daPro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Κάθε φορά που δοκιμάζω άλλη costume rom και κάνω ενεργοποίηση του viber,πάει σε όλες τις επαφές μου μήνυμα ότι έγινα μέλος του viber κτλ.. Έψαξα στο Web αλλά δεν βρήκα λύση..ξέρετε κατι γιαυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι αν το ενεργοποιησεις... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2016 από Επισκέπτης
panos- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να κανεις πρώτα εγκατάσταση το Viber και μετά να βάζεις τις επαφές σου.
daPro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον δεν καταλάβατε...δεν θέλω να στέλνει μήνυμα στους φίλους γνωστούς ότι έκανα ενεργοποίηση του viber κάθε φορά που εγκαθιστώ άλλη rom στο κινητό μου.. Μπορείς να κανεις πρώτα εγκατάσταση το Viber και μετά να βάζεις τις επαφές σου.αυτό πως το κάνω?αφού όταν βάλεις τον κωδικό που σου στέλνει,κάνει συγχρονισμό μόνο του...
panos- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον δεν καταλάβατε...δεν θέλω να στέλνει μήνυμα στους φίλους γνωστούς ότι έκανα ενεργοποίηση του viber κάθε φορά που εγκαθιστώ άλλη rom στο κινητό μου..αυτό πως το κάνω?αφού όταν βάλεις τον κωδικό που σου στέλνει,κάνει συγχρονισμό μόνο του... Δεν είμαστε χαζοί καταλάβαμε. Λέω πρώτα να κανεις εγκατάσταση το Viber και μετά να βάζεις τις επαφές στο κινητό.
daPro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τοχεις δοκιμάσει?ευχαριστώ Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2016 από daPro
dimips Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω δε βρίσκω τρόπο να το αλλάξω αυτό και όλοι μου λένε μας έχεις πρήξει
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Κάθε φορά που δοκιμάζω άλλη costume rom και κάνω ενεργοποίηση του viber,πάει σε όλες τις επαφές μου μήνυμα ότι έγινα μέλος του viber κτλ..Έψαξα στο Web αλλά δεν βρήκα λύση..ξέρετε κατι γιαυτό? Αν δεν γνωριζει καποιος ανοιξε ενα "ticket" εδω και θα σου πουν πως και αν γινεται https://support.viber.com/customer/portal/emails/new αν βρεις λυση γραψε πισω αμα θες να μαθουν και οι υπόλοιποι.
daPro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 https://lockone.wordpress.com/2015/01/19/on-to-privacy-when-does-viber-notify-a-contact-that-you-have-recently-joined-viber/ Μάλλον δεν γίνεται..
panos- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν γίνεται κάτι άλλο. Δοκίμασε αυτό με τις επαφές, η διέγραψε το Viber, η μην αλλάζεις ROM.
vchristod84 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό με τις επαφές δεν παίζει γιατί στέλνει το Viber μήνυμα στις επαφές που ΣΕ ΕΧΟΥΝ στο viber, ανεξαρτήτως εσύ αν έχεις επαφές στη συσκευή σου. Σας το λέω αυτό γιατί το είδα μόνος μου σήμερα
ostvarivanje Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει λύση αν κάνεις backup το πρόγραμμα με το titanium backup και επαναφορά στην καινούρια rom. Έτσι και ενεργοποίηση δε θα χρειαστεί να κάνεις και τις συνομιλίες σου θα βρεις όπως τις άφησες (αν πριν κάνεις restore σου στείλουν μηνύματα, θα εμφανιστούν κανονικά) και δε θα ενοχλείς τις επαφές μου με το μήνυμα ότι έχεις πλέον viber. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα