Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια και καλη χρονια.

Εχω ενα mbp 13 early 2011 και θελω να το αναβαθμισω,εχω παει σε ssd εδω και κανα χρονο και τωρα θα παω για ram.

Διαβασα τα παραπανω posts αλλα θελω να σιγουρευτω 100% πρωτου προχωρησω σε αγορα. Στο site της apple λεει πως max σηκωνει 8GB εδω ειπατε πως με το update παει μεχρι 16GB. Iσχυει κατι τετοιο? Γιατι σκεφτομαι για 16.

Επισης τι διαφορες πρεπει να κοιταξω στις ram εκτος απο το να ειναι στα 1333ΜHz?

post-286722-0-58594400-1483543373_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Θα σου έλεγα να μην αναβαθβμίσεις 16gb ram σε μηχανήματα που υποστηρίζουν 8gb ram δεν είναι καλή λύση μπορεί να κάθονται

και το μηχάνημα να λειτουργεί άψογα όμως να ξέρεις οτι μετά απο 1-2 χρόνια ίσως και λιγότερο η περισσότερο ανάλογα με την λειτουργεία θα σου βγάλει πρόβλημα με sensor της μητρικής με αποτέλεσμα να σέρνεται και θα είσαι είτε για επισκευή είτε για μητρική.

Αλλώστε τη ακριβώς κάνεις που χρειάζεσαι 16gb ram τα 8bg είναι αρκετά δες και αυτό http://lifehacker.com/performance-tests-show-that-16gb-of-ram-is-overkill-1724827429

Όπως θα είδες ακόμα και σε προγράμματα που χρειάζονται παραπάνω απο 8gb ram η διαφορά με τα 16 είναι ελάχιστη οπότε δεν 

καταλαβαίνω τον λόγο του ρίσκου ζημιάς στο μηχάνηνημα όπως και του κόστους για τα 16gb μάλλον απλά και μόνο για να λέμε οτι 

το μηχανημά μου έχει 16gb.

Επεξ/σία από johnlag75

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...