοραστές από το στρατόπεδο της samsung...  :devil:

Το πλήγμα αυτό δεν θα το ξεπεράσει εύκολα η samsung (ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο) όσο κι αν διορθώσει το πρόβλημα στις νέες παρτίδες.

E,όχι και απο ναυαρχίδα να καταντήσεις με iphone. :devil:

Επιλογές υπάρχουν.

Εύκολα θα το ξεπεράσει,πρώτη φορά τα σκατώνει εταιρεία,και "ξεχνάει ο λαός τι σημαίνει δεξιά;"

Παραδείγματα πλείστα,ακόμα και από την ίδια εταιρεία.

Δημοσ.

Σιγα μη παει ο συνηδειτοποιημενος αγοραστης s7 / note να παρει iPhone. 

Ναι, για λύπηση θα είναι ο καημένος με το πιο γρήγορο κινητό στον κόσμο, το σταθερότερο os και το καλύτερο store.

To βασικοτερο ξεχασες, το πιο κλειδωμενο os και store στον κοσμο. Nα μην πω τωρα για contacts, standby screen, keyboards, google photos κλπα. 

Δημοσ.

Το contacts και google photos είναι όντως σοβαρά προβλήματα...

Δεν ειπα πουθενα οτι ειναι σοβαρα προβληματα, απο που το διαβασες αυτο? Λεω οτι η αντιστοιχη υλοποιηση στο iPhone ειναι πολυ χειροτερη

Δημοσ.

Λαθη συμβαινουν οταν κατι το φτιαχνουν ανθρωποι εκτος και ολα τα κινητα ειναι αψογα απο day one.Το σημαντικο ειναι οτι το παραδεχτηκε αμεσα και πραττει οπως πρεπει,Λογικα καποιες συγκεκριμενες παρτιδες ειναι και δεν θα υπαρξουν αλλα περιστατικα.Στα 2.5 εκατομμυρια συσκευες παρουσιαστηκαν 35.Το σοβαρο με αυτο το προβλημα ειναι οτι ειναι επικινδυνο και σε οσους εσκασε η μπαταρια πρεπει να αποζημιωθουν.

To βάζω για φόρτιση, σε τραπεζάκι, δίπλα σε κουρτίνα, το βράδυ. Σκάει, αρπάζει η κουρτίνα φωτιά και φυσικά όλο το σπίτι...

Σαφώς και μπορούν να βγουν ελαττώματα σε οτιδήποτε αλλά εδώ μιλάμε για εγκληματικά λάθη.

Δημοσ.

35 μπαταρίες του note 7 εκρήκτικαν επίτηδες από 35 συνεννοημένα μεταξύ τους άτομα που απλά ήθελαν να κάνουν σαμποτάζ στην Samsung.End of story.

Εγω samsung κινητό έχω και πάντα samsung θα συνεχίζω να αγοράζω

• Super Moderators
Δημοσ.

35 μπαταρίες του note 7 εκρήκτικαν επίτηδες από 35 συνεννοημένα μεταξύ τους άτομα που απλά ήθελαν να κάνουν σαμποτάζ στην Samsung.End of story.

Εγω samsung κινητό έχω και πάντα samsung θα συνεχίζω να αγοράζω

Εγώ πάλι το s7 edge μαζί με το gear s2 ήταν οι τελευταίες συσκευές που αγορασα από τη Samsung. Τα ξεφορτωνομαι με το νέο iPhone & apple watch και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τη Samsung τηλεόραση την ξεφορτώθηκα εδώ και 2 χρόνια και ειμαι επίσης χαρούμενος. :)

Δημοσ.

Παθών δεν είμαι από τη Samsung αλλά στο κοντινό περιβάλλον βλέπω διάφορες συσκευές (κινητά, πολυμηχανήματα, οθόνες) να βγαίνουν off και συνήθως λίγο μετά τη λήξη της εγγύησης, σε συνδυασμό με αυτά που ακούω ανά διαστήματα (πχ το θέμα με τους evo και τώρα αυτό με τη μπαταρία) καλύτερα ούτε φτυάρι από κει. Σήμερα επίσης έμαθα ότι S7 με λίγες μέρες αγοράς έκανε κάτι νούμερα (πολλές φορές δεν άνοιγε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...