lgflex30 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα... αγορασα απο το ebay το Samsung galaxy note 4 SM-N910F (απο αυτη τη σελιδα : http://www.ebay.com/itm/142001064126?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=441112916323&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πληρωσα και 20 ευρω επιπλεον για να μου ερθει πιο γρηγορα.. Τελικα μου ηρθε σε 1.5 εβδομαδα και οταν το παρελαβα ημουν πολυ χαρουμενος.. Η συσκευασια ηταν σφραγισμενη με ζελατινα περιμετρικα και με ολα τα αυτοκολητα με IMEI κλπ.. Η πρωτη εντυπωση μου εκανε ειναι οτι ενω ειναι το μοντελο SM-N910F αντι να γραφει η συσκευασια εξωτερικα οτι φοραει CPU τον Qualcomm Snapdragon 805 εγραφε οτι φοραει τον Octa-core ( 1,9GHz Quad Core + 1.3GHz Quad Core) Και τωρα στο θεμα μας..Οταν ενεργοποιησα πρωτη φορα τη συσκευη μου εμφανισε αρχικα να επιλεξω γλωσσα ..Επιλεγω Ελληνικα ,παταω επομενο και μου ζηταει να εισαγω καρτα SIM παταω επομενο και εκει τελειωνουν ολα... μου εμφανιζει διαρκως το μην << Ρυθμισεις Διακοπηκε>> και μενει εκει...Δε με αφηνει να προχωρησω στα επομενα βηματα για να μπω στο αρχικο μενου της συσκευης...ειτε εχει καρτα SIM μεσα ειτε οχι συμβαινει το ιδιο... Ανυσυχω αρχικα αν ειναι original η συσκευη η πιστη αντιγραφη Δειτε μερικες φωτο και πειτε μου τι προβλημα μπορει να εχει ..
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.imei.info/?imei=355694060170108 Μαιμου δεν ειναι αλλα ουτε και snapdragon
taslikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ανοιξε case στο paypal να παρεις πισω τα λεφτα σου η να σου στειλει αλλη συσκευη..
lgflex30 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 επιστροφη χρηματων θελω... αλλα θα επιβαρυνθω εγω το κοστος των μεταφορικων? με απλη αποστολη ελτα θα μου κοστισει γυρω στο 27 ευρω ειδα για συνγκαπουρη...ε[ειδη δε μου εχει ξανατυχει αυτο τι εννοεις να ανοιξω case στο paypal?
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Kατ'αρχην στη σελιδα του λεει New Unused μπλα μπλα ενω η συσκευη ειναι προφανως μεταχειρισμενη απο τη στιγμη που εχει Twrp Recovery και Knox 0x1. Στειλε του μηνυμα και αναλογως τι θα σου πει πραττεις και με το PayPal. Επισης το ΙΜΕΙ του κουτιου μπορει να ειναι valid αλλα της συσκευης οχι και απο τη στιγμη που δεν μπορεις να το λειτουργησεις, δεν μπορεις να δεις το ΙΜΕΙ. Τελος ο πωλητης εχει φαει πολλες αρνητικες τελευταια. 2
11demian111 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου το F εχει οντως και εκδοση exynos, δεν τιθεται θεμα με αυτο. Τωρα για την custom recovery μπορεις να του κανεις ενα reflash με το smart switch και να στα κανει ολα στοκ. Εγγυηση ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να ειχες αφου το πηρες απο ebay. Μεγεια το εργαλειο!
marmarasm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Γιά σας, το κινητό σού φίλε μου είναι root και έχει περαστεί recovery , μάλλον είναι το sm-n910 για την κινά?
lgflex30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 ναι το SM-N910 ειναι..Αυτο τη σημαινει ακριβως... οτι ειναι μουφα το τηλ? Μπορεις να μου το εξηγησεις? υπαρχει συγκεκριμενος λογος που εγινε root και έχει περαστεί recovery?
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 ναι το SM-N910 ειναι..Αυτο τη σημαινει ακριβως... οτι ειναι μουφα το τηλ? Μπορεις να μου το εξηγησεις? υπαρχει συγκεκριμενος λογος που εγινε root και έχει περαστεί recovery? sm-910 ειναι ο κωδικος του τηλεφωνου. Μεχρι εδω καλα. Ο λογος που εγινε root και περαστικε recovery ειναι ασχετος, αυτο μπορει να συνεβη για χιλιους δυο λογους που δεν εχουν σημασια. Αυτο που εχει σημασια ειναι πως για να περαστει κατι τετοιο, το τηλεφωνο δεν ειναι καινουριο αλλα μεταχειρισμενο.
lgflex30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως έστειλα email στο πωλητή του ebay που αγοραστήκε το κινητό και μου απάντησαν συγνώμη κλπ κλπ .. ότι βεβαιώ μπορεί να γίνει είτε επιστροφή χρημάτων είτε αντικατασταση συσκευής αλλά επειδή αυτό θα είναι χρονοβόρο που είπαν να το πάω σ ένα τοπικό κατάστημα για επισκευή και μου πληρώσουν εκείνοι την επισκευή μέσω PayPal. . Ισχύει κάτι τέτοιο? Εγώ πάντως το πήγα το κινητό για επισκευή σε περίπτωση που χρειάζεται να περαστεί εκ νέου το λογισμικό του η αναβάθμιση. .με κόστος 20 ευρώ... Έναν χρειαστεί αλλαγή πλακέτας εννοείται το πακέταρω και το στέλνω πίσω ...Δευτέρα θα μου απαντήσει ο τεχνικός ... ως τότε αναμένω. .
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το knox δεν σβηνει φιλε μου... Οχι βεβαια οτι εχει εγγυηση αυτο εδω... Ειναι ασιατικο 1
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως έστειλα email στο πωλητή του ebay που αγοραστήκε το κινητό και μου απάντησαν συγνώμη κλπ κλπ .. ότι βεβαιώ μπορεί να γίνει είτε επιστροφή χρημάτων είτε αντικατασταση συσκευής αλλά επειδή αυτό θα είναι χρονοβόρο που είπαν να το πάω σ ένα τοπικό κατάστημα για επισκευή και μου πληρώσουν εκείνοι την επισκευή μέσω PayPal. . Ισχύει κάτι τέτοιο? Εγώ πάντως το πήγα το κινητό για επισκευή σε περίπτωση που χρειάζεται να περαστεί εκ νέου το λογισμικό του η αναβάθμιση. .με κόστος 20 ευρώ... Έναν χρειαστεί αλλαγή πλακέτας εννοείται το πακέταρω και το στέλνω πίσω ...Δευτέρα θα μου απαντήσει ο τεχνικός ... ως τότε αναμένω. . Γιατι μπαινεις σε αυτην τη διαδικασια? Κατ'αρχην απο τη στιγμη που θα βαλει χερι τεχνικος ο αλλος μπορει να ισχυριστει πως το προβλημα προκληθηκε κατοπιν. Επισης δεν ειναι χρονοβορα διαδικασια, οχι ιδιαιτερα τουλαχιστον.
lgflex30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο το software θα πειράξει ο τεχνικός .. Αν είναι θέμα Hardware δε το συζητώ καν το θέμα της επιστροφης...κι ας περιμένω κάνα μήνα. .
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ, αν δε σε ενδιαφερει το οτι σου πουλησαν ενα μεταχειρισμενο κινητο για καινουριο, εμενα μου περισευει 1
lgflex30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου αλλά τι μου προτείνεις να το στείλω πίσω και να γίνει επιστροφή χρημάτων η να μου στείλουν άλλη συσκευή. . Κι αν μου στείλουν ξανά ελαττωματική ... δε ξέρω αν πρέπει να τους εμπιστευτώ ξανα Και το κόστος με απλή αποστολή ΕΛΤΑ είδα στο Internet είναι 27 ευρώ για αποστολή εξωτερικό ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα