ekptotos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα στα παιδια, παρατήρησα κατι χθες καθώς δοκιμαζα την beta του BF1 οτι η καρτα κανει εναν περιεργο θόρυβο σαν να περναει ρευμα ενα τσσσσ δεν μπορω να το εξηγήσω Αλλα δε το κανει σε ολα τα παιχνιδια ακομα και στο bf 1 αν σηκωνα την καμερα στον ουρανο ο ηχος ελαττώνεται. Κατι διαβασα για coil whine αλλα δε ξερω τι ειναι και αν είναι κακο η καρτα ειναι καινουρια μετα απο RMA R9 380 4gb sapphire
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Το κακο που εχει ειναι αυτο που ακους και σου σπαει τα νευρα. 99.99% ειναι οντως αυτο που διαβασες...Coil whine
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Απο οσο ξερω οχι. Και δεν το δεχονται καν σαν προβλημα αν πας να την αλλαξεις.Ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια λειτουργιας. Απ΄οσο ξερω,επαναλαμβανω...
ekptotos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι οτι λες το διαβασα και εγω σε φορουμς. Να σαι καλα φιλε μου ευχαριστώ για τον χρονο σου
Kazeta Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να δοκιμάσεις να περιορισεις τα μέγιστα fps από το control panel της κάρτας γραφικών (60). Ίσως μειώσει τον θόρυβο
ekptotos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δε με πειράζει ο θόρυβος γτ μόλις ανοιξω τα ηχεία χάνεται. Αυτο που θελω να καταλάβω ειναι αν εχει πρόβλημα η καρτα και το κανει αυτο η ειναι κατι το νορμαλ. Και επίσης τα fps η καρτα τα εχει 60 απο μονη της να τα ριξω εννοεις;
Kazeta Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοω να τα φιξαρεις στα 60 μέγιστο. Να μην βγάζει παραπάνω και ζορίζεται. Αν είναι όντως coil whine τότε η κάρτα δεν έχει ελάττωμα. Είναι νορμάλ
ekptotos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι καζετα 60 το εχει απο μόνη της. Δε το κανει σε ολα τα παιχνίδια όπως εχω προαναφερει . Ασ πουμε στο wildstar δε το κανει καθολου. Στο bf hardline ελάχιστα αλλα στο bf 1 αρκετα. . Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι αμα την πουλήσω καποτε δεν ξανα παίρνω sapphire
panos0100 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 όχι δεν είναι νορμάλ δεν είναι φυσιολογικό δεν πλήρωσες τόσα λεφτά για να ακούς τσιρίγματα, αν είναι όντως από την κάρτα και δεν είναι κάτι άλλο προτείνω να την πας πίσω, ειναι στα πλαίσια της εγγύησης αλλά κάτι που είχε τύχει σε εμένα ηταν να μην δινει την σωστη ταση το τροφοδοτικο στην καρτα και να σφυριζει, οποτε για δες λιγο και το τροφοδοτικο σου αν ειναι σωστο δοκιμασε ενα αλλο να δεις ακουγεται ο ηχος
ekptotos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το τροφοδοτικό ειναι αρκετο πιστεύω ειναι 750 βατ cooler master .καθως μίλησα με την sapphire μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα θα δειξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα