Προς το περιεχόμενο

Iso windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους..ειχα καποια προβληματακια με το δικο μ dvd των windows7 γνησια εννοειται και δεν γινοταν κατι σωστα στην εγκατασταση.μ πεταγε συνεχεια ερρορ κατα το φορματ..τωρα πηρα το dvd του γειτονα μ αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι 32μπιτ αυτουνου και εβαλα αναγκστικα το κλειδι του για ενεργοποιηση γτ το δικο μ δεν το δεχοταν.καναμε τραμπα τρλος παντων..βλεπω οτι δουλευει καλα ο υπολογιστης μου...θελω να κανω ενα ιδιο dvd για μελλοντικη χρηση ξανα στο δικο μ πσ αν χρειαστω φορματ...μπορω να το κανω οπως ειναι τωρα το πσ με ολες τις ενημερωσεις του που ειναι κομπλε;η πρεπει καθε φορα να βαζω το δισκακι του γειτονα και να πειμενω να γινουν εγκατασταση οι ενημερωσεις;

Δημοσ.

Εγω εχω κλειδι για 7αρια pro.64 μπιτ

Το λειτουργικο που εχω τωρα ομως πανω ειναι του γειτονα με το δικο του κλειδι γιατι το δικο μ δ3ν το επαιρνε..και ειναι και 32 μπιτ home premium.

Δημοσ.

τα δεκαρια ειχα και μετα ξεκινησαν ολα τα προβληματα μετα την αναβαθμιση με τις ασυμβατοτητες

Error

The product key you entered appears to be for software pre-installed by the device manufacturer. Please contact the device manufacturer for software recovery options.

τωρα γτ μ το βγαζει αυτο?

επειδη εχω το σι ντι ανακτησης? παιζει ρολο?

Δημοσ.

στο βγαζει γτ το κλειδι που εχεις ειναι OEM και οχι retail

δες αυτον τον οδηγο  https://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-office-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/

και επελεξε εκει που λεει ''COEM'' 

Δημοσ.

...θελω να κανω ενα ιδιο dvd για μελλοντικη χρηση ξανα στο δικο μ πσ αν χρειαστω φορματ...μπορω να το κανω οπως ειναι τωρα το πσ με ολες τις ενημερωσεις του που ειναι κομπλε;η πρεπει καθε φορα να βαζω το δισκακι του γειτονα και να πειμενω να γινουν εγκατασταση οι ενημερωσεις;

Φυσικά και μπορείς να το κάνεις δημιουργώντας ένα image του partition C είτε με μια δωρεάν έκδοση (πχ Macrium Reflect Free, Clonezilla κλπ) είτε με κάποια επι πληρωμή (πχ Norton Ghost Image , Acronis True Image).

Δημοσ.

Θα κατεβασω το clonezilla και θα το φτιαξω..δλδ θα εχω ενα bootable dvd ετοιμος με τις ενημερωσεις και αν χρειαστει να κανω φορματ δεν θα χρειαζεται να περιμενω τοσο πολυ να κανει και τις εγκαταστασεις.ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Ναι έτσι είναι.Θα έχεις ακριβώς οτι είχες εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου εκείνη τη στιγμή που έφτοιαξες το image , με τις όποιες ενημερώσεις.

Εαν έχεις πχ φτοιάξει το image πριν 1 μήνα θα έχεις όλες τις ενημερώσεις μέχρι και πριν 1 μηνα οπότε κατεβάζεις μόνο αυτές που λείπουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...