Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τελευταια βδομαδα το κινητο μου κανει κατι περιεργα...εναω ειναι φορτισμενο πανω απο 70% με το που βαλω δεδομενα σβηνει...αν παω να το ανοιξω γραφει στιγμιαια 4 %και ξανασβηνει ενω σημερα μου εανε το κορυφαιο εσβησε με μπαταρια 100% φορτισμενη.οταν το βαλω σε φορτιση ενω εχει σβησει με 70% μπαταρια μου βγαζει απευθειας 100% φορτισμενη.μια φορα εσβησε οταν τραβηξα βιντεο.παω για μπαταρια η μηπως παιζει κατι αλλο;;;

Δημοσ.

Δοκίμασε πρώτα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, κράτησε τα δεδομένα σου.

Μάλλον θα θέλει αντικατάσταση η μπαταρία, έχει φουσκώσει η μπαταρία?

Δημοσ.

Αν έχεις ακόμα εγγύηση (δύσκολο βέβαια) το στέλνεις κατευθείαν για σέρβις (εγώ όποτε έχω στείλει κάτι σε Lg είχαν άψογο σέρβις και ναι είχα στείλει 2 g2 για το γνωστό πρόβλημα που είχαν στην οθόνη). Λογικά για μπαταρία καινούργια θα είσαι.

Δημοσ.

Αν έχεις ακόμα εγγύηση (δύσκολο βέβαια) το στέλνεις κατευθείαν για σέρβις (εγώ όποτε έχω στείλει κάτι σε Lg είχαν άψογο σέρβις και ναι είχα στείλει 2 g2 για το γνωστό πρόβλημα που είχαν στην οθόνη). Λογικά για μπαταρία καινούργια θα είσαι.

Η εγγύηση για την μπαταρία είναι 6 μήνες στην LG, οπότε αν έχει όντως πρόβλημα η μπαταρία, θα αναγκαστεί να την πληρώσει κανονικά.
Δημοσ.

Η εγγύηση για την μπαταρία είναι 6 μήνες στην LG, οπότε αν έχει όντως πρόβλημα η μπαταρία, θα αναγκαστεί να την πληρώσει κανονικά.

Για όλους τόσο είναι της μπαταρίας. Θεωρείται αναλώσιμο

Δημοσ.

οχι μονο εχει φουσκωσει η μπαταρια αλλα μου εχει πεταξει και λιγο την οθονη...με την θηκη δεν το ειχα καταλαβει..οποτε παμε για μπαταριουλα...ισως και επισκευη κολλημα οθονης..ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...