IKARIWTHS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά ,έχω ένα nexus 5x με 6.01 θα ήθελα όταν μου στέλνει κάποιος μήνυμα στο viber ναι φαίνεται μονο το εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης και όχι να πετάγεται αναδυόμενο μήνυμα με την εικόνα του συνομιλητή.μέχρι στιγμής σκαλιζοντας τις ρυθμίσεις έχω καταφέρει να μη φαίνεται το μήνυμα αλλά να πετάγεταιτο αναδυόμενοπαραθυρο 1
sistah Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Η σχετικη ρυθμιση βρισκεται στις Ρυθμισεις--> Notifications--> New message popup
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό ήταν το πρώτο που απενεργοποίησα παρόλαυτα συνέχισαννα έρχονται αναδυομενα παράθυρα χωρίς όμωςνα φαίνεται το μήνυμα
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμασε:ρυθμισεις-ηχοι και ειδοποιησεις-εειδοποιησεις-εφαρμογες. Μπες εκει,βρες το βαιμπερ και απενεργοποιησε το peeking
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι απενεργοποιημένο,υπαρχει κάποια επιλογή τουλάχιστον να μην έρχονται οι ειδοποιήσεις και να τις βλέπω μόνον όταν ανοίγω την εφαρμογή ;
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μπες στις ρυθμισεις του βαιμπερ(σιγουρα εχει). Εκει ισως βρεις κατι. Δεν το εχω οποτε δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω http://ccm.net/faq/34970-viber-turn-off-notifications-for-new-messages Oups... Τωρα ειδα οτι προτεινα οτι προτεινε και ο sistah 1. Go to Settings >> Apps and the find and open Viber. Now make sure to disable the "Show notifications" option 2. Now open Viber application, go to the app's settings and then the Notifications settings 3. Unmark these options: "Show message preview", "New Message Popup" and "Light screen for messages" 4. Mark the "Use system sounds", tap the "Notification sound" and set it to Silent. 5. Done! You'll no longer receive notifications on Viber for Android including message preview, message notification's sound and popup message
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα